A fórum moderátora: bigblog, vmarci21 |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások Egyedi domain DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA (Saját domain áthozatala, csatolása, stb.) |
DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA |
Encsi,
Idézet (Encsi) zért ilyen lapos a fórum, mert ha valaki segítséget kér előbb bunkó módon leoltjátok szoktam segíteni, de ezzel nem tudok mit kezdeni: 1. nem tudom ki a domain szolgáltató, ill. ott nem tudom a belépési adataidat, így ott nem tusok semmit csinálni.... 2. Az uCoz-os oldalad vezérlőpultjába sem tudok belépni, ott sem tudok semmit csinálni... 3. az domai nüf-én meg tudják nézni a domain beállításit, abban tudnak, segíteni, az uCoz üf-én meg a vezérlőpultban való beállításban tudnak segíteni, én az előzőnél többet nem tudok így mondani, max. annyit, hogy nincs semmilyen karbantartás, szerver-elállás az uCoznál, elvileg mennie kéne... ja, még megtudom adni az uCoz üf-jének a linkjét: katt. Idézet (Encsi) segítsünk egymásnak Igen, azért van a fórum, és segítettem, amiben tudtam... |
Sziasztok!
Ha meg szeretném változtatni a honlapom címét tehát a "A honlapod címe (URL)"-t átírom, akkor mikor történik változás? Mert átírtam, de eddig nem történt semmi... |
BigBuckHunter, az oldal címét így nem lehet változtatni, az csak a honlap címe $informer$t változtatja!
venni kell egy domaint (2000Ft/2év egy .HU-s), vagy ingyen van a dot.tk. |
vmarci21, dot.tk egy csomó helyre beriaszt, inkább maradjon a ucoz.hu-s végződés.
Amúgy 1800FT/2 év a domain .hu ra két hét átfutási idő, vagy 3000/év a .com/.eu/.net/.info/.org ahol azonnal kész a domén. Ennyit megér egy honlap, én is fontolgatom a vásárlás tényét, csak a döntéshozatal tart nálam sokáig |
Szia Locky!
Tehát .hu nem igényelhető az ucoz-nál? |
Smiley0900, hát mát egy ideje fontolgatják a .hu-t is. (legalábbis egy éve az volt hogy hamarosan!). Mellesleg mint már írtuk (és ha körbenézel itt a fórumon), domaint nem biztos hogy ucoznál éri meg venni.
Ugyanis alapjáraton parkolásra vannak állítva az ucoz dns szervereire, vagyis csak itt használható ebben a formában. Egyébként ezt régebben részletesen kiveséztük, ha még nincs kitakarítva, akkor ~1-2 éves témaüzenetek között van itt valahol egy kibeszélösdi erről. |
Sziasztok.
Énnekem is a dot.tk nál van domainom, és a google nem enged rá email-t csinálni. Tudtok javasolni valami rendszert ahol INGYEN tudok a domainomra emailt csinálni? ***************** Mielőtt mondanátok, vagy kérdeznétek miért nem veszek rendes domaint, elmondom. Én sűrűn változtatok web címet, amikor már nem érdekel az az oldal.Ezért nem fogok rendes domaint venni, hogy ha megunom az oldalt, akkor csak ki legyen dobva egy csomó pénz. ***************** |
uCoz fórum megint bemutatkozott.Komolyan, most ti csak azért vagytok, hogy az embert bosszantsátok, vagy, hogy csináljatok is valamit?
Ez így nagy segítség:majd ha lesz időm. Akkor szólj hozzá, ha volt már időd, regisztráltál, megnézted, és tudod a megoldást. Ez így egy szánalom. |
Ha tudok segíteni valakinek annak örülök.... Jelenlegi helyzet szerint ha valaki ide hozza a domaint,és a domain szolgáltatónál nem fizetett elő E-mail fiókra az ne is várjon erre a szolgáltatásra. Jelenleg az Ucoz mint tárhely kiszolgáló régen a google kiszolgálásában a gmailon keresztül ingyenesen be lehetett vinni felsőbbszintű E-mailos fiókot,ami 2012 decemberében megszűnt,és előfizetésessé vált. Csak a régi felhasználók vihetnek be a google maps-ba domainokat. Ha szeretnél Email fiókot,vagy elő fizetsz a domain szolgáltatónál,vagy elviszed innen a neved,mert minden egyes tárhely vásárlásnál alapon 10db mail fiókot adnak az előfizetésre,és automatikusan létre hozza a postmaster fiókot. Ennek a fióknak még nagy jelentősége van a domainnal kapcsolatban.... Ha szeretnél bármely domainnal kapcsolatos Dns infórmációt,ezen a linken ellenőrizhetsz mindent ! http://mydnscheck.com/ vagy itt is http://pop.dnstree.com
|
kacsaa, képek a csatolmányokban!
Csatolmányok:
8448607.png
(431.3 Kb)
·
0954841.png
(6.5 Kb)
·
1382311.png
(61.0 Kb)
·