A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sziasztok. Nekem sehogyse engedi lecserélni a fejlécet és mindenhogy próbáltam....Kérlek segitsetek..
Hozzáadva (18.03.2011, 19:02) |
Smoke_Weed, hát ezzel a sablonnal bizony problémák vannak!
Ugyanis ilyen sablon NEM LÉTEZIK!!! Ott ahol ezt leolvastad, kattints a szövegre a jobb oldalán, majd válaszd ki a képek alapján a sablonodat. A képek alatt található a sablon száma. De az is elég, ha csak megadod a honlapod elérhetőségét! De bemelegítésként egy kis tudás! Katints ide! |
Tudod, ha nem értetlenkedtél volna, már rég meglenne!
A css-ben keresd meg a 3.jpg kifejezést, majd az ott lévő teljes url (zárójelek közti rész) cseréld le a saját fejléc képed linkjére! Arra figyelj, hogy az eredeti kép szélessége 944 pixel! A magasság szerintem változtatható, de ha nem akkor az eredeti magasság: 215px Ennyi az egész, látod? Nem hiába kérjük, hogy adjátok meg legalább azt a rohadt linket! Csak akadékoskodtok és ezzel raboljátok az időnket! És még valami! Ha segítséget kérsz, ne tilts semmit az oldalon! Gondolok itt a jobb klikkre például! |
Igen.Köszi szépen és ne haragudj hogy raboltam az idödet.
Hozzáadva (19.03.2011, 20:16) |
Igen arra gondoltam köszi a választ..
Hozzáadva (20.03.2011, 16:02) |
Köszi a válaszod sikerült is
Hozzáadva (21.03.2011, 18:36) xtremwarriors.do.am (tesztoldal) Elöre is köszi. |
SmokeWeed, Te direkt generálod ezeket a hibáidat?
Esküszöm az elmúlt évben ennyi baj nem volt a fejlécekkel, mint Neked pár nap alatt! Gyűjts egy kis html tudást! Már meg ne haragudj, de mindent nem oldhatunk meg helyetted! Vagy ha nem akarsz tanulni, akkor elégedj meg azzal, ami van. |
| |||