uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Menü létrehozása, áthelyezése |
Menü létrehozása, áthelyezése |
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, amire nem találtam választ sehol sem: hogy lehet a jobb (vagy bal) oldalon lévő menüket visszaállítani, ha véletlenül bezártam őket az "x"-szel, és el is mentetem? olyanokra gondolok, mint az a kis naptár-szerűség, meg a megtekintések száma stb. ha hülyének néztek, hogy miért mentettem el, akkor azért mert semmit se tudtam a szerkesztőről, és valamit ki kellett próbálni |
Szia!
Jóval kezdtél, legalább ezt már tudod használni. Amit tenned kell: Admin felületen felül adminbaron kattints a Honlap-stílus >> Sablonok biztonsági mentése menüpontra. Itt válaszd ki a legutolsó mentést, majd kattints jobb oldalon a Visszaállít feliratra. Ezzel elvileg visszaállítottad. Ha nem? Akkor töltsd be újból a sablont! Szintén adminbar, Beállítások >> Általános beállítások menüpont, majd a Honlap stílusa résznél kattints jobb oldalon a Külalak választása szövegre, keresd meg a sablonodat és kattints a képére. Legvégül a lap alján mentsd el. |
Köszi hogy válaszoltál!
De sajnos egyik se jött be, mert biztonsági mentésem nincs, a sablon újrabeállításnál meg nem történik semmi. |
Hát ha törölsz egy blokkot, (Bár nem tudom hogy nem vetted észre mentés előtt, még így se na mindegy) azt újra kell csinálni, csak úgy a semmiből a sablonok biztonsági mentésénél lehetséges, mivel az nincs, ezért marad az utolsó megoldás: Újracsinálod a blokkokat egyesével. Erről van leírás a Fórumon, hogy hogy lehet használni a szerkesztőt, adhatnék linket is, csak azt most nem lehet, max látogass el ide, a leírás megtalálható videó formájában
|
djtroi, Te nem számítasz újnak körünkben, mégsem ismered a szabályt. Szabály.... KÉRÉS!
Ha megadtad volna a honlapod címét, már most tudnék válaszolni Neked, hogy mit keress és hol. De Te neeeem... Ez talán felébreszt kicsit. KATT IDE Tudod mit? Olds meg egyedül. Segítek. |
Sziasztok!Még csak most kezdtem el az oldalam/www.vagyonorhirek.ucoz.hu/ szerkesztését.Hamarosan át fogom hozni a domaint:/www.vagyonorhirek.hu/.A segitségeteket szeretném kérni,mint látjátok teljesen átalakitottam a 943-as sablont.De sajnos nem tudom hol,és milyen kóddal tudom állitani a memü betüinek szinét,méretét.Mármint a menücimekre gondoltam nem a szövegre.Szeretném a menü hátterét is áttetszővé tenni,nem marad ez a csúnya zöld szin. De ehez elöbb a menücimeket kell megoldanom.Köszi előre is!!
Hozzáadva (05.03.2011, 21:03) |
vagyonőr, Fogadd meg raziel tanácsát.
"Azt is szeretném megkérdezni,hogy tudom a menüben állitani a menü cimek sorrendjét,szeretném ha a frissek felülre kerülnének,a Főolda cim alá" <- Aktiváld a Hírek (News) modult és a főoldaladra illeszd be a kódot (ez általában alapból benne vanés a frissek kerülnek legfelülre, ezt a modul beállításainál tudod változtatni) $LAST_NEWS$ Nézd meg ezt a képet: http://sfwiki.do.am/forumra.bmp A Honlap hírei->Modul beállításai-> *kép* Az 1000Karakter helyére írj annyi számot amennyi mgjelenjen. _______________________________________________________________________________________________________ "Illetve a cimeket leröviditi pl:Pintér volt cége mér" Attól füg... Ha a menüben (blokk) akarod lerövidíteni akkor azt manuálisancsináld ha pedig a címeket akkor azt CSS-ben kell. Ha jól tudom (nem biztos mert nagyon-nemértek a CSS-hez) Valahol itt kell beállítani a betűméret nagyságát: .eText {text-align:justify; padding:5px;border-top:1px dashed #EFEFEF;} Az üzenetet szerkesztette djtroi - Szombat, 2011.03.05, 21:41
|
| |||