uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Kérdőívek, Vendégkönyv, Tesztek Kérdőívek (Minden, ami a Kérdőív modullal kapcsolatos) |
Kérdőívek |
sziasztok. mára már nagyrészt mindent sikerült úgy meg csinalnom ahogy szerettem volna,de mivel ,hogy az ember mindig okoskodik valamin és az én esetemben sehogy sem tudok rá jönni pl fel megyek az oldalamra ami itt található http://racedriwergrid.ucoz.com/ ha fel jövök ne az fogadjon ami a (főoldal volt) most szabályzat hanem én szeretném ha az öszesitettről indulna az oldal. kerdesem ,hogyan lehetne eszt el érni?
|
Hello, nekem az lenne a kérdésem, hogy a szavazásban a színeket lehet-e módosítani. Ha beírom azt, hogy pl: honalomcime.ucoz.hu/poll/1, akkor kiad valamit, amiben ott vannak a színkódok. ezt lehet módosítani? Vagy esetleg sajátot feltölteni, és azzal helyettesíteni?
|
Szia!
Ezzel nem lehet módosítani, mivel ez a szerveren van tárolva, amihez mi nem férünk hozzá. Amit ilyen módon látsz, az csak egy kód, amit hiába módosítasz, nem tudod hová feltölteni. A szavazás ezt az "ajax" értéket hívja meg, de ezzel mi nem sokra megyünk. Ezeket sajnos mi nem tudjuk módosítani. Ha mégis találsz rá megoldást, írd majd meg itt a fórumon! |
Sziasztok !!!
Egy meglehetősen nagy gondom lenne és hozzá a kérdés a kérés segítségre !!! Valamit nagyon elszúrtam !!! De fogalmam sincs hogy hol ??!! A gond ! A kezdő oldalrol be tudok lépni a CP-be viszont a megjelenő oldal jobb felső sarkából eltünt a kilépés kapcsoló ! No de ettől még nagyobb bajom hogy sem a Webtop oldalon a Websites manager-ből sem a CP ből nem tudok adminként belépni az oldalamra vagyis nem tudom ott vizuálisan szerkeszteni !! :P Mi a lehetséges tennivaló ??? Segítség Előre is köszönet Dukato Hozzáadva (08.02.2010, 23:21) |
Szia kedves Dukato! Szavazást a köv. módon lehet csinálni. Először is be kell lépned az admin felületre. Nézd meg, hogy a "kérdések" aktív-e vagy inaktív (a baloldali menüsor alatti fülek). Ha az inaktív fülnél van, alőbb aktivizálni kell. Amikor ez megtörtént, az aktívak között megjelenik, kérdések névvel. Akkor itt, a kérdőívek vezérlésénél kialakíthatod a kérdőívedet. A"radio" gombot választva csak egy válasz lehetséges. Amikor kész, akkor a Kérem a kódot -ra rákattintasz. A kódot az oldaladon egy új blokkba tenném.
|
Kedves Juillet szia
Köszönöm óriási segítséged megcsináltam ahogy mondtad ! Egy kis bibi van A kérdések modulban már volt egy az értékeld a honlapom kérdőív, és a második sorba került az új kérdőív. Viszont az oldalra csak az első sorban lévőt tudom kirakni vagy lehetséges külön vezérelni h melyik kérdőív kódját használja a kérem a kód hívó? Különben kössszike a segítséged Dukato |
Amikor két vagy több aktív szavazás is van, akkor minden oldal letöltéskor/frissítéskor másik jelenik meg, de mindig csak egyet mutat. Ez persze csak abban az esetben, ha a megjelenítés helyére -jelen esetben egy oldal blokk- a $POLLS$ kód van beírva. Ha pl. a $POLLC_1$ szerepel ott, akkor csak az egyes sorszámú szavazás jelenik meg.
|
Szia! és köszi!!!
A Nyitólap » Kérdések » Kérdőívek vezérlése » Kérdőív hozzáadása -nál új kérdőívet készítesz, és akkor a második sorban lévő kódot kell bemásolni egy új blokkba. (Bocs az egyszerű példáért... :shy: ) Hozzáadva (09.02.2010, 18:17) Csatolmányok:
7297261.png
(9.5 Kb)
·
1661543.png
(3.9 Kb)
Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.02.09, 18:17
|
| |||