A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Na akkor egy kis összehasonlítás. Remélem ez azért megy!
Ez itt az eredeti kép, amit lecseréltél: http://xtremwarriors.do.am/.s/t/827/3.jpg Ez pedig az új kép: http://xtremwarriors.do.am/_si/0/87917106.jpg Szerinted a menünek hol van itt a helye? Mert az eredeti képben ott van alul a menüsornak egy háttér! Tudod nem az a gond, hogy nem értetek hozzá, hanem az, hogy még megfigyelni sem szoktátok a dolgokat, csak durr! bele a közepébe! Aztán meg jön a sirám... |
Nem akkor kell megfigyelni, mikor már nincs mit megfigyelni!
A html szerkesztés nem abból áll, hogy ezt ide beteszem ezt innen kiveszem, ezt itt most átírom, ide ez nem kell, ez ide jó lesz, de ezzel mégis jobb lenne.... Megfontoltság és következetesség. Ezek kellenek olyan dolgokhoz is, mint a html szerkesztés. Sokan jöttök ide a fórumra. Rengeteg kérdést tesztek fel. Mi szívesen segítünk, megoldjuk a problémáitokat. Aztán pár hét múlva eltűnik a honlapotok a süllyesztőbe! Tehát mi hiába dolgozunk itt. Hozzáteszem a semmiért! Csupán azt kapjuk a segítségért, amit Ti adtok. Elismerés, hírnév emelés... |
Akkor bocsi.
A honlapom külakját meg tudom úgy változtatni hogy minden más megmaradjon? Mert nekem minden eltűnik ha változtatok.Csak a főoldal középső része marad meg minden modul inaktív lesz és nem tudom visszaállítani sem mert a saját menüben aktívnak látom. |
Szia suttyo!
Esküszöm nem értelek, pedig próbálom... Néha olyan hibákkal álltok elő, amiket csak olvasok és próbálom elképzelni, de nem megy. Nekem ilyen hibák sosem fordultak még elő. El kellene menjetek tesztelőnek a uCozhoz! Biztosan jól megfizetnének egy-egy ilyen hiba előidézéséért! Ha jól látom, ez volt a második üzeneted, de sajnos az oldalad elérhetőségét nem látom egyikben sem. Így sajnos a segítség is hiányos.... |
Na akkor nekifutok még egyszer.
A mostani oldalam így néz ki: http://aradio.ucoz.hu Ha megváltoztatom az oldal külalkját, akkor pedig így: http://aradio.ucoz.hu/Kp2.png A problémám pedig az hogy ezek mind aktívak de az oldalon nem jelennek meg(a változtatás után): Felhasználók Most már érted a problémámat? |
Én 1 valami gondolok, az pedig az, hogy ne csináljon a macska kölköket, ha nemtudja eltartani........
Azért irtam ezt, mert te elkeztél egy sablont, ami nem Ucoz szabvány és azt másoltad be szerintem. És fogalmad sincs hogy kellenek az operátorok, így mind a legtöbb ember, ha nemtud valamit, vagy hibásnak véli, kitörli vagy kihagya. Ide gondolom a globális containereket, illetve a Sablonban való meghívó operátort erre. De lehet más is hiányzik! |
Igen suttyo, Lockynak igaza lehet. A kép, amit mellékeltél az nem szabványos uCoz sablon.
Azzal nincs is semmi gond, hogy saját sablont akarsz csinálni, de ennek vannak feltételei! Mégpedig az, amit Locky is írt. Olyan dolgokat töröltél a saját sablonodból, amik megjelenítik az általad hiányolt részeket! Hidd el Nekem, nem egyszerű dolog egy saját sablont összehozni! Főleg úgy, ha közöd nincs a html-hez, de leginkább a uCoz rendszer sablon felépítéséhez. Ez itt a probléma! De látod? Küldtél képet és máris megértettem miről van szó! Így kell ezt... |
Hmmm... Lehet elkerülte a figyelmemet ez a sablon, nem tudom.
Ebben az esetben nem értem a hiba okát. Ezt esetleg úgy tudnám jobban megérteni, megválaszolni, ha látnám élőben a sablonjaidat. Ha gondolod megnézhetem. Ha adsz hozzáférést admin felületedhez. |
Üdv!
Nékem az volna a problémám, hogy lecseréltem azt a sablonom (Honlap-stílus #808) amivel elkezdtem oldalam elkészíteni egy másikra (Honlap-stílus #949). Még egy probléma, ami nem tudom, hogy ennek az említett problémámnak, vagy másnak köszönhető, ezért ide írom:. Hiába mentek úgy el oldalt, hogy Egyéni sablon felhasználása az oldal szerkesztéséhez, és hiába jelenik meg tényleg külön az oldalszerkesztőben, az oldal leírását nem tudom megváltoztatni, hanem a régi leírást (vagy a nem egyénibe mentett oldalakhoz írt általános leírást) adja be kísérőszóvégként...pl. ha megosztom facebook-on... Mit, hol rontok el? Előre is köszi a választ! |
| |||