A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 8 / 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
A fórum moderátora: bigblog, vmarci21  
DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 106 | 15:06
naveed, Az egyik domaint simán a leírtak szerint hozzárendeled az oldaladhoz, a 2.-at pedig az 1. címre irányítod.

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Alex681
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 107 | 11:28
Sziasztok!

A kérdésem a következő: a parkoltatást bármikor vissza lehet vonni, és nem jár hátránnyal a honlapom részére?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv:
Alex681
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 108 | 17:23
Alex681, bármikor vissza lehet vonni wink
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Alex681

Üzenet # 109 | 22:02
Kedves VMaci21! Az oldal látogatottságára sincs negatív hatással?
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 110 | 23:02
Alex681, Elsősorban: VMaci21 helyett vmarci21 smile
És szerintem nincs különös hatással rá wink De ezt a többiek jobban tudják biggrin

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Alex681

Üzenet # 111 | 10:59
Sziasztok!

A domainhez csatolás után amikor a Google-ban létrehoznám a domaines e-mail címet, tőlem pénzt kér a rendszer 30 napos próbaidőszak után! Azt hittem, ez ingyenes! Nektek is így van?

Alex681
kacsaa
Üzenetek: 21

Üzenet # 112 | 17:15
Sziasztok!
Nem rég vettem domaint, beállítottam névszervernek a ucozét (ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net), el is tudom menteni, de utána parkoltatásnál még is azt írja, hogy hibás a évszerver.

Láttam van itt már erre téma, de a megoldást nem találtam. Van már valami erre, hogy 2. számúlehetőséggel is lehessen csatolni?
Vixi
Üzenetek: 13

Üzenet # 113 | 18:05
Sziasztok. A domain csatolása leírásnál mindenféle végződést láttam, kivéve a .hu-t. Szóval ilyet nem is lehet csatolni?? Vagy csak ucoz-on keresztül nem tudom?
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 114 | 18:21
Vixi, a uCoz Domainok oldalán nem lehet .hu-s végződésű domainnevet vásárolni, de rákereshetsz egy másik domain-szolgáltatóra, amely a .hu-s végződésű domainek vásárlását is támogatja. Azt is hozzá tudod csatolni a honlapodhoz smile
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
  • Oldal 8 / 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Keresés: