A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon megváltoztatása (Hogyan váltsak sablont?) |
Sablon megváltoztatása |
Sziasztok....
Én azt kérdezném, hogy a kiválasztott sablon részeit hogyan cserélhetem le egyedire? Például amire most nekem szükségem lenne, hogy a sablonhoz tartozó képet lecseréljem másikra, és a sablonhoz tartozó háttérszínt tudjam módosítani. Bár jó lett volna ha a sablonok között nagyobb a választék felső fejléces (vízszintes) menüsorosból. Előre is köszi a válaszotok. |
Adri3113, a háttérszín/kép megváltoztatása sablontól függ. A Te oldaladnál úgy látom így kell:
Admin-menü --> Honlap-stílus --> Külalak vezérlése (sablonok) --> A honlap oldalai Itt van egy ilyen rész: <body style="background: #ffffff; margin:0;padding:0;"> Itt a színkód (#ffffff) helyére beírod azt a színkódot, amelyiket az oldalad hátterének szeretnéd! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------- Vízszintes menüket például a DynamicDrive oldalán találsz! (Adri3113) a sablonhoz tartozó képet lecseréljem másikra A fejléc képét szeretnéd lecserélni? Akkor itt a videósegítség: |
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó témába írom-e a kérdésemet. Az lenne a kérdésem hogy van egy honlapom a szabadhonlap.ucoz.hu halottam az Informatika tanáromtól hogy ha az oldalamat ideiglenesen leállítom akkor meg lehet azt csinálni hogy ne az admin belépést adja be hanem a 404.-es hibaoldalt Ha ezt meglehet csinálni, akkor hogyan? Előre is köszönöm a választ. |
Hmmm...
--Clown--, én ezt egy intro oldallal csinálnám meg, csak nem tenném bele a belépés kódját! (belépés kód= $LOGIN_FORM$ ) A Ucorneren találsz videósegítséget az INTRO oldalhoz! Tehát ez lenne az, de Te hagyd ki a belépés kódját: http://www.ucorner.tk/publ....8-1-0-5 Ez csak egy ötlet, lehet, hogy a tőlem tapasztaltabb felhasználók nem így készítenék el... |
--Clown--,
http://forum.ucoz.hu/forum/19-77-4#7375 |
Sziasztok!
Segítséget kérnék.Most léptem még csak be ide ,és az első honlapomat szeretném megcsinálni. Lehet buta kérdés lesz ,de nem vagyok járatos ezekben a dolgokban .Megtetszett egy sablon az angol uCoz Templatesen .Hogyan tudom aktiválni itt .Letöltöttem ,de hová kell feltöltenem ? Es mit? Köszönöm a válaszokat |
Sziasztok! Én is próbálom megváltoztatni a sablont Illetve meg tudom változtatni, mert a HTML is átíródik és a honlapon is a kiválasztott téma jelenik meg. Egyedül a CSS felületen marad mindig ugyanaz a sablon, és így nem is tudom változtatni rajta a dolgokat. Ja, és ha kiválasztom az új sablont az általános beállításnál, mihelyt elkattintok visszaállítja az előzőre... A sablonok szerkesztőjében ugyanígy. Kiírja, hogy "A következő design stíluskészlete 996", miközben már átállítottam a 793-asra és az jelenik meg a honlapon is...
Talán el kell valahogy menteni vagy ilyesmi? De mindig rákattintok a mentésre... már ha megjelenik... |
Józsika, honnan töltötted le? Ha a ucoztemplates oldaláról, akkor van rá leírás!
https://ucoztemplates.uservoice.com/knowled....mplate- |
| |||