A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Kérdőívek, Vendégkönyv, Tesztek » Kérdőívek (Minden, ami a Kérdőív modullal kapcsolatos)
Kérdőívek
Tibor456
Üzenetek: 37
Hírnév: 1

Üzenet # 16 | 15:24
Most már csak egy gondom van. Én miért nem tudok szavazni? Te tudsz nálam? Kérlek jelentkezz be és nézd meg légyszíves.
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 17 | 15:28
Szavaztam! biggrin Hidden expedition tongue
Már volt egy szavazat, Natalie Brooks. Nem tudom, Te miért nem szavazhattál. biggrin Admin le van tiltva a szavazásról biggrin
Tibor456
Üzenetek: 37
Hírnév: 1

Üzenet # 18 | 15:31
Nincs letiltva. Na mindegy majd beírom. A kérdöívek vezérlésében az én szavazatomat is. Szóval akkor a te szavazatod elött nem láttad a Natalie Brooks-ot, csak auztán, hogy szavaztál?!
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 19 | 15:35
Azt nem hogy mit szavaztak meg, csak azt hogy hány szavazat érkezett addig.
Tibor456
Üzenetek: 37
Hírnév: 1

Üzenet # 20 | 15:44
Akkor jó. smile Köszi, most már én is tudok szavazni. biggrin
--Lorant--
Üzenetek: 5
Hírnév: 0

Üzenet # 21 | 20:27
sziasztok. mára már nagyrészt mindent sikerült úgy meg csinalnom ahogy szerettem volna,de mivel ,hogy az ember mindig okoskodik valamin és az én esetemben sehogy sem tudok rá jönni pl fel megyek az oldalamra ami itt található http://racedriwergrid.ucoz.com/ ha fel jövök ne az fogadjon ami a (főoldal volt) most szabályzat hanem én szeretném ha az öszesitettről indulna az oldal. kerdesem ,hogyan lehetne eszt el érni?
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 22 | 20:33
Cseréld meg a két oldal tartalmát, de a link maradjon!
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 23 | 11:39
Hello, nekem az lenne a kérdésem, hogy a szavazásban a színeket lehet-e módosítani. Ha beírom azt, hogy pl: honalomcime.ucoz.hu/poll/1, akkor kiad valamit, amiben ott vannak a színkódok. ezt lehet módosítani? Vagy esetleg sajátot feltölteni, és azzal helyettesíteni?
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 24 | 12:25
Szia!
Ezzel nem lehet módosítani, mivel ez a szerveren van tárolva, amihez mi nem férünk hozzá.
Amit ilyen módon látsz, az csak egy kód, amit hiába módosítasz, nem tudod hová feltölteni.
A szavazás ezt az "ajax" értéket hívja meg, de ezzel mi nem sokra megyünk.
Ezeket sajnos mi nem tudjuk módosítani.
Ha mégis találsz rá megoldást, írd majd meg itt a fórumon! biggrin
djdukato
Üzenetek: 18
Hírnév: 0

Üzenet # 25 | 12:25
Sziasztok !!! smile
Egy meglehetősen nagy gondom lenne és hozzá a kérdés a kérés segítségre !!! Valamit nagyon elszúrtam !!! De fogalmam sincs hogy hol ??!! A gond ! A kezdő oldalrol be tudok lépni a CP-be viszont a megjelenő oldal jobb felső sarkából eltünt a kilépés kapcsoló ! No de ettől még nagyobb bajom hogy sem a Webtop oldalon a Websites manager-ből sem a CP ből nem tudok adminként belépni az oldalamra vagyis nem tudom ott vizuálisan szerkeszteni !! :P sad Mi a lehetséges tennivaló ??? Segítség smile
Előre is köszönet Dukato

Hozzáadva (08.02.2010, 23:21)
---------------------------------------------
Sziasztok !! smile
A korábbi problémát sikerült Raziel70-nek köszönhetően smile Hála neki smile Viszont lenne egy kérdésem !!! és hozzá segítség kérés.
Szeretnék az oldalamon elhelyezni egy szavazó részt. Hasonló blokkban mint a főmenü. A felépítése valahogy úgy lenne: a fejléc a kérdést adná, alatta öt lehetséges válasz, mind külön, de csak egy a választható. Gondolom sokan ismeritek ezt smile
Valaki segítsen hogy lehet ?? HA !! lehet ilyent felrakni.
Köszönet
Dukato

juillet
Üzenetek: 152
Hírnév: 18

Üzenet # 26 | 12:25
Szia kedves Dukato! Szavazást a köv. módon lehet csinálni. Először is be kell lépned az admin felületre. Nézd meg, hogy a "kérdések" aktív-e vagy inaktív (a baloldali menüsor alatti fülek). Ha az inaktív fülnél van, alőbb aktivizálni kell. Amikor ez megtörtént, az aktívak között megjelenik, kérdések névvel. Akkor itt, a kérdőívek vezérlésénél kialakíthatod a kérdőívedet. A"radio" gombot választva csak egy válasz lehetséges. Amikor kész, akkor a Kérem a kódot -ra rákattintasz. A kódot az oldaladon egy új blokkba tenném.
djdukato
Üzenetek: 18
Hírnév: 0

Üzenet # 27 | 12:25
Kedves Juillet smile szia smile
Köszönöm óriási segítséged smile megcsináltam ahogy mondtad ! Egy kis bibi van smile A kérdések modulban már volt egy az értékeld a honlapom kérdőív, és a második sorba került az új kérdőív. Viszont az oldalra csak az első sorban lévőt tudom kirakni sad vagy lehetséges külön vezérelni h melyik kérdőív kódját használja a kérem a kód hívó? Különben kössszike a segítséged smile
Dukato
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 28 | 12:25
Amikor két vagy több aktív szavazás is van, akkor minden oldal letöltéskor/frissítéskor másik jelenik meg, de mindig csak egyet mutat. Ez persze csak abban az esetben, ha a megjelenítés helyére -jelen esetben egy oldal blokk- a $POLLS$ kód van beírva. Ha pl. a $POLLC_1$ szerepel ott, akkor csak az egyes sorszámú szavazás jelenik meg.
juillet
Üzenetek: 152
Hírnév: 18

Üzenet # 29 | 12:26
Szia! és köszi!!! biggrin
A Nyitólap » Kérdések » Kérdőívek vezérlése » Kérdőív hozzáadása -nál új kérdőívet készítesz, és akkor a második sorban lévő kódot kell bemásolni egy új blokkba.
(Bocs az egyszerű példáért... shy :shy: )

Hozzáadva (09.02.2010, 18:17)
---------------------------------------------
hüha, tényleg, Razielnek igaza van...(mint mindig) biggrin csak az egyik látszik dry

Csatolmányok: 7297261.png (9.5 Kb) · 1661543.png (3.9 Kb)
Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.02.09, 18:17
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 30 | 12:26
Persze meg lehet jeleníteni mindet, mint ahogy az Én oldalamon is van a Szavazások menüpontban. biggrin
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Kérdőívek, Vendégkönyv, Tesztek » Kérdőívek (Minden, ami a Kérdőív modullal kapcsolatos)
Keresés: