A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: KovJonas  
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása
SmokeWeed
Üzenetek: 13
Hírnév: 0

Üzenet # 286 | 18:49
Hát elnézést kérnék de én nem vagyok "Mr.Szaki" én újjónc vagyok a témába.. biggrin
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 287 | 18:54
Na akkor egy kis összehasonlítás. Remélem ez azért megy! sad
Ez itt az eredeti kép, amit lecseréltél:
http://xtremwarriors.do.am/.s/t/827/3.jpg
Ez pedig az új kép:
http://xtremwarriors.do.am/_si/0/87917106.jpg
Szerinted a menünek hol van itt a helye? Mert az eredeti képben ott van alul a menüsornak egy háttér!
Tudod nem az a gond, hogy nem értetek hozzá, hanem az, hogy még megfigyelni sem szoktátok a dolgokat, csak durr! bele a közepébe! sad
Aztán meg jön a sirám...
raziel70

Üzenet # 288 | 19:08
Nem akkor kell megfigyelni, mikor már nincs mit megfigyelni!
A html szerkesztés nem abból áll, hogy ezt ide beteszem ezt innen kiveszem, ezt itt most átírom, ide ez nem kell, ez ide jó lesz, de ezzel mégis jobb lenne....
Megfontoltság és következetesség. Ezek kellenek olyan dolgokhoz is, mint a html szerkesztés.
Sokan jöttök ide a fórumra. Rengeteg kérdést tesztek fel.
Mi szívesen segítünk, megoldjuk a problémáitokat.
Aztán pár hét múlva eltűnik a honlapotok a süllyesztőbe! Tehát mi hiába dolgozunk itt. Hozzáteszem a semmiért!
Csupán azt kapjuk a segítségért, amit Ti adtok. Elismerés, hírnév emelés...
SmokeWeed
Üzenetek: 13

Üzenet # 289 | 19:28
ha szépenmegkérlek tudnál segiteni..
suttyo
Üzenetek: 40
Hírnév: 7

Üzenet # 290 | 09:24
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az megoldaható-e hogy az oldal külalak változtatása után az oldalon lévő modulok megmaradjanak eredeti állapotban.

Köszi előre is. cry

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 291 | 15:09
suttyo, Szívesen (úgy hadarsz hogy semmit nem értek)...
suttyo

Üzenet # 292 | 23:00
Akkor bocsi.

A honlapom külakját meg tudom úgy változtatni hogy minden más megmaradjon? Mert nekem minden eltűnik ha változtatok.Csak a főoldal középső része marad meg minden modul inaktív lesz és nem tudom visszaállítani sem mert a saját menüben aktívnak látom.
wink

raziel70

Üzenet # 293 | 17:43
Szia suttyo!
Esküszöm nem értelek, pedig próbálom... sad
Néha olyan hibákkal álltok elő, amiket csak olvasok és próbálom elképzelni, de nem megy. Nekem ilyen hibák sosem fordultak még elő.
El kellene menjetek tesztelőnek a uCozhoz! Biztosan jól megfizetnének egy-egy ilyen hiba előidézéséért! biggrin
Ha jól látom, ez volt a második üzeneted, de sajnos az oldalad elérhetőségét nem látom egyikben sem. sad
Így sajnos a segítség is hiányos....
suttyo

Üzenet # 294 | 09:42
Na akkor nekifutok még egyszer. smile

A mostani oldalam így néz ki: http://aradio.ucoz.hu

Ha megváltoztatom az oldal külalkját, akkor pedig így: http://aradio.ucoz.hu/Kp2.png

A problémám pedig az hogy ezek mind aktívak de az oldalon nem jelennek meg(a változtatás után):

Felhasználók
Oldalszerkesztő
A honlap hírei
Fórum
Fotóalbumok
Online játékok
Keresés a honlapon
Mini-chat
Értesítési formák
A honlap statisztikája

Most már érted a problémámat?
suspect

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 295 | 13:37
Én 1 valami gondolok, az pedig az, hogy ne csináljon a macska kölköket, ha nemtudja eltartani........

Azért irtam ezt, mert te elkeztél egy sablont, ami nem Ucoz szabvány és azt másoltad be szerintem. És fogalmad sincs hogy kellenek az operátorok, így mind a legtöbb ember, ha nemtud valamit, vagy hibásnak véli, kitörli vagy kihagya.

Ide gondolom a globális containereket, illetve a Sablonban való meghívó operátort erre. De lehet más is hiányzik! wink

raziel70

Üzenet # 296 | 18:01
Igen suttyo, Lockynak igaza lehet. A kép, amit mellékeltél az nem szabványos uCoz sablon.
Azzal nincs is semmi gond, hogy saját sablont akarsz csinálni, de ennek vannak feltételei!
Mégpedig az, amit Locky is írt. Olyan dolgokat töröltél a saját sablonodból, amik megjelenítik az általad hiányolt részeket!
Hidd el Nekem, nem egyszerű dolog egy saját sablont összehozni! Főleg úgy, ha közöd nincs a html-hez, de leginkább a uCoz rendszer sablon felépítéséhez.
Ez itt a probléma! De látod? Küldtél képet és máris megértettem miről van szó! Így kell ezt... ok
suttyo

Üzenet # 297 | 22:38
Na most meg én nem értem. sad

Amiről a kép készült az is az Ucoz saját "Honlap külalak" listából van ha erre gondolsz.De bármilyet választok ugyanez történik.

raziel70

Üzenet # 298 | 22:57
Hmmm... Lehet elkerülte a figyelmemet ez a sablon, nem tudom.
Ebben az esetben nem értem a hiba okát.
Ezt esetleg úgy tudnám jobban megérteni, megválaszolni, ha látnám élőben a sablonjaidat.
Ha gondolod megnézhetem. Ha adsz hozzáférést admin felületedhez.
suttyo

Üzenet # 299 | 23:05
Természetesen megköszönöm biggrin Bejössz és állítsalak?
SoulSeer
Üzenetek: 19

Üzenet # 300 | 15:13
Üdv!

Nékem az volna a problémám, hogy lecseréltem azt a sablonom (Honlap-stílus #808) amivel elkezdtem oldalam elkészíteni egy másikra (Honlap-stílus #949).
Problémám abból ered, hogy megpróbáltam (volna) a pixeleket kicsit összébb-húzni, hogy azok is láthassák a weblap (http://maajovonkert.ucoz.hu) mindkét oldalán elhelyezkedő a menüpontokat, akiknek kisebb a monitorfelbontásuk... Ugyanis bármit teszek, a régi sablonom kódja és tulajdonsági jelennek meg a az oldalszerkesztő-> honlap oldalainak vezérlése -> Külalak vezérlése » sablonok módosítása; Stílusok táblázata (CSS) menüpontban... /* General Style */ alatt.
Csináltam sablon mentést... régit, a mentésekből kitöröltem, mégis a régi van benne, bár az újat használja...
van némi keveredés is, mert pl. átírtam a a körkérdést, de kaptam visszajelzéseket, hogy abban a Blokk-ban mind a két (régi és az új) kérdés is látszik (bár itthon nálam se a Firefox, sem a Chrome, sem az Expoler8-ban nem látszik másnak, vagy rossznak). Igaz, mind a két kérdés az új sablon alatt látható.

Még egy probléma, ami nem tudom, hogy ennek az említett problémámnak, vagy másnak köszönhető, ezért ide írom:. Hiába mentek úgy el oldalt, hogy Egyéni sablon felhasználása az oldal szerkesztéséhez, és hiába jelenik meg tényleg külön az oldalszerkesztőben, az oldal leírását nem tudom megváltoztatni, hanem a régi leírást (vagy a nem egyénibe mentett oldalakhoz írt általános leírást) adja be kísérőszóvégként...pl. ha megosztom facebook-on...

Mit, hol rontok el? smile

Előre is köszi a választ!

Keresés: