uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Felhasználók FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE (Regisztráció, belépés, beállítások) |
FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE | ||
Felhasználókkal kapcsolatos kérdések témája. Az alábbi kérdésekre lehet választ kapni ebben a témában (Amire már megvan a válasz, az a kérdés linkre változik):
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
| ||
Te is létre tudsz hozni felhasználókat, meg tudod adni azok adatait. Tehát a válasz, igen!
De a helyileg létrehozott felhasználó nem kap uNet pass-t! Ezért lesz belőle Helyi felhasználó. A különbség a két felhasználói forma között (helyi és uNet), hogy a helyi csak arra az oldalra tud belépni az adataival, míg a uNet felhasználó bármelyik oldalra, ahol szerepel a uNet logó. Utóbbit nevezik uID-nek. | ||
Sziasztok!
Pár kérdésre keresem a választ: Stílus:#874 Segítségeteket előre is köszönöm! Az üzenetet szerkesztette Redhanded - Hétfő, 2010.05.24, 20:04
| ||
Szia!
1. szerintem erre nincs lehetőség, a kitiltottakat töröld! 2. erre van két megoldás is. ez egyik, hogy törlöd az összes olyan linket az oldal sablonjából, ami a regisztrációs oldalra vezet, vagy belépsz admin felületre és a Felhasználók >> Modul beállításai fejezet legtetején a A "Felhasználók" modul alkalmazása: sorában a kis négyzetből kiveszed a pipát. Ezzel viszont megszűnik minden olyan, ami a "Felhasználók"hoz tartozik. Belső kommunikáció, személyes adatlapok, minden! 3. visszakérdezek: az előbb említett fejezetben van egy Az ismétlődő e-mail címeket blokkolni: rész. Bepipáltad? Ez is tovább nehezíti a dolgát az újra regisztrációra. | ||
Raziel köszönöm a válaszodat!
A kitiltottakat nem tudom törölni, mert Ucoz felhasználó, és amíg onnan nincs törölve bármikor beléphet, valamint a törlést nem is engedi az Admin site. | ||
Szia Redhanded.
Aktív ip-st is ki lehet tiltani elméletileg az oldalról. | ||
Hali.
Ismét problémába utköztem és ez nem a cache lesz.A színesitett felhasználóknál átálítottam a színét a dolgoknak jelenleg magamnak a narancssárgát álítottam be. A főmenüben és egypár helyen megjelenik ugy ahogy beállítottam. | ||
Minden sablon használ egy CSS-t! Ez a sablon elején van valahol. Ha eredetire állítottad vissza a sablont. elképzelhető, hogy ott átváltott eredeti CSS-re!
Nézz utána! Ha saját CSS-t használtál, akkor a sablon kódjának elején ott kell lennie, hogy "...my.css" Ez az alaphelyzet, miután módosítottál a CSS szerkezetén! Sablon visszaállítása esetén bedobja a sablon számával jelölt CSS-t. Pl.: 712.css | ||
Kösz mester.
Hozzáadva (20.06.2010, 14:08) A Verify a
Quote a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:blue;font-weight:bold;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:#bf0577;font-weight:bold;} Ezek alatt a sima felhasználóra vonatkozik? Mármint ami igy kezdődik hogy. Quote a.groupVerify:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover | ||
Ezt egyszer valahova már leírtam, csak nem tudom hova
amúgy nem, az az "ellenőrzötek" csoport Hozzáadva (20.06.2010, 14:21) | ||
Értem köszi. Csak mert alapon 3 om ilyen csoport volt a css-ben. És azt hittem hogy admin-moder-felhasználó
Hozzáadva (20.06.2010, 16:06)
Quote a.groupUser:link,a.groupUser:visited,a.groupUser:hover {color=Green;} Be is raktam csak épp nem csinál semmit |
| |||