uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Idézet (tokio170) a DDOS támadás nem szokott ennyi ideig tartani... Kinek van erre energiája? Ja... és persze miért is? lejárató kampány az uCoz ellen. Hogy kinek van erre energiája?? Sok vírushálózatokat üzemeltető embernek, elvégre nam az ő képéről megy a támadás, hanem egy vírust-elkapó személyéről... |
S64 szerver is működik! :)) Vééégre!!
|
FIYGELEM: IP-cím változások a leállások alatt: http://forum.ucoz.hu/forum/3-366-1#7243
|
Végre betudtam menni az oldalakra négy nap után. Köszönet.
Én nagyon amatőr szinten szerkesztem a honlapokat, ha van most valamilyen teendő, akkor szíveskedjen valaki azt megírni. Honnan tudom meg, hogy melyik szerveren van az oldal, Bocs. Üdv, és még egyszer köszönet. |
Idézet (Zsóka8985) Honnan tudom meg, hogy melyik szerveren van az oldal, Üdv Kedves Zsóka! Be tetszik lépni a vezérlő pultba, majd legfelül tetszik látni a menüsorban egy "Általános" menüpontot! Arra katt és ott van a szerver..pl a szerver neve: [s57]... Üdv. |
Szép estét mindenkinek!
Örömmel látom, hogy helyreállt a rend a szervereken.... Remélem feladják a hackerek az ostromlást és nem lesz többet ilyen... De talán ez egy jó lecke is lehet az ucoz szerverekre nézve, mivel lehet, hogy most olyan biztonsági rést találtak, amit kijavítva nem adnak esélyt ilyen támadásnak.. Üdv: Joe |
Sajnos továbbra sem jelenik meg az előnézeti kép ha a facén beillesztek egy linket.Csak a link jelenik meg.Bármilyen oldalról
történik a beillesztés pl.:fullpackersgame.ucoz.com ,minden rendben.Csak a packersoldal.hu-nál van bibi.Kérlek segítsetek mi lehet a baj |
| |||