A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sziasztok. Nekem sehogyse engedi lecserélni a fejlécet és mindenhogy próbáltam....Kérlek segitsetek..
Hozzáadva (18.03.2011, 19:02) |
Smoke_Weed, hát ezzel a sablonnal bizony problémák vannak!
![]() Ugyanis ilyen sablon NEM LÉTEZIK!!! ![]() Ott ahol ezt leolvastad, kattints a szövegre a jobb oldalán, majd válaszd ki a képek alapján a sablonodat. A képek alatt található a sablon száma. ![]() De az is elég, ha csak megadod a honlapod elérhetőségét! De bemelegítésként egy kis tudás! Katints ide! |
Tudod, ha nem értetlenkedtél volna, már rég meglenne!
A css-ben keresd meg a 3.jpg kifejezést, majd az ott lévő teljes url (zárójelek közti rész) cseréld le a saját fejléc képed linkjére! Arra figyelj, hogy az eredeti kép szélessége 944 pixel! A magasság szerintem változtatható, de ha nem akkor az eredeti magasság: 215px Ennyi az egész, látod? Nem hiába kérjük, hogy adjátok meg legalább azt a rohadt linket! ![]() Csak akadékoskodtok és ezzel raboljátok az időnket! ![]() És még valami! Ha segítséget kérsz, ne tilts semmit az oldalon! Gondolok itt a jobb klikkre például! |
Igen.Köszi szépen és ne haragudj hogy raboltam az idödet.
Hozzáadva (19.03.2011, 20:16) |
Igen arra gondoltam köszi a választ..
Hozzáadva (20.03.2011, 16:02) |
Köszi a válaszod sikerült is
![]() Hozzáadva (21.03.2011, 18:36) xtremwarriors.do.am (tesztoldal) Elöre is köszi. |
SmokeWeed, Te direkt generálod ezeket a hibáidat?
![]() Esküszöm az elmúlt évben ennyi baj nem volt a fejlécekkel, mint Neked pár nap alatt! ![]() Gyűjts egy kis html tudást! Már meg ne haragudj, de mindent nem oldhatunk meg helyetted! ![]() Vagy ha nem akarsz tanulni, akkor elégedj meg azzal, ami van. |
| |||