A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: KovJonas  
Menüpontok
lzsolt
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 76 | 18:19
Sziasztok.Új vagyok, meg szeretném tudni, hogyan helyezhetek át a Fórumomban egy témának nem megfelelő hozzászólást az annak megfelelő topikba?Fontos, mert hanem teleszemetelik a Fórumot:)
Köszi
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 77 | 09:06
Szia! Az első lépés az lenne, hogy a helyes topicba írsz. Utána legyél szíves elolvasni az általános tájékoztatót ott fent a lap tetején. Ha elolvasod már is találsz magadnak választ wink
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.

eda77
Üzenetek: 5

Üzenet # 78 | 21:15
SZIASZTOK
Nekem olyan problémám van hogy az oldalon létre tudtam hozni egy másik menüt , viszont annak kellett adni címet mert különben 3 darab pontot irt volna ki.
Ezzel nincs is gond,de ha már van cím akkor valamivel fel kéne dobni hogy ne egy szimpla felsorolás legyen hogy oda vonza a tekintete ilyere megoldás van e mert én végigolvastam mindent de nem találtam erre semmit.

A lapom izvarazs.ucoz.hu
remélem nem felejtettem el semmit megadni elérhetőség gyanánt:)

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 79 | 21:25
Erre létrekell hozni egy menüt! (álló vagy fekvő)
Én esetemben fekvő!

http://probal20.ucoz.hu/

Még nem publikus a sablon igaz, de itt megláthatod én hogy csináltam!
Ha ilyesmire gondoltál akkor szolj!

djtroi
Üzenetek: 51

Üzenet # 80 | 23:46
Locky, tudom nem ide tartozik, de megkérdezhetem, hogy hol/honnan van a menüpontotd alatt lévő info doboz LineAge-es képpel? Kérdlek el küldenéd SzÜ-ben a kódját?:D Előre is köszi
Locky
A fórum moderátora

Üzenet # 81 | 23:57
Az egy kicsit bonyolult, még meg kell bütykölnöm mert jquery.... Azt meg az ucoz nemszereti sajnos sad
Kilövi a logint, chat-et,kérdéseket stb.
http://www.downloadjavascripts.com/list/javasiteqqq6/Details.aspx Ez az ha be iframe-ezed akkor müködni fog hiba nélkül
eda77

Üzenet # 82 | 12:55
LOCKY először is nagyon tetszik de nem teljesen ilyenre gondotam de ez is tökéletes lenne
Az én elgondolásom az hogy például ha rámész a lapomra ott van a következő két szó( receptek, óra) azt kéne valahogy kiemelni
Nem kéne ez a két szó oda csak nem engedi hogy ne egyen címe a menünek Ha kitörlöm akkor autómatikusan rak helyére 3 db pontot

A kérésem az az lett volna hogy vagy azt megoldani hogy ne legyenek pontok vagy az hogy díszes legyen a két szó
Nem tudom lehetséges e de már nem tom mit csináljak azért fordultam az okosabbakhoz smile

Hozzáadva (15.03.2011, 12:55)
---------------------------------------------
jaj az oldalam izvarazs.ucoz.hu

Locky
A fórum moderátora

Üzenet # 83 | 13:04
.boxTitle a CSS-ben ezt kell módosítanod.
Code

.boxTitle {
      font-size: 9pt;
      font-style: oblique;
      text-transform: uppercase; }

Jelenleg ez a kód, de probáld meg mondjuk így (nem vagyok designer biggrin )
Code

.boxTitle {
      font size: 10pt;
      font-style: oblique;
      text-transform: uppercase;
      border: 1px solid #0000ff;
}

De mondjuk lehet a solid helyett dashed is!
eda77

Üzenet # 84 | 13:10
köszi
venom

Üzenet # 85 | 11:21
Hello
Nekem az lenne a kérdésem h hogy oldható meg a tartalom jegyzék készítése egyes oldalokon h a sok infónál a látogató kényelmesen böngészhessen.
Mint a wikipédiában
A választ előre is kösz(a kereső nemdobott semmit)
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 86 | 14:00
venom, megfogod és megírod kézzel. Ennél egyszerűbben nem
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.

venom

Üzenet # 87 | 14:45
Csak tudnám hogy kell, keresek keresek de nemtalálok sehol semmi leirást tartalomjegyzék készítéséről úgy h én is megértsem, már a számítógépet is fenyegetem de ase válaszol!
HELP! wacko
djtroi
Üzenetek: 51

Üzenet # 88 | 14:50
Nemértem.. minek neked tartalomjegyzék?
Szerintem elég egy kis kulcs szó (tag felhő) aztán ott van nekik a kereső...
Vagy pedig linkekre osztod a főbb tartalmakat...
venom

Üzenet # 89 | 14:55
Na mind1, nem annyira fontos ak.
Azért kösz biggrin tongue
byBTL
Üzenetek: 3

Üzenet # 90 | 15:42
Sziasztok!

Azt szeretném megcsinálni a honlapomon, hogy a (bal) menüben létrehozok egy linket (pl képek), majd arra kattintva középen megjelenik egy felsorolás, és ha valamelyikre kattintok, akkor az előzőek eltűnnek, és az értelemszerűen annak almenüjében lévő dolgok jelennének meg. Tehát nem akarok ilyen kiugró menüt csinálni,hanem egyszerűen csak lapokat akarok csinálni. Viszont, ha létrehozok egy lapot, és rákattintok, akkor 404-es hiba =/

Hozzáadva (12.06.2011, 15:42)
---------------------------------------------
Azt hiszem, hogy sikerült rájönnöm. Illetve ez elég fura megoldás, de működik biggrin
A linkeléssel viszont bajom van.

Hogyan kell linket létrehozni, a szöveg ne maga link legyen? Mert amit beírok title-be, az nem jelenik meg =/

Keresés: