A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » A honlap felső része... (Honnan tudom,hogy....)
A honlap felső része...
ilovecars
Üzenetek: 20
Hírnév: 0

Üzenet # 106 | 15:50
Helló!

Ha kijelentkezek a kilépés gombbal miért azt írja utána is, hogy kilépés? Régen ott regisztráció jelent meg.
Köszi
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 107 | 16:03
ilovecars, még mindig van kereső, ill. linktár, és uCorner, ahol ezek az infók megvannak! A kereséshez kulcsszó:
Code
Feltételes operátorok

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 108 | 16:57
Sziasztok!

Weboldalam: http://kovjonas.ucoz.hu/

Hogyan lehet beállítani (vagy egyáltalán lehet-e) azt, hogy, ha kisebb képernyőn nézik honlapomat, akkor a háttérképből ugyan annyit vágjon le balról, mint jobbról? Tehát ne azt csinálja, hogy a fehér oldalat eltolja a háttér bal felére, hanem, hogy középen maradjon!



A képen látszik, hogy a fejlécem felső sarkai le vannak kerekítve és a maradék háttér zöld színű. A honlap-hátteret úgy készítettem el, hogy pontosan illeszkedik rá a fejlécem. Ha pedig Pl. laptopról nézem, egyik világosabb zöld vonalra rámegy a fejléc bal sarka. Na, szóval ez nem kéne, hogy így legyen! smile

Előre is köszi a válaszokat! biggrin

Hozzáadva (08.09.2012, 15:57)
---------------------------------------------
Vagy csak az a megoldás van, hogy új fejlécet készítek és a két sarkat háttérszínnel töltöm ki?

Hozzáadva (08.09.2012, 15:57)
---------------------------------------------

Quote
Vagy csak az a megoldás van, hogy új fejlécet készítek és a két sarkat háttérszínnel töltöm ki?


(tehát átlátszóra teszem)
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 109 | 18:11
KovJonas, szerintem egyszerűen tedd átlátszóra a sarkokat. (.png formátumba kell menteni!)
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
pergamon
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 110 | 15:23
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a fejléc képet hogyan tudom kicserélni? A másik pedig az lenne, hogy hogyan tudom a Meta tageket: a Title tag, Meta keywords tag, Meta description tag, az oldal témájához optimalizálni? Sehol nem találtam ilyen funkciókat.

Előre is köszönöm a választ!

Baráti üdvözlettel. B.Tibor!
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 111 | 15:31
pergamon,

A uCoznak már videotippjei is vannak! smile

Számodra most ez a legfontosabb:
http://www.youtube.com/watch?v=sqOUp_kBOYo&feature=channel&list=UL

Itt a fórumon pedig szépen el van magyarázva minden a Meta Tagekről! smile

http://forum.ucoz.hu/forum/28-250-1
Krisztián9437
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 112 | 22:58
Sziasztok!

A #7-es honlapstílus fejlécét szeretném lecserélni, tudnátok segíteni, mert nem találtam csak HTML-es szerkesztőt, ahhoz meg nemértek sajnos
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 113 | 22:56
Krisztián9437, részletesebben??
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
KOCZKAHUN
Üzenetek: 28
Hírnév: 0

Üzenet # 114 | 18:40
Sziasztok!
Csináltam online egy menüt, amit a fejlécre akarok illeszteni, de nem megy, mert mindig a tetejére teszi.
Ennek a helyére szeretném beilleszteni:
Kód
<tr><td class="navBar"><a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Főoldal<!--</s>--></a> <?if($MODULE_URL$)?>| <a href="$MODULE_URL$">$MODULE_NAME$</a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><!--<s5214>-->Profilom<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$"><!--<s3089>-->Regisztráció<!--</s>--></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$"><!--<s5164>-->Kilépés<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$"><!--<s3087>-->Belépés<!--</s>--></a><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?></td></tr>


Ezt szeretném beilleszteni:

Kód
<div id='cssmenu'>
  <ul>
     <li><a href='$HOME_PAGE_LINK$'><!--<s5176>--><span>Föoldal</span><!--</s>--></a> <?if($MODULE_URL$)?>|</li>
     <li><a href='$MODULE_URL$'><span>$MODULE_NAME$</span></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> |</li>
     <li><a href='$PERSONAL_PAGE_LINK$'><!--<s5214>--><span>Profilom</span><!--</s>--></a><?else?></li>
     <li><a href='$REGISTER_LINK$'><!--<s3089>--><span>Regisztráció</span><!--</s>--></a> <?endif?> <?if    ($USER_LOGGED_IN$)?> |</li>
     <li><a href='$LOGOUT_LINK$'><!--<s5164>--><span>Kilépés</span></a><?else?></li>
     <li><a href='$LOGIN_LINK$'><!--<s3087>--><span>Belépés</span><!--</s>--></a><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>|</li>
     <li class='last'><a href='$RSS_LINK$'><span>RSS</span></a><?endif?></li>
  </ul>
  </div>


Minden jól megvan. Beillesztettem, csak mindig a tetejére teszi. Hogyan lehetne megoldani, hogy a Navbar helyére tegye?

A válaszokat előre is köszönöm!
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 115 | 20:51
KOCZKAHUN, próbáltad így::

Kód

<tr><td>
<div id='cssmenu'>  
   <ul>  
      <li><a href='$HOME_PAGE_LINK$'><!--<s5176>--><span>Föoldal</span><!--</s>--></a> <?if($MODULE_URL$)?>|</li>  
      <li><a href='$MODULE_URL$'><span>$MODULE_NAME$</span></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> |</li>  
      <li><a href='$PERSONAL_PAGE_LINK$'><!--<s5214>--><span>Profilom</span><!--</s>--></a><?else?></li>  
      <li><a href='$REGISTER_LINK$'><!--<s3089>--><span>Regisztráció</span><!--</s>--></a> <?endif?> <?if    ($USER_LOGGED_IN$)?> |</li>  
      <li><a href='$LOGOUT_LINK$'><!--<s5164>--><span>Kilépés</span></a><?else?></li>  
      <li><a href='$LOGIN_LINK$'><!--<s3087>--><span>Belépés</span><!--</s>--></a><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>|</li>  
      <li class='last'><a href='$RSS_LINK$'><span>RSS</span></a><?endif?></li>  
   </ul>  
   </div></td></tr>

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
KOCZKAHUN
Üzenetek: 28
Hírnév: 0

Üzenet # 116 | 17:27
Köszönöm!
Így működik! biggrin biggrin
Csaba4567
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 117 | 21:07
Sziasztok csináltam egy oldalt de ha felhasználóként rákattintok a kilépés gombra akkor 404 hibaüzenet jön elő. Valamit elnyomkodhattam vagy csak egyszerűen nem látom a megoldást. Nincs meg rég óta úgyhogy kezdő vagyok. Az oldal címe:forma1psliga.ucoz.hu

Segítségeteket előre is köszönöm.
Csaba
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 118 | 16:48
Csaba4567,


Rosszul van a link:
A http://forma1psliga.ucoz.hu/ csak 1x kell wink
Csatolmányok: 4247172.png(3.9 Kb)

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Csaba4567
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 119 | 17:50
Hozzászólás szövege
Idézet (vmarci21)


Rosszul van a link:
A http://forma1psliga.ucoz.hu/ csak 1x kell wink


Szia nekem ez magasd még de ebben nem látom azt a sort amit ki kellene javítanom.
meg valahogy azt sem irja ki hogy főoldal. Ebben Te ezt látod?:
Kód

<table style="background: url("http://forma1psliga.ucoz.hu/F1-2013-hatter1.png") repeat-x scroll center top rgb(0, 0, 0);" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="434" width="1263">
<tbody><tr><td height="33" width="403"><br></td><td style="padding-right:10px;font-size:10px;" align="right">$WDAY$, $DATE$, $TIME$</td></tr>
<tr><td height="33" width="403"><br></td><td style="padding-right:10px;font-size:10px;" align="right"><?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?><!--<s5200>-->Belépési neved:<!--</s>--> <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$" title="Profilom"><b>$USERNAME$</b></a> | <!--<s3167>-->Csoport<!--</s>--> "<u>$USER_GROUP$</u>"<?else?><!--<s5212>-->Üdvözöllek<!--</s>--> <b>$USERNAME$</b><?endif?><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$" title="RSS">RSS</a><?endif?></td></tr>
<tr><td height="151" width="403"><span style="color:#FFFFFF;font:20pt bold Verdana,Tahoma;"><span style="font-size: 36pt;"><span style="font-family: monospace;"><i><b><span style="color: rgb(255, 69, 0);">   F1 Liga</span></b></i></span></span></span></td><td style="padding-right:10px;font-size:10px;" align="right"><a title="Főoldal" target="_blank" href="http://forma1psliga.ucoz.hu">$HOME_PAGE_LINK$</a>|<a href="http://forma1psliga.ucoz.hu/$MODULE_URL$">$MODULE_NAME$</a> | <a href="http://forma1psliga.ucoz.hu/$PERSONAL_PAGE_LINK$" title="Profilom">Profilom</a> | <a href="http://forma1psliga.ucoz.hu/ title="Kilépés">Kilépés</a></td><td><span style="color:#FFFFFF;font:20pt bold Verdana,Tahoma;"></span><br></td></tr>
<tr><td height="33" width="403"><br></td><td style="padding-right:10px;font-size:10px;" align="right"><!--<s5176>--><a href="$LOGOUT_LINK$" title="Kilépés"><!--</s>--></a><!--ENDIF--><?if(!($USER_LOGGED_IN$))?> | <a href="$LOGIN_LINK$" title="Belépés"><!--<s3087>-->Belépés<!--</s>--></a><?endif?><!--ENDIF--></td></tr>
<tr><td height="11" width="403"><span style="color:#FFFFFF;font:20pt bold Verdana,Tahoma;"><!-- <logo> -->       <span style="font-size: 36pt;"> <br><br><br></span><!-- </logo> --></span></td></tr> <tr><td></td></tr>
</tbody></table>


[ code tag hozzáadva - vmarci21
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 120 | 18:42
Csaba4567, használd a $LOGOUT_LINK$ tag-ot a kilépésnél, tehát:

Kód
<a href="$LOGOUT_LINK$">kilépés</a>


Erre cseréld az összes kilépést wink

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » A honlap felső része... (Honnan tudom,hogy....)
Keresés: