uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
vagyonőr, nézd csak, mit találtam! Lehet, hogy ez lesz az
http://facebooktippek.hu/2013....dalakra |
Az 57-es szerver IP címet cserélt a késő délutáni órákban!! Az új IP => 193.109.246.157
Kb. du. 3 körül voltam az oldalon, tökéletesen funkcionált, de most (este 9-kor) elérhetetlenné vált a csatolt domainen át. Mivel automatikusan átirányít mindenkit az oldal a csatolt domainre, így senki sem fért hozzá. Azt írta ki, hogy a domain csatolási művelet még nem fejeződött be - X ideje csatoltam már domaint az oldalhoz, szóval nem értettem, hogy mi a kínja. -,-' A vezérlőpultba is alig bírtam belépni (3-4x meg kellet nyitnom, hogy betöltse). Bejutottam a vez.pultba, majd ellenőriztem a domain csatolása menüpontot. Más IP címet mutatott, mint amit annó megadtam a csatolt domainnek (A rekord) - és így lett a chocapic. Aki hasonlóan járt, mint én, csak lépjen be arra az oldalra, ahol a domaint létrehozta pl. mydot.tk, majd módosítsa az IP-címet. Aki szintén a mydot.tk-n hozta létre a domainját, akkor Login => Go to domains => Modify => Mindkét IP átírása => Save Changes. Várj egy-két percet. Ha még így sem jelenne meg az oldalad, akkor nyisd meg a Domain csatolása menüpontot a vez.pultodban, válaszd le a domaint, majd csatold ismét (azt a nevet kell átmásolnod a mezőbe, amit korábban, a domain létrehozásakor megadtál, mint Host Name). Ha a soraim segítettek vkinek, akkor nagyon szívesen. |
Idézet (Redzsina) Az 57-es szerver IP címet cserélt a késő délutáni órákban!! Az új IP => 193.109.246.157 Szia! Köszi az információt, pont ugyan így jártam én is. |
Már tárgytalan hála a jó égnek. Visszaállt minden a normális kerékvágásba. Nagyon komoly volt. Orosz reklámok (csak a fórumon 3 db), összes funkció orosz nyelven, SŐT még a jobb felső sarokban egy "hirdetés letiltása, készíts ingyen weboldalt" hirdetést is kaptam cirill betűkkel.
http://kepfeltoltes.hu/130803/uid_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha 20-30 percig elérhetetlen az oldal, a kutyát nem érdekli, de ez a ruszkis dolog egy kissé meglepett. Be is pánikoltam azonnal, mert ilyet még nem láttam. Hozzáadva (03.08.2013, 19:31) |
Kérlek, segítsetek: Nem enged belépni a filmekletoltese.ucoz.hu
Letiltott regisztrációt ír, és admin jelszót kér. Hol tudok érdeklődni? Köszönöm Hozzáadva (10.08.2013, 04:03) |
Szép napot mindenkinek! Nem működik a szekelyradio.ucoz.com weboldal. Vajon mi lehet a probléma? Tudnátok segíteni? Köszönöm szépen!
|
Aptyuka,
"Copyright Infringement Source: http://filmekletoltese.ucoz.hu/forum/41-8623-1 Amennyiben Te vagy a honlap tulajdonosa, a helyzet tisztázása érdekében lépj be a Vezérlőpultba, és fordulj a uCoz ügyfélszolgálatához." Szerzői-jogsértés miatt tiltottak... Robert0203, nem tudom, mi lehet a baj |
Hozzászólás szövegeTimi3391, nekem sem működik a szekelyradio.ucoz.com weboldal!
|
Mi a gond az s57-es szerverrel? Megint nem elérhető a weboldalam! Kissé kezd ez az agyamra menni már...most lenne egy kis időm foglalkozni fele és nem megy...Ha esetleg változna az ip cím, azt jó lenne közzé tenni, legutóbb ez nem történt meg, mástól kellett megtudnom.
|
| |||