uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Felhasználók FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE (Regisztráció, belépés, beállítások) |
FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE | ||
Felhasználókkal kapcsolatos kérdések témája. Az alábbi kérdésekre lehet választ kapni ebben a témában (Amire már megvan a válasz, az a kérdés linkre változik):
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
| ||
Hát.... ha ezt a megoldást látod a legjobbnak...
Nálam az a beállítás van, amit javasoltam és senki nem jön azzal, hogy nem tud regisztrálni. Regisztrálnak, használják az oldalt és nem szól senki. De nem tudom mit izgulsz, még csak pár napos az oldalad!? És ahogy láttam, olyan nagy tömeges "bevándorlás" sincs az oldaladra, mint ahogy azt írod... | ||
Most van folyamatban az email-ek küldése, és ha a Lapker elad pár ezret az újságból, akkor biztosan lesz nagy forgalom.
Pont Te írtad ebben a témában valakinek tavaly: Ezt arra értettem, ha létrehozod az "új" regisztrációs oldalt, akkor pl. a honlap fejlécén megjelenő "Regsiztráció" felirat linkjét át kell állítani az általad létrehozott oldal linkjére. Nekem is valami ilyesmit kellene csinálni? Hogyan? Amúgy köszi, hogy regisztráltál, csak kipróbáltad? | ||
De ez a pipa ügy miért nem müxik nekem?
Hozzáadva (17.05.2011, 09:12) | ||
AndyBaron, ez egy ingyenes szolgáltatás! Ne erőszakoskodj, mert többet úgysem fogsz kapni, mint amennyi jár!
Így is sokkal többet nyújt a uCoz, mint bármelyik másik hasonló szolgáltatás!!! Amennyiben veszel prémium csomagot, akkor a lehetőséged nyílik az ún. "Helyi felhasználókat" regisztrálni. Ez annyit jelent, hogy aki regisztrál, az csak a Te honlapodra fog majd tudni belépni. Nem kap uID-t. Prémiumként olyan regisztrációs feltételeket szabsz, amit csak akarsz. | ||
...de hát épp azt kérdezem, hogy ehhez melyiket kell befizetni, erre azzal vádolsz, hogy ingyenélő vagyok. Vagy elbeszélünk egymás mellett, vagy beugrott miattam valami rossz emléked. De az nem én vagyok, az csak egy emlék...
Tehát, melyik csomagot kell megvennem, hogy szabadon állítgassam ezt a számomra problémás témát? Ha erre válaszolsz, bizony isten örökre kiszállok az életedből, nem célom, hogy beavatkozzak általam ismeretlen emberek privát köreibe. (Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy öt éve vagyok a ProHardveren, és még egyetlen moderátor sem sértődött meg, ha a publikus email-jára írtam.) Akkor tisztelettel várom a választ: Andy | ||
Quote (AndyBaron) Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy öt éve vagyok a ProHardveren, és még egyetlen moderátor sem sértődött meg, ha a publikus email-jára írtam Ezt kifejtettem Neked abban az emailben. De amúgy köszi, hogy felhívtad a figyelmemet erre az "apró" hibára. A kérdésedre válaszolva: 1, mivel Én sem tudhatok mindent, így 100%-os választ nem tudok adni, de 2, a Prémium csomagon van a hangsúly Én úgy tudom, hogy a Prémium szolgáltatásba bele tartozik ez is. Teljesen mindegy melyik csomag... (ez csak az Én véleményem!!!!!) | ||
Sziasztok lenne egy kérdésem lehet hülyeség
Az lenne hogy hogyan tehetem az oldala csak regisztrált felhasználok felhasználására ill csak akik regelnek az oldalra csak azok nézhetik és hogyan adhatok nekik felhasználó nevet és jelszót és engedélyt előre is köszike | ||
jockey, ha hülyeség, akkor minek kérdezed?
A kérdéseidre az összesre a választ megtalálod a fórumon! Használd a keresőt és olvasd el kérlek a lap tetején lévő tájékoztatónkat. Vagyis inkább kattints a linkre és azt olvasd el, amit ott találsz. Amúgy meg egy példa a zárt oldalra | ||
Sziasztok! Nemrég létrehoztam egy katalógust, amelyben külföldi linkkatalógusok ismertetői kapnának helyet, de most láttam, hogy az azon lévő tartalom csak akkor jelenik meg, ha valaki regisztrál és belép. A felhasználói beállításoknál elvileg a vendégnek is van megtekintési jog beállítva.
Kérlek, segítsetek, hogy mit kell még átállítanom! A honlap: http://linkdir.ucoz.com Előre is köszönöm. Hozzáadva (14.06.2011, 22:42) | ||
Én nem értelek téged.
Quote Nemrég létrehoztam egy katalógust, amelyben külföldi linkkatalógusok ismertetői kapnának helyet, Innen az esik le, hogy te honlapkatalogus modul-t használod. És a jogoknál a honlapkatalogusról nem is csináltál screen-t. Esetleg más modult használsz erre a célra? | ||
| |||