A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Ötletek a honlap népszerűsítésére (Hol, hogyan, mikor és mivel)
Ötletek a honlap népszerűsítésére
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 1 | 17:21
Miután létrehoztad a saját honlapodat, és megfelelő mennyiségű információval már feltöltötted a tartalmát, javasoljuk, hogy szerepeltesd a honlapodat a uCoz Toplistájában. Ehhez be kell jelölnöd a "Saját menü" (adminisztrációs rész) felső menüsor "Beállítások" - "Általános beállítások" oldalon a "A honlap megtalálható a TOP 100 listában" után a négyzetet, kiválasztva a honlapodnak megfelelő kategóriát.

Csatolmányok: 5716383.jpg (115.9 Kb)

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
petike18
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 2 | 22:11
Hello. nekem az oldalam most nemrég készült. A szerkesztések közben többször is találkoztam a kereső kulcsszavak megadása opcióval de most vhogy nem tudom hogy merre lehetett ez :S. Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni hogy hol tudom megadni ezeket a kulcsszavakat. Mert ugye pl google keresőben is hasznos ha valaki beüti pont azt a kulcsszót amit én is megadtam. nagy valószínűséggel valahol ott az én oldalam is megjelenhet. am oldalam www.everythingfor-u.ucoz.com
Amúgy eddig sok ilyen ingyenes saját honlapszerkesztőt kipróbáltam egy oldal volt ami ennyire bevált mint az ucoz de ott a vezetőség egy semmirekellő banda. kezdett beindulni a honlapom 8 nap alatt 750 látogató és egyszer csak szó nélkül blokkolták a felhasználóm. 5 üzenetet küldtem erre törölték az oldalam is. mindezt valószínűleg egy pop-up ablak miatt. de semmi figyelmeztetés vagy indok h végül is miért jutottam erre a sorsra. semmi illegális vagy sértő tartalom nem volt az oldalamon. na mind1. az ucoz oldalban megtaláltam mindent amire szükségem volt. csak gratulálni tudok. és köszönöm a lehetőséget.
Petike.
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 3 | 06:59
Kedves petike18!
Örülök, hogy itt vagy, és nálunk szerkeszted honlapodat. A uCoz rendszerében úgy állították össze a honlapok szerkezetét, hogy az a keresőrobotok látogatása esetén, a honlapot a lehető legjobb helyre hozza a találatok között. A keresőrobotok könnyebb tájékozódását szolgálja a sitemap (honlaptérkép), minden honlapon megtalálható és a frissítések függvényében automatikusan frissül. A kereső robotok a honlapon megtalálható szövegből szűrik ki az információt és annak alapján, a saját algoritmusuknak megfelelően, értékelik és pozicionálják a honlapot. Nem szükséges külön kulcsszavakat meghatározni a honlap szerkesztése közben. Amennyiben saját HTML oldalt töltesz fel a fájl-manager segítségével a honlapodra, ott meghatározhatod a kulcsszavakat. Fontos jó tanács, hogy nem szabad ismételni, ne legyen több mint 25 db, a honlap szövege nem egyezhet meg a háttér színével.

A második része a postodnak, vagyis, hogy 8 nap alatt 750 látogató: felhívom figyelmedet, hogy a mesterséges látogatószám-növelést a uCoznál nem támogatjuk. Mi nagyon örülünk a látogatószám növekedésének, de mindezt csak természetes úton fogadjuk el. Azt, hogy mit jelent a mesterséges látogatószám-növelés, azt nem lehet két szóval elmondani, mert számtalan formája létezhet, egy a sok közül, pl. spam levelek szétküldése, ez a leggyakoribb, és azonnali letiltást von maga után. A mesterséges látogatószám-növelésről, a keresőgépek meghatározott szolgáltatásai alapján, automatikus visszajelzésben értesülünk, és azonnal letiltjuk a honlapot.
Kedves petike18, a válaszomban nem a Te esetedről írtam, ezért nem kell viszont-válaszolni. Mivel hasznosnak találtam a postodat általánosságban igyekeztem megvilágítani az általad felvázolt kérdéseket.


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
djdukato
Üzenetek: 18
Hírnév: 0

Üzenet # 4 | 22:06
Szia Attila !
Én magam is talán egy hete hoztam létre a honlapom itt e web tárhely szolgáltatón és csak azt tudom mondani !! totális kezdőként !! Grtaula ! smile szinte semmi webes ismeretségem nincs de mégis igen jól meg tudtam csinálni. Ha kérhetem a megtekintését smile A látogatottság emelkedését a korábbi írásokból megértettem és türelemmel kell lennem a leírtak szerint smile vagyis kell egy hónap hogy megjelenjen a google keresőben smile

Hozzáadva (06.02.2010, 22:06)
---------------------------------------------
Szia Attila !

