A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: bigblog, vmarci21  
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » Egyedi domain » DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA (Saját domain áthozatala, csatolása, stb.)
DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA
Ágnes
Üzenetek: 5
Hírnév: 0

Üzenet # 61 | 23:32
Sziasztok,
nekem csak aldomaint sikerült csatolnom a 3. lehetőséggel, a rendes domainemet nem. Arról végül le is mondtam, és megcsináltam magamnak html-ben az oldalamat, és az aldomainek vannak csak itt. De azért ha valaki tud jó megoldást, érdekelne! smile
Sok sikert mindenkinek,
Ágnes
Amarashop
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 62 | 23:50
Én is a 2. számú lehetősséggel kínlódtam sokáig és akkor a Forpsi, ahol a domaint vettem azt tanácsolta, hogy IP cím alapján csatoljam fel, náluk kellett beállítanom a DNS szerkesztésben a ucoz IP címét.
Ugyanúgy működik, gmail postafiókot ez alapján csináltam:
https://www.google.com/a/cpanel/domain/new
Én a meta tag azonosítást választottam és megy rendesen.

Hozzáadva (19.01.2012, 22:50)
---------------------------------------------
ucoz beállításainál beállítottam, hogy átirányítsa a domain oldalra és amikor ucoz néven kerül megnyitásra az oldal, akkor már a saját. hu domain oldalam jön be.
A Forpsi maradt a DNS szerver, ucoz rendszerét használom. Ez lett a különbség, szinte semmi.

DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 63 | 15:20
teszt, az email csatolás csak a 2. lehetőséggel érhető el.
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


Amarashop
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 64 | 16:55
Hozzá lehet adni, ez alapján: https://www.google.com/a/cpanel/domain/new
Pontról pontra leírja, hogy mit kell tenni csak sajnos kevesen tudják. sad
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 65 | 16:59
Amarashop, de csak akkor, ha a 2. megoldást választod. Máskülönben a rendszer nem érzékeli.
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


Amarashop
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 66 | 20:38
Ez akkor igaz, ha a ucoz által szeretném létrehozni a gmail fiókot.
Egyénileg is lehet.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
teszt
Üzenetek: 13
Hírnév: 0

Üzenet # 67 | 15:45
Sziasztok!

Végül nekem is a 3. lehetőség lett a nyerő! A 2. lehetőség valamiért nem működik, hibásak a ucoz beállításai, amit sajnos az ügyfélszolgálat sem tudott orvosolni. Viszont a 3. lehetőséggel is tökéletesen meg lehet oldani a domain csatolását. Én dotrollban vettem domaint, és mind a "sima", mind a "www-s" domainnél meg kellett változtatnom az A-rekordot a ucozos ip címre, majd pár óra múlva már a ucozban hozzá tudtam csatolni a domaint, ami 5perc után már be is frissült. A google mailben pedig ahogy Amarshop is írta, pár lépésben létre lehetett hozni a céges emaileket(max 10-et ingyen) a https://www.google.com/a/cpanel/domain/new linken keresztül.
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 68 | 21:26
Sziasztok,

Megvásároltam egy domain nevet, a faq-ban leírtak szerint, a domain.ucoz.com-on. Viszont a domain nevet nem tudom a honlapomhoz hozzákapcsolni. Attila korábban már írt valami olyat, hogy a uNet-ben vásárolt domain automatikusan leparkolásra kerül, vagy valami ilyesmi, ami kb. másnapra meg is történik, vagy még hamarabb, de nálam semmi változás. A "Domain áthelyezése" lehetőségnél a 2. opció egyértelműen nem működött nekem. A 3. opciónál meg valami IP címet kéne megváltoztatni ott ahol vásároltam a domain nevet. Ezt ugye itt vásároltam a uCoz-nál, azt viszont nem tudom hogy a domain.ucoz.com-on hol kéne ezt megváltoztatni, vagy létrehozni. Elnézést ha erre már van válasz, de én nem találtam, vagy legalábbis nem fogtam fel az információt. 2-3 napja próbálkozok, de egyszerűen nem jutok semmire.

Hozzáadva (08.02.2012, 20:26)
---------------------------------------------
Megoldódott a probléma, én voltam a béna :/


Virgie
Üzenetek: 9
Hírnév: 0

Üzenet # 69 | 16:34
Ezt a hibaüzenetet kaptam én is amikor a 2. lehetőséggel próbálkoztam.
A 3. működött.
Jól értem, hogy így nem jutok hozzá minden funkcióhoz, ami a 2. megoldással elérhető lenne?

1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 70 | 17:52
Virgie, a 2. Pontnál miután elindítottad a folyamatot, és letelt az az 1 perc, lépjél ki és várjál max. 1 napot, addig befejeződik a folyamat. Én ezt nem vártam meg, azért nem sikerült. Gondolom te is idő előtt leállítottad.
Virgie
Üzenetek: 9
Hírnév: 0

Üzenet # 71 | 23:10
Nem, én három napig vártam rá. sad
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 72 | 16:59
Virgie, hát pedig nekem működött. Igaz, hogy azt az 1 perces visszaszámolást megvártam vagy 3x, majd újraindítottam mert nem működött, de utána körülnéztem az angol fórumon, és ott megtaláltam rá a választ. Elindítottam a folyamatot, megvártam míg az 1 percről visszaszámol (de szerintem vártam ott 5 percet is), majd kiléptem, és amikor pár óra múlva visszanéztem már jó is volt. Amúgy itt van hozzá a leírás: http://forum.ucoz.com/forum/42-15120 Itt a leírás legalján van a téged érintő rész.
Az üzenetet szerkesztette 1world - Péntek, 2012.03.09, 17:01
matyi7347
Üzenetek: 5
Hírnév: 2

Üzenet # 73 | 20:58
Sziasztok! Kérdésem a következő! Leparkoltattam a domaint,már legalább 30 szor,és sikeresen is leválasztottam de nem él az új domain,pedig minden rendben lezajlott! Már több mint egy hete ezzel szenvedem... Több levelet is küldtem már az ügyfél szolgálatnak a problémámmal kapcsolatban,de választ mind idáig nem kaptam! De tegnap este újabb próbálkozást siker övezte! Élt az előfizus domain kb: 10 percet utána ledobta! Új parkoltatás minden rendben,élt 10 percet,és így tovább... A mai napon csak sikertelenségek pedig a rendszer azt írja hogy 15 perc és él az új honlap! Valaki megmagyarázná a hiba okát? És az ügyfélszolgálat miért nem reagál a leveleimre! Tisztelettel Hoksza Mihály ucoz-os felhasználó

misihoksza@gmail.com
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 74 | 16:28
matyi7347, add meg légy szíves a honlapod címét, és melyik szerveren található a honlapod ?
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Oszkár0116
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 75 | 14:07
Sziasztok! Problémám a következő: Vásároltam egy domaint a DotRool-tól, és most nem tudom hogyan kell ideirányítani, hogy az új domainom működjön.
( Lehet, hogy nem precízen fogalmazok, de ezen a téren még kezdő vagyok. ) A honlapom jelenlegi címe: http://fotooszkar.ucoz.com
Kérem a segítségeteket.
Köszönet és üdv.: Oszkár
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » Egyedi domain » DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA (Saját domain áthozatala, csatolása, stb.)
Keresés: