A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Ötletek a honlap népszerűsítésére (Hol, hogyan, mikor és mivel)
Ötletek a honlap népszerűsítésére
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 31 | 10:19
Sziasztok,

Honlapotok népszerűsítésére én a következőt ajánlom: http://www.easyhits4u.com/ Ettől lesznek látogatóitok, igaz azt nem tudom ebből mennyi is fog visszatérni biggrin , de én ezt szoktam néha használni. Ahány weboldalt tekintesz itt meg, annyiszor jelenik meg a te weboldalad is. Azt is meg lehet adni, melyik országból tekintsék meg a honlapodat. Nagyjából 20 másodperc egy weboldal megtekintése. Láttam itt már jó pár magyar uCoz honlapot is. smile

Az üzenetet szerkesztette 1world - Szombat, 2011.08.06, 10:19
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 32 | 20:24
1world, nem tudom ki használ ilyet, de én nem vagyok benne biztos hogy ez tisztességes megoldás.

Gondoljunk csak bele, az ilyen oldalakkal (tudok én magyart is) kapunk egy csomó likeolok, követőt, látogatót az oldalunkra, DE 90%-ban olyanokat, akiket nem is érdekel az oldalad, vagyis csak KÉNYSZERBŐL mennek hozzád, vagyis tényleges látogatóknak nem számítanak.
drhflany
Üzenetek: 110
Hírnév: 10

Üzenet # 33 | 22:04
Nem nagyon tudtam, hová írjam ezt a hozzászólást, de itt van szó a látogatókról, nézettségről... wacko
(honlapom: http://usims.ucoz.hu)
A honlapomon lent, a láblécen a számláló 15 hostot és 109 oldalletöltést mutatott ma (2011. 12. 28) de 21:00-kor lenullázódott... Ez miért van? surprised
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 34 | 13:08
drhflany, a számláló mindennap egyszer lenullázódik, a szerver idő szerint 00-00 h-kor. A szerveridők minden szerveren egyformán vannak beállítva földrajzi helyzetétől függetlenül, a CEU idő szerint a szerveren éjfél 21-00 órakor van.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Pubi
Üzenetek: 20
Hírnév: 0

Üzenet # 35 | 04:18
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:

Quote (Attila)
saját HTML oldalt töltesz fel a fájl-manager segítségével a honlapodra, ott meghatározhatod a kulcsszavakat.


Mit jelent ez: saját HTML oldal? (biztos hülye kérdés)

Másik: ha jól értem, akkor a vezérlőpanelben létrehozott oldalakhoz nem lehet kulcsszavakat megadni semmilyen módon?
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 36 | 18:44
Quote (Attila)
felhívom figyelmedet, hogy a mesterséges látogatószám-növelést a uCoznál nem támogatjuk.

Az ingyenreklam.hu annak számít? (lényeg röviden: a regisztráltak feltöltenek egy függőleges+vízszintes bannert, és a saját honlapjaikon elhelyeznek egy kódot, itt folyton forognak a bannerek, de térjünk a kérdéses részhez: minnél több pontod van annál nagyobb kategóriába tartozik a weblapod. A bannered a te és alattad lévő kategóriába tartozó honlapokon jelenik meg, pontokat úgy szerezhetsz, hogy a "pontgyűjtő" menüben, feldob néhány oldalt, és ha ez 1iket 1 percig nézed kapsz egy bizonyos pontot.)
Mert én ezt használom, de csak az 1. része érdekel (bannercsere), mert nincs még egy ennyi magyar weblappal rendelkező bannerforgató szolgáltatás, és többen is így vannak vele, mert a honlapok 90%-a az 1-es kategóriában van.

persze ha ez annak számít akkor törlöm a regisztrációmat az ingyenreklam.hu oldalon.

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 37 | 19:52
vmarci21, bannercsere rendszer nem látogatószám nővelő, hisz csak akkor kattolnak a banneredre, ha érdekli is őket.

Amiről attila beszélt az a mesterséges látógatószám nővelés. Valóban hülyeség, hisz böngészőben megjelenik az oldalad náluk +1 látogató, de több mint valószínű, hogy a honlapod címét se olvasta el.

De amit nemigazán értek, az az, hogy ezek reálísan nem is lehet szűrni. Tételezzük fel, hogy van egy latogatogeneralo.hu oldal (gyors kitalált cím). Mivel ilyen helyeken egyátalán nem kér semmit, amivel megerősítenéd az oldaladat, így ha most én pl. a te oldaladat berakom egy ilyenbe, és generálok rá 2000 látogatót, törlik az oldaladat???

Ezen sose tudtam ki igazodni, hisz mind2 rész érthető, mivel a látogatógenerálás uCoz részről büntetendő, viszont egy ilyen rendszer feleslegesen kérne ellenörzést az oldaladra, mivel ingyen látogatónak mindeki örül. (hisz legtöbb esetben semit nem kell kiraknod csak url-t kell megadnod).
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 38 | 20:02
Locky,köszi a választ cserébe generálok neked 20000 látogatót biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Hozzáadva (25.06.2012, 19:02)
---------------------------------------------
Remélem az előző üzenetemmel senki sem él vissza.


Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
FilmTorrent
Üzenetek: 119
Hírnév: 9

Üzenet # 39 | 23:56
Ez szerintem hülyeség nekem van egy Jcow rendszerű közösségi oldalam azt majdnem 2 milliárdot adott ki rá. Aki ad érte, annak az első vevőnek odaadom biggrin
Kori0661
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 40 | 18:20
http://automoto.ucoz.hu/ üdv,nemtom hogy baj e hogy belinkeltemm az oldalam,megnéznétek,és megirnátok hogy szerintetek jo e?köszi elöre isprivát üzenetbe várom a válaszokat biggrin

Hozzáadva (05.12.2012, 17:20)
---------------------------------------------
aza baj hogy senki sem látogatja,pedig szerintem tök jo témákat csináltam meg minden,hiába osztom meg az oldlam más közösségi oldalakon,nem regisztrál senki,meg még csak vendég látogato se néz be

vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 41 | 18:58
1részt rossz helyre írtál a fórumon, de majd áthelyezem. biggrin

2.: Nem nagyon lehetsz otthon a webfejlesztésbe, a webfejlesztésbe tartozik (megtanulandó sorrendbe): HTML, CSS, JAVASRIPT, adatbázis-kezelés, PHP, szerver készítés beüzemelés, illetve/vagy tartalomkezelő rendszerek használata (jelen esetben ez az uCoz), és a keresőoptimalizálás, avagy 'sikeres leszek a neten'.

Ebből neked az utolsó (keresőoptimalizálás) kell most: Ha nem találnak rá az oldaladra, akkor nem is lesz látogatód. Google: Keresőoptimalizálás, és vannak normális találatok is. wink

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Ötletek a honlap népszerűsítésére (Hol, hogyan, mikor és mivel)
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: