uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Üdv Mindenkinek!
Megnyitottam a honlapomat, és azt tapasztaltam, hogy az egér helyett a kurzor villog, és simán bele írhatok a menűbe, vagy az oldalakra. Hát nem semmi. Az oldalakat továbbra sem tudom lapozni, linkeket megnyitni. Mint korábban írtam néha 1-2 oldalt sikerül megnyitni és vége. oroszul.3dn.ru Hozzáadva (11.12.2013, 09:05) |
Zsóka8985, Én nem tapasztalom ezt a problémát. Az összes oldalon tudsz "szerkeszteni"? Akkor próbáld meg a böngésződ cookie-it törölni, és nézd meg utána újra
|
T. vmarci21
Töröltem mindent, újra telepítettem a böngészőt, másik böngészővel is kipróbáltam. Lehet hogy nem tudom elmagyarázni a problémámat. oroszul.3dn.ru oldalon elkezdem nézni a menüt, üzenőfal, Tanuláshoz segítség, Orosz tesztek, Letöltések, eddig nincs semmi gondom, megtudom nyitni. Érdekességek, ha meg is nyitom, a cikkeket már nem tudom megnyitni és itt már eltűnik az egér (kéz) , ekkor látom a kurzort villogni és letörölhetek, beleírhatok bármit. De nem vagyok a szerkesztőben. És ha nem vagyok bejelentkezve, mint vendég is beleírhatok, törölhetek. Ilyent még nem tapasztaltam. Elnézést kérek, hogy így írom le, de nem tudom szakszerűen leírni. |
Spori, Tehát itt van a probléma??
http://oroszul.3dn.ru/publ/ Ez nekem jó, Vagy egy URL címet adsz, hogy hol nézzem?? |
Vezérlőpult >> Sablonok szerkesztése >> Gyors-csere:
Mit cserélni: Kód contenteditable="true" Mire cserélni: Kód contenteditable="false" Mindent bepipálsz >> Végrehajtani a cserét Remélem jól értettem Régebb cikket is készítettem róla: http://forum.ucoz.hu/forum/24-496-1#10756 |
Nem étem miért csodálkoztok
UCOZ = megbízhatatlanság Ez már régen kiderült. NE DOLGOZZATOK FELESLGESEN TOVÁBB! VÁLTSATOK MÁSIK TÁRHELYET, ÉN IS MEGTETTEM! |
Igen ez már, tényleg idegesitő,semmi értesités, hogy mégis mi a gond
Vagy szerver karbantartás vagy összeomlás vagy d-dos támadás van, ezekre tudok jelenleg gondolni Remélem mi hamarabb kijavitják a hibát vagy háritják, én még bizom bennük ,ne adjuk fel |
Az s57-es szerver javításra került! Állítólag az ezen a szerveren található oldalak hamarosan ismét működésbe lépnek!
|
| |||