uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok E-mail űrlapok Üzenetküldési űrlapok (több üzenetküldési űrlap létrehozása, és a problémák) |
Üzenetküldési űrlapok |
solika97, látom még igen fiatal vagy, de szerintem már elég idős ahhoz, hogy tudj olvasni.
Miből gondolod, a hogy a Chat problémák az üzenetküldési űrlapok topikba tartozik? Ez itt a MiniChat topikja. Aztán ha már úgyis olvasni küldtelek, javaslom kezdd ezekkel! Csak hogy megkönnyítsem a dolgodat... Általános tájékoztató (az oldal tetején pirossal kiemelve) Segítség kérés szabályai |
üdv mindenkinek!
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. Létrehozok egy űrlapot amit egy oldalra szeretnék kirakni. Mondjuk a kódja $MFORM_1$. Oké rendben, elmenti az oldal, de az alapot hozza be. Nem lehet megváltoztatni mindig ugyanazokat a mezőket rakja az oldalra, ahelyett, amit én a vezérlőpultban megadtam. próbáltam többe létrehozni, de nem ment. előre is köszönöm! |
Kedves fxx02!
Először is elnézést, hogy csak most válaszolok, de csak most találtam rá kérdésedre. Ahogyan a vezérlőpultban is fel van tüntetve, a mezők létrehozása után a sablonját el kell menteni. Vagyis: az ,,Űrlap-sablon átalakítása" szövegre kattintasz az űrlap neve mellett, majd rákattintasz a ,,Mentés" gombra. |
Sziasztok!
Lenne egy szuper kérdésem! CSináltam egy ürlapot, ami működik is. Mivel képet csak fizetősen illetve fájlt csak fizetősen tudok hozzá csatolni alá tettem egy fájl feltöltőt. Tehát a tényállás a következő. Vendég kitölti a kérdőívet, a fájl feltötlőbe beemeli a kivánt képet és feltölti nekem a depositba! De hova a b......k....a......teszi a deposit, mert az égadta világon sehol nem találom!? Ha ebben valaki tudna segíteni akkor köszi! Hozzáadva (01.03.2012, 17:53) |
Bocsi, most kaptam meg egy személyes üzit, azért csak most válaszolok!
Megoldás: megcsinálod az űrlapot a kérdésekkel. Csinálsz egy ablakot, legalábbis én csináltam, hogy képek kódjai! Be illesztesz egy fájl feltöltőt, amit a "WIDGETS" gombra kattintva az egyéb címszó alatt lévő fájl feltöltő! Amikor feltöltöd a fájlt ad egy kódot amit be másolsz a már létrehozott ablakba és kész. Feltöltőnél a vendég beállítást használom, hogy ne az én táram telítődjön! Ezen kivül, hogy a felhasználóknak könnyebb legyen irtam egy kis ismertetőt, hogyan lehet használni a feltőltőt, de ez már +. |
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következők miatt: Van a http://www.vofelypisti.hu weboldalam amibe szeretnék egy olyan linket / MEGRENDELEM-szöveggel/,behelyezni, amire ha kattintanak, akkor megrendelik a szolgáltatásomat. Ez egy külön oldalra mutatna és az üzenetküldő kódot szeretném beilleszteni az oldalamra. Már elkészítettem mindent, be is helyeztem a weboldalam megfelelő részére, de nem küldi el a megadott email címemre az üzenetet. Tudna ebben valaki segíteni, hogy mi lehet a baj? Köszönettel: Pisti |
Pisti2829, az üzenetküldő szolgáltatás nem biztos hogy minden fajta e-mail cím esetén működik. Például citromail vagy freemail cím esetén nagy a valószínűsége, hogy a levél nem érkezik meg. A uCoz a Gmail-es e-mail címet ajánlja a leginkább, meg én is azt ajánlom.
|
| |||