uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód
|
Rendben, várom szíves írásodat! Köszönöm szépen előre is!
|
Sziasztok. Segítségetek szeretném kérni. Amiért ide írom az ok, hogy nem találtam megfelelő topicot, de ha mégis van és elkerülte a figyelmem, akkor utólag is bocsánat.
Vízjellel kapcsolatban szeretnék segítséget mégpedig, hogy azt miként tudom megoldani, hogy ne csak fehér betűk jelenjenek meg a feltöltött képeken hanem példa egy Photoshop-al szerkesztett szöveg. Nem igazán értem sőt egyáltalán nem ezt az ASCII kódot. Megpróbáltam már majdnem mindent de eddig sikertelen. |
davidoff, PHP-vel. A PHP prémium csomagokba van benne, illetve külön is rendelhető, és van topikja. Ha nem akarsz PHP-t akkor próbálj a Google segítségével keresni scriptet rá.
|
Quote (vmarci21) davidoff, PHP-vel. A PHP prémium csomagokba van benne, illetve külön is rendelhető, és van topikja. Ha nem akarsz PHP-t akkor próbálj a Google segítségével keresni scriptet rá. Értem, köszönöm. Még annyi kérdésem lenne, hogy az alap csomag is tartalmazza a php-ét? Mert én azt fizetem havonta. |
Sziasztok!
Azt szeretném megcsinálni a weblapomon, hogy pl. egyik blokkban (vagy máshol...) legyen benne az oldal Adminisztrátorának a profilképe, felhasználóneve és, hogy ONLINE/OFFLINE van! Ezt meg lehet valahogy oldani? Azt meg tudom csinálni, hogy a felhasználónév+profilkép ott legyen, de az online/offline dolgot már nem... |
És bejelentem az uplusz 2. bétáját! Aki szeretne tesztelni írjon rám privátot....
uPlusz - uCoz plusz eszközök.... Hogy a webfejlesztés könnyebben menyen. Az uPlusz elérhető lesz toolbar, online, és (valószínűleg) kiegészítés formájában is, illetve aki már ért a programozáshoz, az kipróbálhatja majd a fejlesztői verziót. HAMAROSAN!!! |
Hali!
Szívesen kipróbálnám a simát és a fejlesztői verziót is! Kinek kell és hol kell szólnom? |
FilmTorrent, eddig a toolbar, és az online verzió van kész, a fejlesztői változat már csak jövőre lesz, de a másik kettő bétája:
http://vmscript.ucoz.hu/index/uplusz_online/0-5 http://ucsript.ourtoolbar.com/ (ezt már küldem neked tesztre ) És különben: Kellemes karácsonyt mindenkinek: |
Új funkció az általános beállításoknál:
Настройка Админ-бара: Управление блоками Админ-бара Disable recommendation buttons on the Admin Bar Google fordító szerint: Beállítása Admin bar: Blokk menedzsment Admin bar Letiltása ajánlás gombokat Admin Bar |
| |||