uCoz közösség Webmester-részleg A honlap ismertté tétele Ötletek a honlap népszerűsítésére (Hol, hogyan, mikor és mivel) |
Ötletek a honlap népszerűsítésére |
Sziasztok!
Nem tudom kié a @ucoz_hu név a twitteren,de lenne egy javaslatom(ha köztünk van még).Aktívan ott vagyok és nagyon szívesen retweettelgetném az üzeneteit,az uCoz népszerűsítésére,de ha ilyen "sűrűn" írkál oda,nem lesz egyszerű. Utolsó csipogása December 28. Kátya,a takarócsaj
|
Lehet hogy régebben használva volt, most már inkább a Facebookon tevékenykedünk. Amúgy nem lenne hülyeség
|
Hogy miket nem kérdeznek!
Árpóca, egy visszakérdés a kérdésedre! A honlapod már befutott, ismerik már jó sokan? Mert akkor van rá esélyed, hogy hoz némi pénzt! De addig, míg a honlapod épphogy csak meglátta a világot... Hat ebben az esetben nem tudom, hogy az esélyeid elérik-e a nullát!!?? Annyit azért megsúgok, hátha magadtól még nem jöttél rá, hogy a regisztráltak száma nem sokat jelent ebben az esetben. |
Jól van, én kérek elnézést, amiért fel mertem tenni a kérdést... Az oldalamnak még nincs nagy látogatottsága, mert még mindig töltöm fel a tartalmakat, ugye itt a nyár, és nem sok időm van vele foglalkozni, most 2-3 nap alatt befejezem, aztán elindítom. Ismerettséggel nem lesz gond, mindenhová betuszkolom, ahová lehet, van pár ismerősömnek honlapja. Utánanéztem ennek az Adsense-nek. Köszi, hasznos info volt nekem, nagyon nem vagyok képben az ilyen dolgokkal. Az oldalamat folyamatosan bővítem majd, így a látogatottság is egyre nagyobb lesz. Legalábbis remélem.
|
Köszi, megpróbálok minél többet kihozni az oldalból Amúgy megnéztem DaveedBrown oldalát, csak gratulálni tudok hozzá, nagyon bejövős. Én is kezdő vagyok még, sok mindent nem látok még át, szóval nagyon hasznos információkat találok nála. Kezdőknek ajánlött könyvjelzőzni
|
Én sem azért, mert szükségem van, rá, hanem megszokásból és kreativitásvizsgálatból nézem a többi ucoz-on készült oldalakat.
De van pár igy régebbi, amit napi szinten megnézek. Pl raziel mester oldala, vagy a dirtywindows, na meg az Óbudarádós oldalt. Mindegyikből tanulok egy keveset, akarva-akaratlanul. |
sziasztok
még új vagyok hol tudom megnézni ezt a 100as listát ? sehol nem találom :-( |
| |||