A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Jaaa értem!!!
Ebben az esetben a válaszom a következő. Bármilyen képszerkesztővel, amelyik ismeri a "gardient" stílust, létrehozható ez a hatás. Készíts egy (nem ismerem a sablonodat, mivel nem adtad meg a számát!!!) 1 pixel magas vagy széles képet, majd azt tedd be háttérnek. Az, hogy Te most a hatást (gardient) hogyan szeretnéd, azt Neked kell eldönteni. Lehetőségek: Jobbról balra, balról jobbra, felülről lefelé, lentről felfelé, középről kifelé, kintről befelé (attól függ melyik színt hová akarod). Ezek így nem sokat jelentenek, de ha a szerkesztőben vagy, meglátod a különbséget. De a lehetőség adott, meg lehet csinálni. Az már tényleg attól függ, hogy milyen a sablonod. Ahogy Locky is írta. Neked is figyelmedbe ajánlanám az Általános tájékoztatót, mert ott is sok információt olvashatsz! |
raziel70, egyébként a css-be bonyolultabban vagy egyszerübben be lehet rakni egy hátteret. Csak akkor a html-t is modosítani kellene egy kicist. De inkább a te ötletedet használja mert az egyszerübb.
u.i. : A 2. smájlidat leloptam xD |
Quote (-ST-) Nekem ez lenne a problémám: http://noob.hu/2010/08/29/tn/nevtelen.bmp Most akkor a színátmenetet szeretnéd megoldani, vagy a képmegjelenítéssel vannak gondjaid? Ma mindenki ilyen titokzatos... Vagy Én vagyok ennyire értetlen? Már nem is tudom... Amúgy meg semmi gond nincs azzal képpel! Nálam megjelenik rendesen. |
Sziasztok!
Nem tudom hogy helyre írok-e, de fejléc téma is van itt, szóval csak jó lesz. Egy olyan program kéne, ha volna, amivel animációt lehet készíteni a lehető legegyszerűbben. A fejlécen lévő megaweb feliratot szeretném ha rezegne, vagy akár az egész banner egy megadott időközönként. Photoshoppal csináltam, szóval elsősorban azzal szeretném ezt megvalósítani. |
Szia!
Hát ha PhotoShop, akkor nincs is több mondanivalóm. Várj csak! Talán mégis! Én az Aleo Flash Banner & Intro Makert használom. Az Én flash bannerem is azzal készült. Optimalizált mentés, avi, gif, swf, jpg formátumok. Rengeteg funkció és szerintem könnyű a kezelése is. Terveztem, hogy majd magyarítom is. Csak hát időm nincs rá. Szóval innen letudod tölteni, ha érdekel. |
Hello! Köszi az ötletet, de azt már próbáltam. Az a baj hogy kevés animációt tartalmaz. Meg olyanokat amik nem illenek a bannerhez. De majd meg leszek animáció nélkül is
|
ez tartalmaz kevés animációt? Biztos, hogy egyről beszélünk?
49 háttér effekt, 59 text effekt, saját háttérkép(ek), minden effekt külön testreszabható, az egyéb dologról ne is beszéljünk. Bocs, de jpg-ben nem lehet menteni, csak swf, gif és avi fomátumban. Szóval nem tudom, Ez lehet kevés de ezzel is lehet jókat csinálni. |
Na jó nem kevés , csak az én banneremhez nem jók. Meg én rezgőt akarok! Rezegnie kell... Muszáj!
|
| |||