A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Elküldtem!
Hozzáadva (08.04.2014, 19:09) |
Sziasztok! A cikkek katalógusa modul (nálam poézis név alatt fut) a fejezetben található anyagok listájának oldala teljesen szét van hullva. Valószínűleg ez a régi sablonváltás következménye, amit vmarci21 akkor sikeresen helyrehozott (örök hála). Most vettem csak észre, nem foglalkoztam vele, mert ezidáig még nem hoztam létre fejezetet. :S Azon kívül, hogy a html kódokat pakolgatom jobbra-balra, nem jutok előrébb. Tudtok nekem segíteni, hogy mitévő legyek?
|
EniG, meg tudnád adni a pontos URL-címet, ahol szét van esve az oldal? Ezenkívül egy képernyőképpel is szolgálhatsz
|
bigblog, Szia! Megadom. De most melyiket? (költői kérdés) Ha lehet választani, legyen az url: http://enig-naploja.hu/publ/nepdalok/6
|
EniG, megoldva
|
bigblog, Köszönöm a segítséget. Azt hiszem a könnyebbik megoldást választottad. Inkább megcsinálod te, mert az gyorsabban kész van, mint, hogy elmagyarázd, persze ez nekem is könnyebb. Csak így mindig rád szorulok.
U.i.: Ha meglátom ezt a szmájlit, akkor mindig rosszra gondolok, a kacsintás az mosolygós szokott lenni, itt lefelé görbül a szája, úgy érzem útban vagyok. :S |
Nem baj, én ráérek, és amúgy ez is része a feladatomnak U.i.: Ha meglátom ezt a szmájlit, akkor mindig rosszra gondolok, a kacsintás az mosolygós szokott lenni, itt lefelé görbül a szája, úgy érzem útban vagyok. :S Nekem is ez volt az első reakcióm amikor regisztráltam, de sajnos nem cserélhetem le a hangulatjeleket (ez talán jobb? ) |
EniG, persze, hisz én, valamint a többi fórum staff (vmarci21, KovJonas, remus) kell megteremtenünk a felhasználók kellemes hangulatát
Tudom, mert még ott van a fordítás, SEO, ügyfélszolgálat stb. |
Sziasztok én leszerettem volna cserélni a háttérképet. A fájlkezelő gyökerébe fel is töltöttem egy walpapper nevű png fájlt. Nem értem hogy miért de ezzel a kóddal nem jeleníti meg a hátteret.
Kód #casing {background:#000 url(/.s/t/1231/walpapper.png) 0 0 repeat-x;padding:40px 0;} http://www.cms-center.ucoz.hu - tartalomkezelő rendszerek birodalma
|
iHack, azért nem jeleníti meg, mert rossz URL-címet adtál meg. A helyes kód így fest:
Kód #casing {background:#000 url(/walpapper.png) 0 0 repeat-x;padding:40px 0;} |
Sziasztok! Én meg eltüntettem a hátteremet. :S Ugyanis a próba weboldalam linkje volt a hátterem, hogy miért ne kérdezd. .Azt akartam rendbe tenni. A próbáról töröltem, az eredetibe feltöltöttem a képet és a linket is és nem műkszik.
Az üzenetet szerkesztette EniG - Kedd, 2015.04.14, 12:31
|
| |||