A fórum moderátora: bigblog, vmarci21 |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások Egyedi domain DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA (Saját domain áthozatala, csatolása, stb.) |
DOMAIN ÁTHOZATAL SAJÁT E-MAIL CíM LÉTREHOZÁSA |
Hali.
Ezt a domain DNS, aldomain beállításánál teheted meg. |
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a 3-as módszerrel szeretném a meglévő domain-t áthozni de nem sikerül, beállítottam a szolgáltatónal (T) a megadott IP címet, de mégis rossz IP-t ad vissza üzenetként a csatlakoztatáskor, mi lehet a hiba? Bemásoltam a beállításokat: Domain zóna részletes beállítások - westwind-mbk.hu www IN A 195.216.243.26 Módosít Töröl @ IN MX 10 mx.t-online.hu. Módosít Töröl 3.sz. lehetőség: Meglévő domainnév csatolása a uCoz szerverére való áthozatala nélkül. -------------------------------------------------------------------------------- Kulcsszavak: aldomain csatolása, áthozatal IP-címek megadásával, új A-rekord létrehozása A csatolandó domainnév beállításaiban hozz létre új A rekordot a következő IP-címmel "195.216.243.26" . Amennyiben a szolgáltatónál, ahol a domainnevet megrendelted, vagy annál a szolgáltatónál, ahol tárolod a domainnevet, nincs online szerkesztési (konfigurációs) lehetőség, akkor kérd meg a szolgáltatót (e-mail, telefon, fax, stb. vagy egyéb kapcsolattartási módon) hogy végezze el a domainnév átirányítását, vagyis hozzon létre új A rekordot a következő IP címen: "195.216.243.26". Várd meg, amíg a változtatások érvénybe lépnek, általában, kb. 6 óra. Ezek után, térj vissza ide, erre az oldalra, és a lenti mezőbe írd be a csatolandó domainnevet, nyomd meg a "Domain csatolása" gombot. Amennyiben nem kapsz hibaüzenetet, ezzel a csatolási művelet véget is ért. A további beállításokat a Vezérlőpul -> Általános beállításokban eszközölhetsz. Egyéb információ a Fórumban található. Domain csatolása A megadott domainnév hibás IP címre mutat. () |
Alex681, Elsősorban: VMaci21 helyett vmarci21
És szerintem nincs különös hatással rá De ezt a többiek jobban tudják |
Sziasztok!
Nem rég vettem domaint, beállítottam névszervernek a ucozét (ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net), el is tudom menteni, de utána parkoltatásnál még is azt írja, hogy hibás a évszerver. Láttam van itt már erre téma, de a megoldást nem találtam. Van már valami erre, hogy 2. számúlehetőséggel is lehessen csatolni? |
Vixi, a uCoz Domainok oldalán nem lehet .hu-s végződésű domainnevet vásárolni, de rákereshetsz egy másik domain-szolgáltatóra, amely a .hu-s végződésű domainek vásárlását is támogatja. Azt is hozzá tudod csatolni a honlapodhoz
|
| |||