uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása) |
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA |
DaveedBrown, ezt én is tudom, de akármeiket teszem be miközben nem vok belépve a főoldalra mutat a link. A fejlécből olvastam le a Belépés linkjét, mivel ott ugy müködik ahogy szeretném. De az müködik, miközben ha máshova "lemásolom" a linket akkor már a föoldalra visz.
Mert most a Belépés boxot módosítgatom, viszont ott a regisztrácíó is a főoldalra dobna ha bejelentkezve a linkre mennék, viszont az megjelenik normálisan. Én is azt hittem hogy valahogy be vagyok jelentkezve, miközben nem. |
üdv.
Nemvagyok egy nagy html szerkesztő. És sajnos az iFrame mellet mivel ugyanazt a sablont akarom kihozni ami van, egy apró hibába ütközök. Gondolom hogy valami a table table között nem stimmel, de mivel hogy ketté kell osztani. (Egyedi sablon, html) ezért gondolom valamit elrontottam vagy valami ilyesmi. Csatolmányok:
7417986.png
(111.7 Kb)
|
ment a pm
Hozzáadva (19.09.2010, 20:00) Quote (Locky) Miért van az hogyha beteszem valahova linknek hogy $LOG_FORM$ $LOGIN_LINK$ $LOGOUT_LINK$ ezek közül bármelyiket, mindig a főoldalra mutat a link. Pedig nem vagyok bejelentkezve, mert tudtommal csak olyankor szokott ez történni. Megtaláltam rá a hibát. Az volt a baj hogy a belépés sablont akartam módosítani, és alul nem szerepel egyik operátor sem, így gondolom nem lehet ott elhelyezni. |
Sziasztok.
Ha már megvan ennek a dolognak a válasza, akkor elnézést kérek, de most nagyon kétségbe vagyok esve. A problémám, hogy csináltam egy sablonok szerkesztése dolgot, és most csak a tartalom jön be. A fejléc, container, lábléc nem. Sajnos a Ucoz logója is eltűnt és ha valami bot nézi meg a webhelyeket akkor azt fogja hinni, hogy szándékosan nem raktam ki és törölni fogja az oldalt. Csináltam biztonsági másolatot és már vissza is van állítva, de még mindig nem jó. Vagyis igazából a visszaállított állapotban lett ilyen, de amikor megcsináltam a sablont akkor se volt jó, mert nem az történt amit hittem, hogy történni fog. A sablonok szerkesztése menüből eltűntek a globális blokkok.(Gondolom egy a hiba gyökere.) A kérdéseim: Mi történt? Hogyan tudom helyre hozni? Nagyon szépen kérem válaszoljanak. Köszönöm. |
A szerkesztés oldalon van egy gomb a jobb felső sarokban. A neve: Eredeti sablon visszaállítása
Kattints rá. Ez csak az adott sablonra érvényes! Miután betöltötte a sablont, mentsd le a gépedre. Ajánlom a Notepad II programot! Mikor ez is megvan, az általad módosított sablont is másold be a notepad-be, de egy másik fólün (oldal, lap, ahogy tetszik) Hasonlítsd össze a két sablont, az eredeti sablont módosítsd úgy, hogy a következő operatorok megmaradjanak: $global_aheader$ $global_clefter$ $global_crighter$ (ha van jobb oldalon is menüoszlop) $global_bfooter$ $admin_bar$ És még valami! Nem itt kell hinni, hanem a templomban! |
Quote (raziel70) A szerkesztés oldalon van egy gomb a jobb felső sarokban. A neve: Eredeti sablon visszaállítása Kattints rá. Ez csak az adott sablonra érvényes! Miután betöltötte a sablont, mentsd le a gépedre. Ajánlom a Notepad II programot! Mikor ez is megvan, az általad módosított sablont is másold be a notepad-be, de egy másik fólün (oldal, lap, ahogy tetszik) Hasonlítsd össze a két sablont, az eredeti sablont módosítsd úgy, hogy a következő operatorok megmaradjanak: $global_aheader$ $global_clefter$ $global_crighter$ (ha van jobb oldalon is menüoszlop) $global_bfooter$ $admin_bar$ És még valami! Nem itt kell hinni, hanem a templomban! biggrin Közben megoldódott a probléma, de nagyon szépen köszönöm. |
Sziasztok egy kis CSS helpet szeretnék kérni.
A naptár résznél ugyebár van két nap külön (szombat vasárnap) ezeknek a kódja Code .calWdaySe illetve .calWdaySu Az lenne a kérdésem, hogy az összes többi nap kódja micsoda. Ha valaki tudja, és netán tán le is írja azt szépön megköszönöm |
Elméletileg csak a szombat és vasárnap fut külön kódon.
A többinek .calWday -elven kell müködnie. Csak mert ugye vasárnap az a naptárakban is szines, meg a szombat is. A Css-be ha belenézel amugy ott van hogy hétfő-péntek : Quote .calWday {color:#FFFFFF; background:#233047; width:18px;} Szombat: Quote .calWdaySe {color:#010A11; background:#50648B; width:18px;} Vasárnap: Quote .calWdaySu {color:#010A11; background:#50648B; width:18px; font-weight:bold;} Legalábbis nekem ez, neked más lesz |
| |||