A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon megváltoztatása (Hogyan váltsak sablont?) |
Sablon megváltoztatása |
Szia Szupra
Ez tényleg nem ide tartozik (csak vigyázz hogy raziel megne lássa ). De a sablonokat igy változtathatod meg. Admin Panel--->Felül Honlap Stílus--->Külalak vezérlése (Sablonok)--->Majd ott Felül megjelenik egy Sablonok szerkesztője menüpont. Ott a szabványos külalakok vázai mellet van egy kis ikon arra kattintva megjelenik egy csomo keresd ki a neked megfelelőt majd katt rá. ================================================ |
Szia Locky.
Köszi a gyors válaszod és segitségedet.Azért irtam ide mert ijen topikot nemlátam,amely evel a részel foglalkozik,de ha van ijen,letudnád nekem irni?hogy pontossan holtalálom meg?Bocsi hogy most irtam,mert nemvoltunk ithon,elnézést.Megprobálom ugy ahogy leirtad,remélem hogy sikerülni fog az mellet hogy még számomra ez uj.Minden sablont átlehet szerkeszteni,mind pl a menü szövegeket? Mégegyszer is köszi a segitséged. ================================================ |
Mindent lecserél de javaslom egy téma létrehozását a a Stílusok sablonok kategoríában.
Másrészről javaslom a FIGYELEM! Általános tájékoztató-t mert sztem még nem olvastad át. ================================================ |
Locky ne vezesd félre azokat, akik még nem vágják annyira a rendszert!
Amit Te ajánlottál, ott is meg lehet csinálni, de az már mély víz!!! Akik még "gyerekcipőben" járnak, azoknak ajánlott inkább a Beállítások >> Általános beállítások menüpont alatt a Honlap stílusa résznél kiválasztani a kívánt sablont. Szerintem... Ja! És raziel mindent lát! ================================================ |
Sorry de amit itt írtok a sablon megváltoztatásáról, az nálam miért nem látszik?
Se a: Beállítások >> Általános beállítások menüpont, Se a: Admin Panel--->Felül Honlap Stílus--->Külalak vezérlése (Sablonok)--->Majd ott Felül megjelenik egy Sablonok szerkesztője menüpont. |
Hello.
ismét van egy jó kérdésem, A honlapom méterét. az az szélességét mivel hogyan tudom változtatni, melyik részben. mert nem találom, sajnos. ... Mert nagyon jó és szép ami nekem is van, de sajnos mivel 1024*768 on van a monitorom, így nem fére bele a monitor képembe!.... valami lehetőségem van a sablont megváltoztatni, hogy keskenyebb legyen? Köszönöm a válaszokat! Sok sikert srácok |
Szia.
jolenne tudni hogy mit csináltál rajta utoljára. Szerintem valamit a fejlécben bütyködtél (pl. Beraktad a facebook like-ot) és azért ismétli meg a képet a végén. De az is lehet hogy a szöveg huzza szét, de van 3. választási lehetőség is hogy a fejlécben egy td vagy egy tr -hez belepiszkáltál és az egész width tartalom szétesett. |
| |||