A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Szia DaveedBrown! Tényleg vmi szerver dolog lesz itt. Most meg a sajátmenübe nem enged be. A lap megy, bejelentkezni be tudok, de a saját menübe lépéskor kiírja: Script error 500 Service is temporary unavailable. Try again in few minutes.
Hát remélem is, h csak ideiglenes a szolgáltatás kimaradás és valóban visszajön még :). De más lapokon megnéztem tényleg mások a szerverek. Hozzáadva (03.12.2010, 20:24) |
Hát, ha a sablonban nem szerepel a kódja az adott modulnak, akkor szinte hiába aktív a modulod!
Ha a sablonból törölsz egy modult, azt a legegyszerűbben a sablonkód "visszamásolásával" lehet megtenni. Neked is javaslom, hogy hozz létre egy másik oldalt, ahol próbálkozol!!! Ha sikerült megvalósítani valamit, egyszerűen csak bemásolod a sablonba (az élő oldalba) a létrehozott kódot. Így ha valami balul sül el -mint jelen esetben is-, nem ér túl nagy veszteség, legfeljebb a ráfordított idő. Ezt a módszert alkalmazzuk mind. Mármint nem azt, hogy hazavágjuk az onlájn lapunkat, hanem hogy van egy "játszós" oldalunk! Még Nekem is van ilyen oldalam. Igaz egyre ritkábban használom ilyen célokra, de "veszélyesebb" mutatványokat inkább ott hajtok végre. Hogy mást ne mondjak, a THD jelenlegi sablonja is 90%-ban offlájn készült egy ilyen oldalon!!! |
Az első része jó, azt jól értelmezted. Sajnos nem, ha nem hoztál létre sablon mentést!
Mindenképp javasolt a sablonok mentése a változtatások előtt!!!! Az új oldalt csak azért hozd létre, hogy legközelebb ne kelljen megint újrakezdened mindent!!! |
na mindegy ezt a demo oldalt csak nem értem :(. Valami ughdgwguhgu.ucoz címen regisztráljak egy ugyanilyen sablonú lapot? Onnan kopizzam át gyakorlatilag minden containerbe a HTML kódot ebbe a meglévő lapomra? Ha minden rendben akkor az új oldalt meg törölhetem a rendszerből?
Vagy ha nem így van akkor próbálkozok mással, ez megoldható???: Gyakorlatilag elmentettem minden használt képemet, szövegemet magamnak. Ha belépek au uNet rendszerbe. Onnan törölni tudom a jelenlegi lapomat? Ha töröltem újra regisztrálhatom ugyanezen a sebiscbody.ucoz.hu címen? elvileg, ha ugyanezt a sablont kiválasztom, akkor a fotóim, fejléc képrészletein jók leszenek ismét ugyanebbe a sablonba. Gyorsan újradobom akkor az egész lapot! |
Nem akarok beleokoskodni, de ha a régi oldalad fő váza még megvan, még mindig egyszerűbb megtartani és visszaállítani a nagyját, mint tök újra kezdeni, új regisztrációval. A sablon megvan, a fejlécet vissza tudod tenni, a többi dolog, pl. a fénykép kategóriák a blokkok hozzáadásánál , kódokkal visszahozható.
Gondolj azokra a látogatóidra, akik berakták a kedvenceik közé a lapod címét, visszatérő vendégek...én inkább megtartanám ezt a címet, ami most van...lassan visszakerülnének a tartalmak is...Te írtad, hogy a szövegeket elmentetted...mi a veszteség?? Lehet, hogy az új lap még jobb lesz, mert levonod a tanulságokat az eddigiekből... Ugyanazzal az e-mailcímeddel, amivel itt regisztráltál, és élt a honlapod, az unet.com-ba belépve lehet csinálni "gyakorló oldalt", amit raziel is említett. Pl. nekem most a mikulas.ucoz.hu---ez egy próba oldal, ott kisérletezek, vagy válaszokhoz készítek magyarázó képeket. Az üzenetet szerkesztette juillet - Péntek, 2010.12.03, 22:28
|
Sziasztok!
Előrebocsátom, hogy ma reggel még azt sem tudtam eszik-e vagy isszák ezt az egész honlapkészítősdit, úgyhogy valószínűleg a kérdéseim elég bugyuták. A honlapom stílusa eredetileg a 892-es, a honlap címe: dinom-danom.ucoz.hu A választ előre is köszönöm. Livi |
Hello
Én beállítottam a gta san andreas témát és szeretném változtatni a háttérképet, hogy ne ilyen fekete legyen előre is köszönöm a segítséget |
rendszergazda, nem ez az első üzid a fórumon, tudhatnád mi a menete a kérdéseknek!
Aki keres talál. Aki nem talál, az kérdez, de aki nem keres, az ne is kérdezzen. Aki nem keres és nem kérdez, az így járt! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha keresel, akkor találhatsz ilyen jellegű választ a fórumon. A másik meg az, hogy a tájékoztatóban nem azt kértük, hogy a sablon kinézetét add meg, hanem a számát! Úgy talán tudunk segíteni, de így csak az időnket rabolod/raboljátok! |
Én kerestem (lehet, hogy nem jól), de nem találtam.
Elkészítettem életem első működő bannerét, de a beillesztésével problémám van. A banner kódja: <center><script src="http://zenekucko.ucoz.com/media/?t=video;w=170;h=60;f=http%3A%2F%2Fzenekucko.ucoz.com%2Fplazsswf.swf" type="text/javascript"></script></center> Működik, de ha rákattintok, a hivatkozás nem új lapon nyílik meg. |
Kedves Levin!
Arra még nem gondoltál, hogy egy banner lehető legegyszerűbb megoldása egy gif kép, vagy csak egyszerű jpg? Arról nem is beszélve, hogy egy swf fájlhoz sokkal jobb az embed beillesztés, mintsem a ucoz kínálta javascriptes megoldás De persze ezt a kódot is meg lehet csinálni, hogy működjön (asszem megy a dolog). Próbáld ki, hogy ezt a kódot beteszed linknek! Tehát Code <a href....>< script az említett kód...></script></a> Egy próbát megér! Amúgy meg amikor készítetted a bannert, a targetet ott kell megadni, akkor az swf úgy íródik meg! |
| |||