Igaz az előbbi hozzászólásomban kértem a megtekintését oldalamnak smile csak a címét nem irtam le, most pótlom.
www.eskuvoidjdukato.ucoz.com Irtam még hozzászólást a banner forgató részben. Kérlek majd nézd meg.

raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 5 | 22:34
Kedves djdukato!
Ajánlanám szíves figyelmedbe a következő két topikot.
Bemutatom a honlapomat, ahol bemutathatod a honlapodat, leírhatod annak témáját, születésének előzményeit, körülményeit, stb... Továbbá az új tagoknak is van egy topik, melynek a neve: Bemutatkozás. Itt az új tagok mondhatnak(írhatnak) magukról néhány szót.
Ezek nem kötelezők, csak ha van kedved. smile
Vektor
Üzenetek: 19
Hírnév: 1

Üzenet # 6 | 13:52
Van egy internetes oldal, ahol megbecsülik a weboldalak értékét.
http://bizinformation.org
Mikor beírtam a ucoz oldalam címét azt érzékelte, hogy orosz az oldal és mindent cirill betűvel írt.
Ez a weboldalam alap beállításával függ össze, vagy egyéb gond lehet?
Ez az oldalam: http://kockakert.ucoz.net
Annyira nem életbevágó a dolog, csak érdekel.
Köszi!
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 7 | 14:05
Valószínűleg a net, végződés végett. Nekem .hu végződéssel, normálisan kiirta az oldalamat.
Vektor
Üzenetek: 19
Hírnév: 1

Üzenet # 8 | 16:35
Én is erre tippeltem, de hogy csak ez alapján mondja meg egy oldalról, hogy milyen nemzetiségű/nyelvű, az elég gáz.
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 9 | 19:01
Vektor, alapból a teljes ucoz rendszer orosz! Az lehet a gond, hogy az általad említett mérő oldalon már "beállították" orosz nemzetiségűnek a ucoz oldalakat.
Én erre tippelek. biggrin
Vektor
Üzenetek: 19
Hírnév: 1

Üzenet # 10 | 20:29
Értem.
Amúgy meg hülyeség ez az értékelős oldal. :-D
Olyan weboldalra, ami egy ingyenes szolgáltatón van és semmi nincs feltöltve, csak egy üres sablon...126 millió Ft-ot ad.
A toyota.hu-ra meg csak pár milliót.
Az üzenetet szerkesztette Vektor - Szerda, 2010.09.29, 20:34
Evia
Üzenetek: 49
Hírnév: 7

Üzenet # 11 | 23:06
Megnéztem én is ezt a honlap értékbecslő oldalt...
Az ucoz.hu-nak szerintük 9 millió alatt van az értéke, de az én ucozos oldalaimnak 17 millió. És megnéztem még a Top 100-as lista szerinti néhány 0 látogatottságú oldalt, (hu kiterjesztéssel), és azoknak is 17 millió körüli az értékük. A Top 100-as lista legelső hu kiterjesztésű oldala viszont, aminek a látogatottsága 300 fölött van, csak 11 millió forint értékű.
Egy másik szolgáltatónál van egy weblapom, kissé elhanyagolt állapotban. El kéne adnom, mert 236 millió forint az értéke. Úgy tűnik, egy lap annál értékesebb, minél kevesebben látogatják. smile
Ezek után úgy gondolom, teljesen mindegy, hogy milyen nyelven írja ki az adatokat.
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 12 | 13:57
Evia, ugye nemhiszed hogy kapnál 236 milliót egy oldalért? Mert szerintem még a facebook se ér ennyit nekem az egy dolog hogy mennyit irnak rá smile
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 13 | 14:20
Locky, ebben ne legyél olyan biztos biggrin
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 14 | 14:26
DaveedBrown, figyelj lehet hogy ott ennyi, de ez az én véleményem. Most egy 3 as pagerank értékű "tartalomdús" oldalért se adnák 1 millió forintot se, mivel ez mind fél év alatt megvalósítható.

A facebook 10 es pagerankal egyedi eset. smile
De mindenkinek más a véleménye. biggrin

DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 15 | 14:37
azt nem mondtam hogy ennyiért egy ilyen oldalt meg lehet venni. Egyébként is, ki lenne oly.... hát.... úgymond buta hogy megvenne egy oldalt 1.000.000ért? Abból a pénzből ha nagyon akarna sok-sok oldalt készíthetne.
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Ötletek a honlap népszerűsítésére (Hol, hogyan, mikor és mivel)
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés: