A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Quote (juillet) Szerintem ne a tvn-tárhelyéből linkeld be az új fejlécet, hanem töltsd fel az ucoz-os tárhelyedre Ilyen esetben le kell rövidíteni a fájl nevét!!!
Quote (juillet) ok, remélem jó lesz így, bár pl. raziel-t is meg kellene kérdezni, De ehhez Nekem be kellene lépni az oldalra. Sajnos így nem tudom kiszedni, hogy hol a hiba. Amúgy meg a teljes középső rész el van csúszva 15 pixellel. |
Sziasztok4
Egy nagy segítségre lenne szükségem ismét. Tegnap elkészült a honlat amit készítettem napok óta. Ma egész nap ment is, sokan megnézték. Most este beléptem, hogy tegyek rá egy látogatói számlálót. Azóta meg nem működik. http://sebiscbody.ucoz.hu/ a cím. Beléptem a Unet.com profilomba is. Szépen szerepel mind az 5 honlapom a listában. Mind nyílik is szépen, ez viszont hosszas töltés után csak a címet és favicont teszi ki 504 Gateway Time-out hibaüzenet mellett. Valamiért nem jön be az oldalam. Mi történt? Előre is köszönöm a segítséget! -drudi- |
Szia!
Nálam működik a megadott link! Lehet, hogy csak a szerveren végeztek valami munkálatot, azért nem tudtad megnyitni az oldaladat. Csatolmányok:
2407116.jpg
(269.6 Kb)
|
Szia, Raziel!
Igen köszi, megy nálam is most már. Kb fél óráig nem tudtam megnyitni, de a uNet rendszerbe is vagy 1perc után engedett be és lent a kis monitor képe piros X-el ki volt jelölve és azt írta, h leállítva. A honlapjaim listáját pedig törölte egy időre, kért, h frissítsek. Valamiért letilthattak egy rövid időre az egész rendszerről?!?!? Most egyelőre megy minden és a uNet is megjavult. Érdekes azért. Ha a szerveren végeznek munkálatokat, akkor a többi lapomat nem érinti? Nem egy szerverről működik az egész rendszer? |
Szia drudi, igen, több szerveren tárolódnak a honlapok és azok adatai, például a honlapom az s40-es szerveren van, míg a teszt oldal már az s105-n. Nézd meg a Saját menü-Általános fülön (lap teteje) a "Szerver neve:" részt, mind a két oldalon, és látni fogod. Akkor az érdekes, ha a két szám megegyezik
|
| |||