A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Menüpontok |
Menüpontok |
Szia raziel70! A 33-as hozzászólásod kimozdított a holtpontról... Bár nem gondoltam, hogy ilyen trükk kell a $menu_2$ életre leheléséhez. Kellett volna még kb. 1000 évig gondolkodnom rajta. :'(. Jó felé kapisgáltam, de ez az átmásolgatás.... cool Köszönöm!!!!
|
Sziasztok!
Egyetlen kérdésem lenne.Ha rámegyek a menü szerkesztésre,ott nem tudom szerkeszteni(feltölteni szöveges tartalommal) az általam létrehozott új menüpontokat.Csak áthelyezést enged,illetve a felugró panelben a menü nevének megváltozatatását. |
Keress ott egy olyat, hogy "Vizuális szerkesztő", ezzel látod szerkesztés közben az oldal kinézetét!
Csatolmányok:
3504704.png
(33.6 Kb)
Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Szombat, 2010.02.20, 14:08
|
sziasztok lenne egy kérdésem hogyan lehet egy lapon másik lapnak a linkjét elhejezni az amit én csináltam?
nem a menőbe szeretném hanem a lapon mintha a hirek cimére katintok és utánna meglehet nézni egy másik lapon hogy mit ztartalmaz segicsen valaki |
Szia jeckiechan!
Hát ez talán a legalapvetőbb dolog. Egy példa: Legfrissebb híreink Ha most rákattintasz a szövegre, megnyílik a link. Maga a kód így néz ki: Code [url=http://ucoz.hu]Legfrissebb híreink[/url] |
raziel70 jo ijet akarok de ojat amit én csinálok lapot de nem tudom hogy kell az a link jo de nekem ugy kell mint a menüpontoknál lehet csinálni ezt magyarázd meg nekem mert nem értem
|
Nagyon siettem, hogy válaszoljak:
Speedy Raziel beelőzőtt, de sebaj! Amikor az oldal html - szerkesztését megnyitod, a vizuális szerkesztőbe beírod az oldal nevét,vagy bármit: lásd 2. kép, kijelölöd és a hyperlink (1. kép) ikonra kattintva a felugró ablakba beírod a lap hivatkozását. (3. kép) Érdemes a blank-ra kattintani, mert akkor új ablakban fog megnyílni... Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.02.23, 22:03
|
jo igen de mostmár kapisgálom de ojat szeretnék mint a te honlapod főoldalán van kőzépen van aláhuzott szőveg és átmegy a másik lapra ez kéne nekem hogy csináltad meg?
|
jajj kedvesem, pont azt ábrázoltam a képeken...
azért húzódik alá, mert az egy linkelt szöveg...:lol: apropó, így mail-címet is be lehet linkelni, csak rákatt. és már nyílik is a levelező progi...de ez már tényleg nem ebbe a topikba való... Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.02.23, 22:14
|
| |||