A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Szia DaveedBrown! Tényleg vmi szerver dolog lesz itt. Most meg a sajátmenübe nem enged be. A lap megy, bejelentkezni be tudok, de a saját menübe lépéskor kiírja: Script error 500 Service is temporary unavailable. Try again in few minutes.
Hát remélem is, h csak ideiglenes a szolgáltatás kimaradás és valóban visszajön még :). De más lapokon megnéztem tényleg mások a szerverek. Hozzáadva (03.12.2010, 20:24) |
Hát, ha a sablonban nem szerepel a kódja az adott modulnak, akkor szinte hiába aktív a modulod!
Ha a sablonból törölsz egy modult, azt a legegyszerűbben a sablonkód "visszamásolásával" lehet megtenni. Neked is javaslom, hogy hozz létre egy másik oldalt, ahol próbálkozol!!! Ha sikerült megvalósítani valamit, egyszerűen csak bemásolod a sablonba (az élő oldalba) a létrehozott kódot. Így ha valami balul sül el -mint jelen esetben is-, nem ér túl nagy veszteség, legfeljebb a ráfordított idő. ![]() Ezt a módszert alkalmazzuk mind. Mármint nem azt, hogy hazavágjuk az onlájn lapunkat, hanem hogy van egy "játszós" oldalunk! ![]() Még Nekem is van ilyen oldalam. Igaz egyre ritkábban használom ilyen célokra, de "veszélyesebb" mutatványokat inkább ott hajtok végre. ![]() Hogy mást ne mondjak, a THD jelenlegi sablonja is 90%-ban offlájn készült egy ilyen oldalon!!! |
Az első része jó, azt jól értelmezted. Sajnos nem, ha nem hoztál létre sablon mentést!
![]() Mindenképp javasolt a sablonok mentése a változtatások előtt!!!! Az új oldalt csak azért hozd létre, hogy legközelebb ne kelljen megint újrakezdened mindent!!! |
na mindegy ezt a demo oldalt csak nem értem :(. Valami ughdgwguhgu.ucoz címen regisztráljak egy ugyanilyen sablonú lapot? Onnan kopizzam át gyakorlatilag minden containerbe a HTML kódot ebbe a meglévő lapomra? Ha minden rendben akkor az új oldalt meg törölhetem a rendszerből?
Vagy ha nem így van akkor próbálkozok mással, ez megoldható???: Gyakorlatilag elmentettem minden használt képemet, szövegemet magamnak. Ha belépek au uNet rendszerbe. Onnan törölni tudom a jelenlegi lapomat? Ha töröltem újra regisztrálhatom ugyanezen a sebiscbody.ucoz.hu címen? elvileg, ha ugyanezt a sablont kiválasztom, akkor a fotóim, fejléc képrészletein jók leszenek ismét ugyanebbe a sablonba. Gyorsan újradobom akkor az egész lapot! |
Nem akarok beleokoskodni, de ha a régi oldalad fő váza még megvan, még mindig egyszerűbb megtartani és visszaállítani a nagyját, mint tök újra kezdeni, új regisztrációval. A sablon megvan, a fejlécet vissza tudod tenni, a többi dolog, pl. a fénykép kategóriák a blokkok hozzáadásánál , kódokkal visszahozható.
Gondolj azokra a látogatóidra, akik berakták a kedvenceik közé a lapod címét, visszatérő vendégek...én inkább megtartanám ezt a címet, ami most van...lassan visszakerülnének a tartalmak is...Te írtad, hogy a szövegeket elmentetted...mi a veszteség?? Lehet, hogy az új lap még jobb lesz, mert levonod a tanulságokat az eddigiekből... Ugyanazzal az e-mailcímeddel, amivel itt regisztráltál, és élt a honlapod, az unet.com-ba belépve lehet csinálni "gyakorló oldalt", amit raziel is említett. Pl. nekem most a mikulas.ucoz.hu---ez egy próba oldal, ott kisérletezek, vagy válaszokhoz készítek magyarázó képeket. Az üzenetet szerkesztette juillet - Péntek, 2010.12.03, 22:28
|
Sziasztok!
Előrebocsátom, hogy ma reggel még azt sem tudtam eszik-e vagy isszák ezt az egész honlapkészítősdit, úgyhogy valószínűleg a kérdéseim elég bugyuták. A honlapom stílusa eredetileg a 892-es, a honlap címe: dinom-danom.ucoz.hu A választ előre is köszönöm. Livi |
Hello
Én beállítottam a gta san andreas témát és szeretném változtatni a háttérképet, hogy ne ilyen fekete legyen előre is köszönöm a segítséget |
rendszergazda, nem ez az első üzid a fórumon, tudhatnád mi a menete a kérdéseknek!
Aki keres talál. Aki nem talál, az kérdez, de aki nem keres, az ne is kérdezzen. Aki nem keres és nem kérdez, az így járt! ![]() Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha keresel, akkor találhatsz ilyen jellegű választ a fórumon. A másik meg az, hogy a tájékoztatóban nem azt kértük, hogy a sablon kinézetét add meg, hanem a számát! Úgy talán tudunk segíteni, de így csak az időnket rabolod/raboljátok! ![]() |
Én kerestem (lehet, hogy nem jól), de nem találtam.
Elkészítettem életem első működő bannerét, de a beillesztésével problémám van. A banner kódja: <center><script src="http://zenekucko.ucoz.com/media/?t=video;w=170;h=60;f=http%3A%2F%2Fzenekucko.ucoz.com%2Fplazsswf.swf" type="text/javascript"></script></center> Működik, de ha rákattintok, a hivatkozás nem új lapon nyílik meg. |
Kedves Levin!
Arra még nem gondoltál, hogy egy banner lehető legegyszerűbb megoldása egy gif kép, vagy csak egyszerű jpg? ![]() Arról nem is beszélve, hogy egy swf fájlhoz sokkal jobb az embed beillesztés, mintsem a ucoz kínálta javascriptes megoldás ![]() De persze ezt a kódot is meg lehet csinálni, hogy működjön (asszem megy a dolog). Próbáld ki, hogy ezt a kódot beteszed linknek! Tehát Code <a href....>< script az említett kód...></script></a> Egy próbát megér! Amúgy meg amikor készítetted a bannert, a targetet ott kell megadni, akkor az swf úgy íródik meg! ![]() |
| |||