uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Idézet (vmarci21) nem, nem lehet, nincs benne a sablonban, vagyis a szerkesztésnél nem látod... (feljebb írtam részletesen) Ha benne lenne,már kivettem volna!de nem tudom,hogy nem e lehet valamilyen biztonsági scriptet beleépíteni a Sablonokba?ez cak egy tipp Hozzáadva (29.01.2013, 17:16) Idézet (KOCZKAHUN) Igen remus, de az csak annak tünteti el, akinek megvan az a blokkoló. a látogatók ugyanúgy látják tovább is. keresek egy scriptet....berakom a "Külalak szerkeztése/honlap felső része-be és az tuti blockolja minenkinek Hozzáadva (29.01.2013, 17:24) |
Idézet (remus) scriptet beleépíteni a Sablonokba? Idézet (remus) keresek egy scriptet.... És tuti törlik a honlapodat... hidd el, ilyenkor még jobban figyelnek, hogy kinek van eltüntetve a reklám, és regisztrációnál elfogadtad hogy a reklámot nem takarod le, és nem tünteted el, ellenkező esetben minden előzetes [dolog] nélkül törlik a lapot... |
Idézet (vmarci21) És tuti törlik a honlapodat... hidd el, ilyenkor még jobban figyelnek, hogy kinek van eltüntetve a reklám, és regisztrációnál elfogadtad hogy a reklámot nem takarod le, és nem tünteted el, ellenkező esetben minden előzetes [dolog] nélkül törlik a lapot... najo...nem scriptelgetek...nemszeretném ha törölnék a honlapomat...sok munkám van a szerkesztéesben.köszönöm,hogy itt lehettem.sziasztok! |
remus, a reklám az normális dolog egy ingyenes weboldalszerkesztőn.
Az hogy így van kivitelezve az valóban nem. Most is össze-vissza ugrál, de a "központ" szarik rá. Nem tudom ti észrevettétek-e, de a magyar hirdetés néha 250*300-ba törik el, így eléggé tolakodó tud lenni, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan, és nem olyan mint azelőtt. Érdekes ez a rendszer, egyszer állítható volt, egyszer felnőtt tartalmat jelenítettek meg, egyszer normálisba került vissza, most "bugzik", legközelebb nem tudom mi jön. A 250*300-as hirdetés meg tolakodónak nem lenne az, csak pl. nálam a menümet is "dektiválta", mert akárhogy görögtem, eltakarta. |
Locky,nemtom.én nem látom amióta az adblockot beraktam a böngészőmbe.A menümet is úgy szerkesztettem meg,hogy pontosan olyan helyen legyen,ahol reklám nem nagyon szokott lenni.Én amugy azt akartam csinálni,hogy a beléptető oldalamon kiírni az adblock szükséges installálását a böngészőbe a reklámok miatt,csak megijedtem,hogy eltakarom vele az ucoz reklámot is.
|
Idézet (Locky) , hát, az hogy te mit látsz a saját oldaladon, szerintem pont az a legkevésbé fontos. Az a lényeg a többiek mit látnak. - jelen esetben azt, hogy ez a reklám több sorba törik. Kösz. de amúgy kikapcsoltam az adblock-ot.és ugysem látok semmilyen reklámot.....csak a ucoz reklámja jelenhet meg a honlapomon.más nem. |
Locky,Ja értem miről beszélsz most már.Sajnos szerintem az ingyen honlapoknál ez van.De úgy tudom lehetséges a reklámmentesítés,pénzes szolgáltatás,de ha így eltűnik a reklámcsík,akkor szerintem igénybe fogom venni ezt a szolgáltatást.Hiszen természetesen az a legfontosabb,hogy a látogatók,felhasználók minél kényelmesebben tudják használni a weboldalt.Én az énrészemről blockolom a böngészőmmel,tehát nemlátom,ebben igazad van.
De a nem én vagyok a lényeg.Így van!Ezért fogom igénybe venni ezt a szolgáltatást a ucoz részéről Azért linlej be egy képet,hogy neked hogy néz ki mondjuk a kezdőoldalad a reklámcsíkkal,mert én nem látom és kíváncsi vagyok rá,hogy néz ki. Hozzáadva (05.02.2013, 16:12) |
| |||