uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC (Ha nem találod a kérdésed témáját itt kérdezz! :)) |
KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC |
Helló
Most regisztráltam ebbe a rendszerbe. Körülnéztem, és nagyon tetszik, ezek a szolgáltatások mind ingyenesek akármeddig vagy egy ideig? Vagy hogy van ez? A tárhely azzal hogy van? Köszi előre is. |
Szeretettel üdvözlünk a uCoz rendszerében!
![]() Minden ingyenes, korlátozás nincs. A tárhely korlátlan, sem idő, sem semmiféle korlát nincsen. Kezdő mérete 400 MB, ami folyamatosan -minden másodpercben- növekszik. A növekedés a látogatottsággal, illetve a látogatók számával gyorsítható. A uCoz közössége |
A uCoz most lesz 5 éves, a magyar meg hivatalosan most múlt egy
![]() Szeretném megjegyezni, hogy a magyar lokalizáció (nem szép szó, de ez van) nagyon szépen fejlődik. Az angol nyelv volt a második nyelv, amivel működik a uCoz. A magyar nyelvű honlapok látogatottságában összehasonlításban egészen jól állunk. Nyomon követve a TOP100-ban is megjelenített látogatottságot, azt vehetjük észre, hogy a magyar oldalak látogatottsága dinamikusan növekszik. Mindez azt bizonyítja, hogy a magyar uCoz rendszerben létrehozott honlapok stabilak és erősek. Vagyis, nem a mennyiség (a honlapok száma) a lényeg, hanem a minőség. Az a lényeg, hogy érdekes honlapjaink legyenek, amelyek vonzzák a látogatókat. Tehát, a minőségre építünk! ![]() Az utóbbi napokban újra emelkedni kezdett a honlapok száma, vagyis újabb és újabb felhasználók regisztrálnak, akik újabb honlapokat szerkesztenek. Egyre többen vagyunk! ![]() A honlapod látogatottságát úgy is tudod növelni, hogy hírdetéseket helyezel el hírdetőtáblákon, továbbá linkeket, pl., katalógusokban, regisztrálsz fórumokon, és aktívan részt veszel annak a fórumnak a munkájában, és akár linkelsz a fórumban az oldaladra, vagy ha megengedett, elhelyezed az oldaladat az aláírásban. Továbbá létrehozhatod honlapodnak a facebook oldalát, hírré teszed az iwiwen, stb.stb. Minél több a honlapodra mutató link, annál jobb helyezést érhetsz el pl. a google keresőben is. Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Sziasztok,először is köszönöm szépen hogy,van ez a weboldal készítő lehetőség.
És,csináltam is egy weboldalt aminek a címe: http://sdrp.ucoz.hu/ Egy,dolgot szeretnék kérdezni Fejlécet hogyan tudom modosítani,és az "Az én honlapom" Szöveget,hogy tudom át írni? Köszi,előre is a választ. //Hát először is elolvasod ezt, utána használod ezt meg ezt. - dBrown// |
Sziasztok!Sokszor láttam már hogy ez van az oldalakon és egy pár helyen mint ahogy dBrown is használta az előző hozzászólásánál az:"ezt" és ha rá kattintasz már ott is vagy...Lehet hogy egy kicsit furcsa de én még erre nem jöttem rá hogy ezt hogy kell csinálni
![]() ![]() |
Mezotur, ezt nevezik html kódnak, azon belül pedig linknek.
És talán a legalapvetőbb html kód, hiszen egy honlap leginkább linkekből áll. Ajánlom figyelmedbe EZT ![]() Mellesleg, hogy válaszoljak egy kicsit, itt egy példa: Code <a href="IDE JÖN A LINK, AMIT A SZÖVEGRE KATTINTVA LEHET ELÉRNI">IDE JÖN A SZÖVEG, MONDJUK AZ "EZT"</a> |
Köszönöm szépen!
Hozzáadva (21.07.2011, 17:53) |
Mezotur, ettől egyszerűbben nem lehet elmagyarázni!
![]() Ha ezt sem érted, akkor javaslom olvass el egy html kézikönyvet. A korod szerint már tudnod kell olvasni! ![]() De még egy kis segítség: <a - ez a nyitó tagja a linknek, de utána mindenképp egy szünetnek kell következnie! href="" - az idézőjelek közé kell a linket tenni > - ez zárja le ezt a részt. Nagyon fontos, különben csak szövegként értelmeződik a sor! Ezután a jel után kell a szöveget beírni. Azt a szöveget, amit szeretnél "belinkelni". Pl. az említett "EZT" szó </a> - ez a tag zárja le a linket. Ez is nagyon fontos, enélkül is csak egy szöveg lesz az egész! A vastagon szedett rész a lelke az egésznek! Ha kimásolgatod és a magyarázat alapján jársz el, akkor menni fog a dolog. Ha viszont még ezekből sem érted meg, akkor sajnálom, Én nem tudok Neked segíteni! ![]() |
Raidon, ha ilyen kérdésed van erről, akkor inkább jobb ha nem is tudod mi az és hagyod úgy, ahogy alapból be van állítva!
![]() Amúgy meg egy javascript (jquery) könyvtár, ami nagyon sok mindent tud működtetni. Pontosabban sok minden működésében tud nagy segítséget nyújtani. |
Szia Raidon,
Elég annyit tudni, hogy ez volt az egyetlen dolog amit hiányoltam eddig az uCoz-ból. De már van ezis ![]() A múlt: - Nézz el az oldalamra, és nézd meg a menü alatt azt a slideshow-ot ![]() - Régen ezt csak "iframe"-s megoldásban müködött, ami sok mindenben határolt. (pl. a direkt linkek) Mert ha ugyanis nem is müködtettük, akkor kilötte a login-t, az elküldött és mindenféle javascriptet. A jelen: Ezt a beállítást te hagyhatod úgy ahogy van, kivéve ha dolgozol Jquery-vel. Mostmár nemkell az iframes megoldás. Itt beállítod hogy melyik js-t hivja meg (jquery scriptnek függően), majd követed az utasításokat. ![]() |
| |||