uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Köszönöm!
|
Az 57, 58, 44, 18, 27-es szervert karbantartják, és reményeim szerint ezzel a lépéssel ezek a szerverek is megbízhatóbbak lesznek. Tehát most nem omlott össze a rendszer, és DDoS táadás sincs, csak végre az uCoznál is csinálnak valamit a szerverekkel...
|
A szerverállapot- és hibanapló sikeresen frissítésre került.
Az s57-es, s58-as, s44-es, s18-as és s27-es szerverek ismét működésbe léptek! |
bebence, sok a fordítási hiba... tudom... listára felvéve
|
Sziasztok!
Nekem minden nagyon szép és jó, egyetlen kérdésem illetve kérésem lenne csak. Be lehetne-e állítani (vagy állíttatni), hogy az oldalamon, a FÓRUM-ban a legújabb bejegyzések legyenek legelöl? Ha igen, akkor hogyan? Segítsetek légy szíves! Köszi! |
Katica, benéztem az oldaladra, és nekem a legújabbak vannak elől...
Általában minden uCoz-os oldalon ez az alapértelmezett beállítás, és ezt nem is lehet megváltoztatni. Minden esetleges problémákért elnézést kérünk. Próbáld meg törölni a gyorsítótárat, és próbáld újra. Ha továbbra is jelentkezik a probléma, akkor kérünk, írj vissza Köszönjük, bigblog Hozzáadva (05.01.2014, 18:20) |
Jaj, bigblog, szóval te vagy ott nálam az a bigblog! Nagyon szépen köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
A választól magától sajnos szomorú lettem! de már kezdett egy ilyen gyanúm lenni, hogy nemigen lesz erre megoldás, mert közben észrevettem, hogy a legfrissebb kérdésekre/válaszokra itt is "hátra fele tekerve" lehet csak rátalálni. Ez hülyeség amúgy, nem is értem, hogy miért így van, miért ez a jó vagy mi ebben a logika, de ha ez van, hát ez van. Azt kell szeretni, ami van. Aszongyák...:) Szóval, köszi még egyszer! |
Katica, Nem tudom, de még ősz elején folt egy frissítés a fórumra, előtte biztos nem lehetett állítani, és azóta nem néztem a beállításait, de hátha...
|
vmarci21, én viszont néztem, és semmit sem találtam ezzel kapcsolatosan...
Viszont az októberi frissítésben:
V.ö. a részletekkel: http://forum.ucoz.hu/forum/2-498-1 |
Sziasztok.
Hát nemtom ki hogy van vele,de többszörösfeltöltéskor vagy két menü cikázásakor(oda-vissza)katonásan blockolja a ucoz az Ip címeinket. Sőt,2x megszerkesztettem egy fórum topikot és már ki is csapta az Ip-met. A saját oldalamra már-már félek felmenni.... |
| |||