uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód
|
vmarci21, azt mondták hamarosan. Hogy az pontosan mikor lesz, nem tudni.
|
Te már optimalizáltál érintőképernyőre? Ha nem kezd el, mert mindjárt jön a Windows 8 az új érintős eszközök felületre optimalizált METRO felülettel.
http://pcforum.hu/hirek....ft.html |
Nekem Windows 8-as oprendszerem van, és nagyon tetszik. Hihetetlenül gyorsan betölt, és van rajta egy csomó funkció. Hírek, időjárás, különféle letölthető alkalmazások, játékok, e-mail kliens, közösségi alkalmazás. Szerintem sokkal jobb mint az előzők. Mondjuk én inkább a pár másodperces betöltődése miatt fogom ezt használni.
|
1world, az op rendszerrel nincs is baj, csak ha olvastad a Valve-t és elméletileg már az EAGAMES is így gondolkozik.
Nem a funkcíókkal van baj, hanem azzal, hogy folyamat kékhalált és egyebeket kapnak az ott megirt játékaik. És ők nem okoznak maguknak fejtörést. Egyszer ezt már eljátszotta a microsoft XP -ről Win7-re váltással (Nézd meg a Gangland-ot, az is "régi" technologiával készült..., bár ez nem híres cég készítette). Szóval, állításuk szerint erre úgy kell tekinteni mint az IE kiadásokra "gyors összedobtak valamit". |
vmarci21, szerintem folosleges kulon erintokepernyore optimalizalni az oldalt, max a PDA sablonkat. Most en is tabletrol irok, es minden teljesen jol elerheto igy is. De mondom, a pda verziot fel lehet erre hasznalni, mint plusz feature az oldaladhoz. Jo, mondjuk ezt most en is ugy mondom, hogy mar akaratlanul is optimalizaltam az en oldalamat
|
DaveedBrown, igazad van nem érdemes, de most azzal semmivel se rosszab az oldalad?!
Maximum duplán be biztosítod a értőképernyős megjelenítést. |
Megnéztem az uCoz főoldalát, hátha van valami új, de az örmény nyelven is elérhető uCozon kívül nem találtam semmi hírt. Aztán ránéztem az alatta lévő boxra (integrálhatóság..) és felfigyeltem egy dologra: Ott a listában benne van a Google maps is, a gyakorlatban pedig nincs! Vagy csak én nem találom??
|
vmarci21, webáruháznál van ilyen lehetőség, a beállításoknál.
|
vmarci21 én akarok tesztelni, privibe leírod bővebben?!
Ideje volna a design váltás de nem a kinézet számít! |
FilmTorrent, OK, majd ha lesz már olyan eredmény, amit lehet tesztelni, küldöm a file(ka)t.
Privátban leírjam bővebben? Szerintem látni fogod, hétvégén lesz időm, csinálni fogom,és átküldöm. |
Ha megkérhetlek azért írjál valami bővebbet nekem privibe!
|
| |||