uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Maxi, bigblog, remus, vagyonőr, Guszti6812, Spori, és mindenki:
A szerverek kb. 80%-a újra megy, így nagy valószínűséggel a weboldalatok is elérhető, ha nem, akkor itt tájékozódhattok: http://forum.ucoz.hu/forum/3-366-1 |
"Guszti6812,
Ebben igazad van,de pl. mivan a korlátlan tárhellyel,a modulokkal(filmkatalógus,blog,képkatalógus,cikkek,webshop,stb...)? És a html szerkesztéssel olyat csinálhatsz,ami kiemelkedő látvánnyal bír,nem beszélve a scriptekről.+ a keresőmotorok is hamarabb megtalálnak" -------------- Annak jó aki nem akar akármilyen látványos weblapot, egyébként a CENZÚRÁZVA is lehet szépet szerkeszteni,sok funkció van benne...a korlátlan tárhely meg ott is és itt is pénzbe kerül! |
Ezt nem értem... A korlátlan tárhely ingyenes, csak 400 MB-tól indul és növekszik korlátlanul... |
Téma ideglenesen lezárva!
Ok: Az eredeti témától való eltérés, vita két szolgáltató összehasonlításában. hogy kinek mi kell (megbízhatóság, személyre-szabhatóság, ingyenesség, több sablon és modul, stb.) , és hogy szerinte melyik a jobb, azt most mindenki döntse el magában! |
Szabolcs, remus, kérlek, ne kezdjük már megint!
Senki sem döntheti el, hogy melyik szerveren legyen a honlapja! És remus, ne félj, regisek jönnek még majd... Amúgy sem hiszem, hogy egyszerre jöttek volna 400-an! Hozzáadva (06.12.2013, 22:56) |
Ez nagyon nem megy.Szeretném meg kérdezni mikor lesz használható szolgáltatás?
Illetve a három nappal korábban feltett kérdéseimre is kérnék választ,Köszönöm! A packersoldal.hu szervere,nem tudom melyik,többször áll le mint a másik azóta megszüntetett oldalam.A kérdéseim: 1.Át tudják költöztetni az oldalam egy másik stabilabb szerverre? 2. Ha készítek egy új oldalt a domain "átrakható"? Köszönöm! |
Szep napot mindenkinek! Az en oldalam se elerheto Hol lehet megtekinteni, hogy milyen serveren van az oldalam? Errol lenne szo: http://szekelyradio.ucoz.com Nagyon fontos lenne, ha mar mukodne.
|
Üdv Mindenkinek!
Szeretném kérdezni, hogy a 60-as szerverrel is van valami bibi, mert nem mindig tudom az oldalakat megnyitni. (Kettő, vagy három oldal sikerül, a többit már nem tudom megnyitni) A linkek sem működnek időnként. Próbáltam más böngészővel is, nem megy. oroszul.3dn.ru Köszönöm |
Csak a saját tapasztalatom: soha nem fog megfelelően működni a ucoz...tehát ha megbízható, normális, mindig elérhető (98%) weblapot szeretnél akkor NE EZT válaszd! Elég sokat szenvedtem vele, de már átáltam másra! Van másik megoldás, NE ÖLJ EBBE BELE SOK FELESLGES MUNKÁT!
Üdv mindenkinek |
| |||