uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Kérdőívek, Vendégkönyv, Tesztek Kérdőívek (Minden, ami a Kérdőív modullal kapcsolatos) |
Kérdőívek |
igen, meg lehet csinálni, lásd melléklet:
az egyik blokk alapból adott: körkérdésünk a neve : ebbe tettem a $POLLC_1$ kódot a másik blokkba (új) vagy egy fölösleges blokk (pl. pénznem) : ebbe a másik kódot, $POLLC_3$ így látszik mindkettő kérdőív kieg: nem te nevezed át a kódot, hanem azt megadja a rendszer magától... Csatolmányok:
3525205.png
(17.2 Kb)
Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.02.09, 19:12
|
Szijjja Juillet
Kösszike meg is csinálom valahogy én is erre próbáltam gondolni mint megoldás Mert most igy ebben az esetben hol at egyik hol a másik jelenik meg De tuti igazad van Át is alakítom Hozzáadva (09.02.2010, 19:18) |
Természetesen! Tehetsz egy blokkba többet is, de szerintem is jobban néz ki külön blokkban.
Még egyszer: a $POLLS$ a véletlenszerű (random) szavazás megjelenítése. Minden szavazásnak van egy száma. Ezért az egyedi kód így néz ki: $POLLC_1$ A pirossal szedett rész változik. |
Raziel kösszike
Igen már fent van a két külön blokkban a 2 szavazás ki is próbáltam és mükszik. Viszont 1 szavazást csináltam aDj - zenekar szavazáson de azóta nem lehet újra szvazni benne :P :P ez mitől lehet ?? Lehetséges hogy a HTML kódban a szám ami itt 3-s nem piros ??? és akkor hogy tudom pirosra irni és hol ? |
A piros kiemelés csak azért van, hogy lásd a különbséget!
Ez nem így jelenik meg az oldaladon! Szavazni mindenki cssak egyszer tud. IP cím van logolva (naplózva). Tehát ha a Te IP-d már szerepel a listán az adott szavazásnál, akkor Te már nem tudsz többé szavazni. |
Hali,
az lenne a kérdésem, hogy meglehetne e azt csinálni, hogy a szavazási erdeményeket ill. a véleméynek arhívumát csak egy bizonyos rang csoport lássa, valami feltételes operátorra gondolok, meglehetne e ezt oldani ? |
Quote (raziel70) Próbáltad már, hogy üríted a böngésződ cache tartalmát? Sokszor segít! ctrl+shift+del majd kiválasztod mit szeretnél törölni. Minden böngészőben ugyanez a gyorsbillentyű. aranyos vagy, de próbáltam megmutatnád hogyan mit.. biztos én szúrtam el.. http://nx-foto.ucoz.hu
|
| |||