uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Kérdőívek, Vendégkönyv, Tesztek Kérdőívek (Minden, ami a Kérdőív modullal kapcsolatos) |
Kérdőívek |
Jaaaa.... Én azt hittem valami másról van szó! Ilyen Nekem is van, csak Én már átneveztem.
Ebben az esetben a következőket tudom javasolni Tibor456! Menj ide: Honlap-stílus --> Külalak vezérlése (sablonok) Vagy itt is eléred: bal oldali menü Kérdések --> A modul külalakjának vezérlése A képen látható kijelölést egyszerűen töröld ki! Ekkor eltűnik a szavazások alól a képen látható kijelölt rész: Ezek után az eredményeket csak Te tudod megnézni, de azt is csak az Admin felületeten keresztül! Az üzenetet szerkesztette raziel70 - Vasárnap, 2010.01.10, 13:56
|
Persze!
Menj ide: Kérdések » Kérdőívek vezérlése » Kérdőív hozzáadása Majd amikor a kérdésekete kitöltötted, alul A kérdőív típusa: sorban válaszd a "Select (multiple)" lehetőséget. Megjegyzés: |
Kipróbáltam, hogy sablon módosítás után létrehozott új szavazás vissza állítja-e a sablont eredeti állapotba, de NEM! Nálam legalábbis.
Nézd meg a sablonodat. Sajnos szavazás után megjelenik egy végeredmény lista a kérdések helyén. Nekem nem sikerült korlátoznom a választási lehetőséget. Mindet ki tudtam jelölni. Az üzenetet szerkesztette raziel70 - Vasárnap, 2010.01.10, 14:51
|
Tehát mindenhogan látni a végeredményt.
Nem baj. így jó lesz. Legalább nem tudják majd megnézni elöre a végeredményt. Muszáj lesz nekik szavazni, és csak ha szavaztak, már láthatják az eredményt. Köszi Az üzenetet szerkesztette Tibor456 - Vasárnap, 2010.01.10, 15:07
|
| |||