A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Ez a program szerintem tetszene: IncrediFlash Intro and Banner Studio
Ezen is van jó pár flash animáció, csak az a baj hogy nem találtam hozzá serial-t. És anélkül hiába készítettem el a bannert, nem menti le. Hozzáadva (17.09.2010, 14:18) |
Ment egy kis help PM-ben!
------------------------------------------------ |
Hello!
Köszi a segítséget, így tényleg működik. Azt tudom hogy rezgős cucc nincs rajta, de villogós van. Szóval ez villogni fog. Letesztelem a szokásos próba weboldalon, hogy lássam majd hogy néz ki, aztán ha jó akkor ezt fogom használni. |
Hello!
Azt hiszem ez a kérdés még nem hangzott el. Egy színátmenetet létrehozó html kód kellene. Olyan ami minden böngészőn működik, mert pl. ami a hitetlenen van, az nem jó. Vagy csak én csinálok valamit rosszul. A másik amire még szükségem lehet: Azt hogy lehet megcsinálni, hogy görgetéskor a háttérkép ne mozogjon, hanem csak ami előtte van. Ilyen úgy tudom volt/van? a G-portálon is. De főleg az első lenne fontos, mert ha képet beillesztek, akkor az gondolom más felbontáson már nem úgy jelenne meg mint kéne, vagy tévedek? |
Szia!
Színátmenetre a legjobb megoldás, ha létrehozol egy ilyen képet, aminek a szélessége, vagy magassága (iránytól függően) mindössze 1 pixel. A másik mérete meg az adott keret mérete. Hogy érthetőbb legyek... Van egy kereted 100 * 50 pixel méretben, ahol a színátmenet fentről lefelé megy, tehát a képed mérete 50 pixel magas és 1 pixel széles lesz. Ennek a keretnek megadod a hátterét a fent említett képpel és megadod még, hogy a x irányban ismétlődjön. Sajnos olyanokat kérdeztek hiányos információval, amiket érthetően leírni elég nehéz. Remélem azért sikerül megoldanod. A másik kérdésedre a válaszom pedig az, hogy a body részt alakítsd át így: < body background="háttérkép.jpg" behavior="fixed"> Vagy ha már van valami a body tagban, akkor add hozzá ezt a részt: background="háttérkép.jpg" behavior="fixed" Illetve még egy kód, ha az előző nem működne: < body style="background-attachment: fixed; background-repeat: no-repeat;" background="háttérkép.jpg"> (Vigyázz, mert a < jel után tettem a kódba egy szünetet. Az nem kell oda! Abban az esetben, ha innen másolnád a kódot.) |
Szia! Köszi a segítséget, az utóbbival sikerült megoldanom.
|
Hello!
A képen látható dolgok színét hogyan tudom megváltoztatni? Már mindent beállítottam, de ezeket a vöröses mezőket sehol nem találtam. Ugye ezek lecserélhetők? Mert ha nem, akkor az egész eddig elkészített sablont dobhatom ki A sablon száma: #451 Amúgy szerintetek milyen az új sablon?: http://letolteskereso.ucoz.net/ (A menü nem működik) Próbáltam több féle árnyalatban csinálni, szóval remélem nem lett túl zöld. Hozzáadva (25.09.2010, 18:22) |
| |||