uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Engem nem zavar a reklám, csak ez a "bug" amit nem hajlandóak kijavítani.
Ilyennek kéne lennie: Csatolmányok:
9957160.png
(3.3 Kb)
·
8638783.png
(3.0 Kb)
|
jah értem!dehát erre is van megoldás!!pillanat midjárt le is írom neked!hamarabb is láthattam volna alépet. Egy pill.csak letöltök egy olvasmányt a fiamnak!
Hozzáadva (05.02.2013, 16:48) Hozzáadva (05.02.2013, 17:09) |
remus, lejjebb tudom húzni az oldalt, de nem <br>-el csinálom, mert az nem arra való. Hanem CSS-ben. Amúgy meg frissítsd le kb 7-8x egyszer összetöri a hirdetést úgy is olyanra, mint amit mutattam. Én nem szoktam biztonsági mentést csinálni, mert tanultam hibaanalizálást.
|
Sziasztok !
Ma léptem be az oldalra és megpróbáltam a megfelelő sablont kiválasztani, de hiábí klikkelek az adott sablonra, vagy alatta a #909 kódra nem történik semmi, marad a 971 sablon... Mit kellene tennem, hogy a kiválasztott sablonra változzon a jelenlegi. Itt fórumon olvastam, hogy az 57-es szerverrel sok gond van, én is ott vagyok, ez lehet esetleg a gond ? a választ előre is köszönöm. Üdv András |
Idézet (suszi) Sziasztok ! Ma léptem be az oldalra és megpróbáltam a megfelelő sablont kiválasztani, de hiábí klikkelek az adott sablonra, vagy alatta a #909 kódra nem történik semmi, marad a 971 sablon... Mit kellene tennem, hogy a kiválasztott sablonra változzon a jelenlegi. Itt fórumon olvastam, hogy az 57-es szerverrel sok gond van, én is ott vagyok, ez lehet esetleg a gond ? Nem hinném, hogy a szerverrel lenne most is baj. Próbáld meg a sablon cseréjét ezen a módon. Hátha így sikerül. Előtte ne felejtsd el lementeni a mostani honlapodat a böngészőből, előre nem látható esetekre, ha esetleg vissza akarnád állítani. |
Hy!
A honlapom esténként, 8 órától nagyon lassan, vagy egyáltalán nem is tölt be! Honlap: http://kovjonas.ucoz.hu/ Szerver: 57 |
Szabolcs, CM, iratkozzatok fel a hibanapló frissítéseire, és értesítést kaptok az esetleges problémákról:
hibanapló megtekintése |
MOST ISMÉT NEM TÖLT BE A WEBLAPOM: 2012.02.23 12óra 11perckor néztem!
Ez nagy probléma és ráadásul fizetek a szolgálatatásért! Miért van ez állandóan? Nem ülök mindig gép előtt, de ha mikor ránézek nem jön be éppen, akkor gondolom sokszor előfordul ez! Várom a probléma mielőbbi megoldását! Vagy tanácsot, arra vonatkozóan hogy a weblap mindig elérhető legyen! Üdv. Németh Szabolcs www.proanti.ucoz.hu |
| |||