uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC (Ha nem találod a kérdésed témáját itt kérdezz! :)) |
KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC |
Szia 23AnnA1!
Nagyon kedves, hogy személy szerint engem kérsz. Ha jól emlékszem, erről már volt szó az oldalon és sajnos azt kell mondjam, ilyenre nincs lehetőség. De itt a zenés topik, ott vannak az erre vonatkozó témák kitárgyalva. http://forum.ucoz.hu/forum/19-26-1 |
Sziasztok!
Tudtok-e már róla, hogy tegnaptól (okt.06.) akármilyen uCoz-os linket akarnék posztolni a Facebook-on, akkor annak megnyitásakor a többi felhasználó ezt az üzenetet kapja: Security Alert: This Link May Not Be Safe Facebook has teamed up with McAfee to help protect you online. The link you are trying to visit has been identified as potentially unsafe by our trusted partner. Visit the Facebook Security Page to learn more about staying safe on the Internet. To stay safe outside Facebook, get the free SiteAdvisor plug-in. Protection provided in collaboration with McAfee SiteAdvisor. Tudj meg többet |
Igen, tudom, csak reménykedek benne, hogy valahogyan lelevelezitek a fészbúkkal. Az én ottani posztolásaimnak több mint a fele a saját, uCoz-os weboldalaimra mutat. Esetleg írjátok meg, hogy mit kell nekünk, uCoz-katonáknak tömegesen írnunk a félszbúk felé, hogy abbahagyják ezt a hülyeséget...
|
AndyBaron, az a helyzet, hogy utánanéztem a dolgoknak, és egy ucoz.ru-ra (tehát valószínűleg orosz) regisztrált honlap küldött SPAM-et, és ezt észlelte ez a drága oldal. És egy oldal miatt szív az összes nemzetiségű uCoz. Egyelőre gondolkozunk, hogy hogy oldjuk meg, de szerintem mi ehhez kevesek vagyunk
|
panettone, Sajnos ez a Honlap hírei modulban nem lehetséges, de van rá megoldás. Ehhez létre kell hozni egy Informert. Erről bővebben itt olvashatsz.
A Cikkek és a Blog modulban önmagában is lehetséges. A modul beállításainál van egy "Bejegyzések rendezése a főoldalon az alapbeállítás szerint:" rész, itt azt kell beállítanod, hogy "Bejegyzés dátuma (D)" Ezt mind a négy résznél beállíthatod. |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a blogomon a moderátoroknak minden rangon külön-külön színt szeretnék adni a nevükhöz. Ez hogyan oldható itt meg? Köszi a választ előre is Pityu |
mogyeszka88, ranghoz nem lehet színt párosítani, ezt csak a csoportokkal lehet megcsinálni. Van rá alternatív megoldás: a rangoknál beállítasz egyéni képkészletet (elég pl. 15x15 px-es képecskék külön-külön színnel ), és úgy csinálod meg a sablont, hogy a neve mellé kerül a rangjelzés. Ezzel viszont minden felhasználónál így jelenik meg, hacsak nem teszted feltételes operátorba.
|
| |||