uCoz közösség Webmester-részleg A honlap ismertté tétele Ötletek a honlap népszerűsítésére (Hol, hogyan, mikor és mivel) |
Ötletek a honlap népszerűsítésére |
Sziasztok!
Nem tudom kié a @ucoz_hu név a twitteren,de lenne egy javaslatom(ha köztünk van még).Aktívan ott vagyok és nagyon szívesen retweettelgetném az üzeneteit,az uCoz népszerűsítésére,de ha ilyen "sűrűn" írkál oda,nem lesz egyszerű. ![]() ![]() Kátya,a takarócsaj
|
Lehet hogy régebben használva volt, most már inkább a Facebookon tevékenykedünk. Amúgy nem lenne hülyeség
![]() |
![]() Árpóca, egy visszakérdés a kérdésedre! A honlapod már befutott, ismerik már jó sokan? Mert akkor van rá esélyed, hogy hoz némi pénzt! De addig, míg a honlapod épphogy csak meglátta a világot... Hat ebben az esetben nem tudom, hogy az esélyeid elérik-e a nullát!!?? ![]() Annyit azért megsúgok, hátha magadtól még nem jöttél rá, hogy a regisztráltak száma nem sokat jelent ebben az esetben. |
Jól van, én kérek elnézést, amiért fel mertem tenni a kérdést...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi, megpróbálok minél többet kihozni az oldalból
![]() ![]() ![]() ![]() |
Én sem azért, mert szükségem van, rá, hanem megszokásból és kreativitásvizsgálatból nézem a többi ucoz-on készült oldalakat.
De van pár igy régebbi, amit napi szinten megnézek. Pl raziel mester oldala, vagy a dirtywindows, na meg az Óbudarádós oldalt. Mindegyikből tanulok egy keveset, akarva-akaratlanul. ![]() |
sziasztok
még új vagyok hol tudom megnézni ezt a 100as listát ? sehol nem találom :-( |
| |||