A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása HTML Segítség (Segítség HTML témában) |
HTML Segítség | ||
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza! Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!
| ||
Hello, Hamilton, én így oldottam meg:
Megcsináltam az oldalakat (Oldalszerkesztőben) Majd mentés előtt az alábi ipát kivettem: Oldal linkjének hozzáadása, a honlap fő menüjében Ha ez kész volt akkor már megvolt az url címe amit az alábbi forráskódba illesztettem: Code <a href='OLDAL URL'> LINK NEVE! (ez jelen esetben egy szám) </a> Nekem ez a "rendszer" bevállt és működik is:D | ||
Hamilton, modulokban, ahol több anyag van (pl cikkek, letöltések, honlapkatalógus, stb.) létezik a $PAGE_SELECTOR$ (egyesével: 1, 2, 3) vagy a $PAGE_SELECTOR1$ (10es csoportokban: 1-10, 11-20, 20-30) kód. Sima menüpontokban ez nem lehetséges, hacsak nem használod djtroi ötletét. Macerás, de ez van.
| ||
Hello.
Egy olyan dolgot találtam ki, hogy a weblapomat szeretném úgy megcsinálni, hogy PDA, Mobil, PSP-ről is el lehessen érni. De úgy, hogy ott úgy jelenjen meg, mint pl ez: http://www.ebuddy.com/psp/ Tehát egy leegyszerűsített weblapot nyisson meg a mobil/psp vagy ami nem számítógép. Meg lehet oldalni? | ||
értem. köszi.
Hozzáadva (01.05.2011, 21:49) | ||
Hogy lehetne azt megcsinálni, hogy egyszerre több letöltési link is kint legyen egy adott anyaghoz? Nem saját feltöltés, hanem más oldalakról, és úgy szeretném, hogy számolja a letöltések számát is. Erre van megoldás?
Hozzáadva (13.05.2011, 15:05) Quote (Hamilton) Hogy lehetne azt megcsinálni, hogy egyszerre több letöltési link is kint legyen egy adott anyaghoz? Nem saját feltöltés, hanem más oldalakról, és úgy szeretném, hogy számolja a letöltések számát is. Erre van megoldás? Ja meg hogy letöltés helyett ne azt írja, hogy letöltés, hanem pl.: Letöltés - Online ÉS Letölés - Torrent. Tehát a letöltéseknek különböző neve legyenek. | ||
Quote (Hamilton) Ja meg hogy letöltés helyett ne azt írja, hogy letöltés, hanem pl.: Letöltés - Online ÉS Letölés - Torrent. Tehát a letöltéseknek különböző neve legyenek. Kézimunka! Erre mást nem tudok javasolni, csak hogy Te beleírod az anyag leírásába a letöltési linket. | ||
| |||