uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
vmarci21, Akkor az,hogy van hogy egy refresh script 15000-re van állítva(15másodperc),és ha kb.1 perc múlva átmegyek egy másik menübe akkor azonnal IP block van.
Vagy a fórumba feltöltök egy játékot,de meg kell szerkesztenem,és ha egymás után 2x megszerkesztem, IP block van? |
remus, leszedted-e a META frissítést a mini-chatről!
|
remus, akkor nincs valami a böngésződdel? Próbálj abból is egy "szűz"-t ki
Nálam az egyik oldaladon sem csinálja, bár csak 10-15 percig néztem... |
Újra telepítettem a mozillát.Egyenlőre nem tilt,chromnál viszont elsőre tiltott.Node az a helyzet,hogy a felhasználóim közül is panaszkodtak...Max megírom nekik,hogy néha töröljék a sütiket meg a kukikat.
Hozzáadva (11.01.2014, 11:05) |
Nem először fordul elő, hogy a webhelyem elérhetetlenné válik, ráadásul fizetősen használom. Azelőtt nem volt ilyen probléma, csak mióta fizetősre váltottam. Az ügyfélszolgálatnak írtam anno, de érdemi választ nem kaptam.
www.ujkorklub.hu Segítséget kérek, mi lehet az oka? Hozzáadva (07.03.2014, 13:37) |
Üdv!
Sajnos a böngészőm valami miatt nem tölti be az oldalam...megint valami szervertámadás van? oldalam: www.olivagyok360.ucoz.hu |
Zsóka, az s44-es szerver javításokon megy át, ezért a rajta található oldalak ideiglenesen nem érhetőek el. Megértésedet köszönjük.
Hozzáadva (07.03.2014, 14:53) A hírlevélre feliratkozottak kaptak egy e-mailt a hibáról. |
| |||