uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC (Ha nem találod a kérdésed témáját itt kérdezz! :)) |
KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC |
Bocsi hogy sok a kérdésem de még egy utolsó lenne.
Tegnap megtaláltam hogy lehet IP-bant adni, Nem figyeltem meg hogy lehet ezt a lehetőséget kihasználni a panelen. Ezzel kapcsolatban kéne még egy kis segítség. Köszönöm szépen a választ előre is! |
mogyeszka88, Az IP címeket itt tudod letiltani: Weboldaladon Admin Bar --> Beállítások --> IP címek letiltása
A felhasználók IP címét pedig a profil oldalukon találod. Így néz ki: 000.00.000.00 |
Sziasztok,
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a uCoz weboldalakon pontosan milyen betűtípus van használatban? Sima "Arial" vagy "Times New Roman"? |
DaveedBrown, köszi a választ. :-) A Verdana lesz az amit kerestem.
|
Sziasztok.
Nehéz volt hogy hova írjam a "mondókámat" ezért ide írtam. Létrehoztam egy honlapot, felöltöttem tartalommal, már egy 380mb-ot elfoglaltam. Később befizettem egy alap csomagra. Így + 800mb tárhely, FTP -n 60mb ... stb. Aztán kihasználtam azt a tárhelyet feltöltöttem sok mindet, 800mb-ból használtam kb. 480mb-ot. Később lejárt a csomag. És aztán az a gondom, hogy mivel elhasználtam a tárhelyet bőven, ezért nem csinálhatok semmit a honlapon, se fejezetet nem tudok hozzáadni, sem kategóriát. Se semmit, se oldalt, és még az oldalakat se tudom szerkeszteni. De még képet sem tudok átnevezni. A kérdés hogy az uCoz rendszerben engedélyzenék ezt ha elhasználta a tárhelyet akkor, tudjon a weboldalán módosítani. .. Oldalak, oldalszerkesztés, kategória hozzáadás, fotó átnevezés, fotó áthelyezés, stb. Előre is köszönöm a választ Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
DaveedBrown, tomi3821, Azért az, hogy a képet át nevezni sem lehet, az vicces.... Nem hinném hogy olyan sokat jelentene az esetlegesen a névbe kerülő + 2 karakter!
|
Bea, oldaladcíme/panel --> itt belépsz, majd a bal oldalon lévő blokk alján van olyan, hogy "inaktív". Arra rákattintasz, majd aktiválod a fórumot. De legközelebb inkább használd a keresőt, mert ez már egyszer le lett írva mindenképp.
|
Újra van 1 problémám:
Be akarok a hirdetőtábla hozzászólásaihoz egy 10mp-ként automatikusan frissítő scriptet, de kéne a hozzászólásokat tartalmazó "adattábla" url-e. Meg is találtam egy scriptben, ilyen formában: Code /'+'board'+'/'+'1-'+p+'-0-2-0-0-0-0-1347624001 A kérdés: Nem tudom kitalálni, hogy mit takarnak a '+'-ok, és a '+p'. Nem tudja valaki esetleg?? (a vmtech-ről van szó, ha valakit érdekel, a ghonlap url-je nem változott, katt a lenti bannerra.) |
ehez az egyik fönök jo lenne ha irna valamit. köszi
Dátum: Csütörtök, 13.09.2012, 20:29 | Üzenet # 16 kérdezném h a niceRadio az valami ucozos adalék ? htmlbem találtam volt hogy letoroltem de ujra megjelent . vagy vmi virus féle ?:) egy kodreszletet beteszek : jQuery(".niceRadio input").each( function() { if(jQuery(this).attr("name")==nm) { jQuery(this).parent().removeClass("radioChecked"); } }); if(el.attr("class").indexOf("niceRadioDisabled")==-1) { el.addClass("radioChecked"); input.attr("checked", true); } return true; } function changeVisualRadio(input) { var wrapInput = input.parent(); var nm=input.attr("name"); jQuery(".niceRadio input").each( function() { if(jQuery(this).attr("name")==nm) { jQuery(this).parent().removeClass("radioChecked"); |
hxxtholz, nem rosszindulatból, szeretem az uCozd, de a forráskódot megnézve néha nagyon csodálkozok, hogy aki ilyen profi szolgáltatást csinál, néhány helyen mért ílyen ódvatú megoldásokat hasaznál.
Hozzáadva (19.09.2012, 18:43) |
| |||