A fórum moderátora: Infohelp |
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Fórum Fórum kinézeti probléma (Hogyan írhatom át csak egy részének a színét?) |
Fórum kinézeti probléma |
AdamSSenniN, 1world, KovJonas,
Ha css-ből nem is lehet, akkor is maradt a html . Ahol a szöveg van oda berakod a <font-color="#színkód"> online</font> (remélem jól írtam a html kódot ) |
vmarci21, az nem működik ebben az esetben. Én is erre gondoltam először nyilván, de nekem nem ért semmit.
|
vmarci21, 1world, nekem nemrég volt egy online offline problémám, amire ITT van a megoldás. A színezést nem lehetne hasonlóan megoldani?
Vagyis így Admin panel ---> Beállítások ---> Sablonszövegek cseréje ---> Felhasználók ---> Online/offline szövegek helyére: <font-color="#színkód">online</font> és <font-color="#színkód">offline</font> ? |
Sziasztok.
Tudom nem szabad ide írnom. De valamien fókon nem tudok témát nyitni újat.. Probléma: Az a problémám. Hogy akarok a webemhez beszerelni nagy méretű F Betüt vagyis Facebook. És annak a kódját szeretném elkérni. Java Scriptjét! Köszi! 1 Idézet: Mint ahogy vmx.ucoz.hu----főoldalán ott a nagy F betü az kellene köszi sziasztok!----- |
Erre gondoltál? Link
(Facebook Like Box) INTO.HU - Cikkek, letöltések, zene, rádió, fórum, üzenőfal.
uCoz Partner. Az üzenetet szerkesztette bykewix - Kedd, 2012.08.28, 18:45
|
Bykewix.
Nem jó. Ha lehet akkora legyen mint a vmx.ucoz.hu-weboldalán. És a java script kódját másold be. |
Ez a sima like count
Code <div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1&appId=283259708390101"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script> <div class="fb-like" data-href="http://www.facebook.com/mc.vmx.official" data-send="true" data-layout="box_count" data-width="450" data-show-faces="true"></div> Ez pedig a like box: Code <iframe src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmc.vmx.official&width=200&height=590&colorscheme=light&show_faces=true&border_color&stream=true&header=true&appId=250293105083222" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:200px; height:590px;" allowTransparency="true"></iframe> INTO.HU - Cikkek, letöltések, zene, rádió, fórum, üzenőfal.
uCoz Partner. Az üzenetet szerkesztette bykewix - Kedd, 2012.08.28, 19:02
|
Irjam bele egymásba?
|
| |||