A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
Hibabejelentés a uCoz felé
Zordee
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 1 | 15:25

Hibabejelentés a uCoz felé

Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat.

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Szabolcs
Üzenetek: 17
Hírnév: 0

Üzenet # 151 | 20:46
A ucoz be is zárhatja a boltot...ez már nem az első eset...és persze kártérítésről soha szó sincs, pedig sokan fizetünk a szolgáltatásokért!!!! Még időt sem mondanak a hiba kijavítására...egyedüli megoldás: költözés másik tárhelyre!
KOCZKAHUN
Üzenetek: 28

Üzenet # 152 | 20:51
Szerintem várjunk türelmesen és legyünk optimisták. Bízzunk benne, hogy rövid időn belül meg tudják javítani! wink
Szabolcs

Üzenet # 153 | 20:58
Türelem??? Akinek webshopja van ez komoly pénzkiesés is lehet!!! Türelem??? Ez vicc...
karcsi
Üzenetek: 24

Üzenet # 154 | 21:39
Hozzászólás szövegeSzabolcs, hat igen sad nekunk is tobb 1000 felhasznalonk van az oldalunkon az elso helyen altunk tobb honapig az UCoz TOP 100 listajaban de most le vagyunk esve es nem csak mink hanem tobb 100 honlap vilagszerte szenved.
A mi honlapunk is PREMIUM mi is fizetunk az ucoznak a szolgaltatasokert szinte az elso alkalomtol miutan megalkottuk a honlapot + domaint is vettunk ami penzbe kerult nekunk es most szinte minden elszalt egyik naprol a masikra sad HAT IGY BIZUN EZENTUL AZ UCOZ SZOLGALTATASOKBAN? Hat NEM aki megkapja a honlapjat szerintem fogjon az alkalmon es koltozon masik tarhelyre mi is ezt tesszuk ha tudjuk ha meg nem ez van penzkidobas volt az ablakon az egesz amitt mi az ucoz altal nyujtot szolgaltatasokert fizetunk.
Kb eddig az utolso honlapunknal 47$ fizettunk mint latszik a nagy SEMMMMIIIIEEERRRRTTTT !!!!
En mar kb 8-eve vagyok az uCoz hive de most teljesen kiabrandultam belole. Nem masert de legalabb ertesitest kuldhettek volna e-mailben vagy valami de nekunk nem jot semi es szerintem sokunknak sem....

HAT ENNYIT AZ UCOZROL ROVIDEN...
Szabolcs

Üzenet # 155 | 23:23
Hát igen, nagy hiba volt bízni egy ilyen szolgáltatóba...ez után már sokan nem fognak...inkorrekt és nagy ívben le'arja a felhasználókat...ja és ezek után visszakérem amit fizettem a szolgáltatásért, remélem más is így tesz, nehogy bárki azt higgye, hogy zavartalanul fog működni minden, számtalanszor így is bedöglött vmi és nem voltak elérhetőek a weblapok...kezd olyan érzésem lenni, mintha így akarnának a beszedett pénzekkel eltűnni...
FilmTorrent
Üzenetek: 119
Hírnév: 9

Üzenet # 156 | 00:02
Az s57-es szerveren van egy webem amit meg kéne erősítsek 12 napig hogy ne töröljék, de nem tölt be egyszerűen az oldal. Mi a teendő?
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 157 | 00:02
karcsi,
Idézet (karcsi)
de legalabb ertesitest kuldhettek volna e-mailben

fent az első üzenetben lehet feliratkozni értesítőre wink

Mint írtam már, DDOS támadás miatt nem elérhetőek a szerverek, ez ellen az uCoz nem tud semmit tenni, valaki(k) nagyon le akarják járatni az uCoz-t és erre ezt a módszert találta a legjobbnak. Bármelyik szolgáltatásnál előfordulhat...

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
tokio170
Üzenetek: 34
Hírnév: 1

Üzenet # 158 | 01:37
Hozzászólás szövege
Idézet (vmarci21)
DDOS

a DDOS támadás nem szokott ennyi ideig tartani... Kinek van erre energiája? Ja... és persze miért is? wacko
TiffanySims
Üzenetek: 6

Üzenet # 159 | 07:49
Hozzászólás szövege
Idézet (vmarci21)
ez ellen az uCoz nem tud semmit tenni

Nem tud ellene semmit tenni az ucoz? Akkor soha sem lesznek jók az oldalaink? Mert szerintem azért jó lenne
tájékoztatni minket hogy egyáltalán helyre e bírják állítani a hibát vagy sem..Költözzünk e vagy sem..
Paco
Üzenetek: 1

Üzenet # 160 | 08:10
A stag-fighter honlap sajnos már napok óta nem elérhető. Kérem jelezzenek vissza a hiba okáról és annak megoldásáról is.
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 161 | 08:44
FilmTorrent, tényleg, nekem is meg kéne erősíteni, csakhogy nekem nem 1, hanem 11 oldalat, ezek közt van olyan, amit én készítettem, de nem én vagyok az admin... sad
Az üzenetet szerkesztette KovJonas - Szerda, 2013.07.10, 08:45
pólós

Üzenet # 162 | 09:04
Sziasztok
Napok óta nem tudok belépni az oldalaimra.
101polos.ucoz.hu cool
Amatőr
Üzenetek: 14

Üzenet # 163 | 09:28
Sziasztok!
Jópár napja elérhetetlen az oldalam, tud valaki valami bíztatót mondani mikorra várható javulás?
h1i.hu

H1i
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 164 | 09:28
pólós, olvasd el az előző üzeneteket! biggrin
Andrea

Üzenet # 165 | 14:47
Csoda történt !!! Azt hittem Soha nem látom többé az oldalam. Négy nap után vissza jött.
Köszönöm.
Keresés: