| uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC (Ha nem találod a kérdésed témáját itt kérdezz! :)) |
| KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC |
Szia 23AnnA1!
Nagyon kedves, hogy személy szerint engem kérsz. Ha jól emlékszem, erről már volt szó az oldalon és sajnos azt kell mondjam, ilyenre nincs lehetőség. De itt a zenés topik, ott vannak az erre vonatkozó témák kitárgyalva. http://forum.ucoz.hu/forum/19-26-1 |
Igen, tudom, csak reménykedek benne, hogy valahogyan lelevelezitek a fészbúkkal. Az én ottani posztolásaimnak több mint a fele a saját, uCoz-os weboldalaimra mutat. Esetleg írjátok meg, hogy mit kell nekünk, uCoz-katonáknak tömegesen írnunk a félszbúk felé, hogy abbahagyják ezt a hülyeséget...
|
AndyBaron, az a helyzet, hogy utánanéztem a dolgoknak, és egy ucoz.ru-ra (tehát valószínűleg orosz) regisztrált honlap küldött SPAM-et, és ezt észlelte ez a drága oldal. És egy oldal miatt szív az összes nemzetiségű uCoz. Egyelőre gondolkozunk, hogy hogy oldjuk meg, de szerintem mi ehhez kevesek vagyunk
|
panettone, Sajnos ez a Honlap hírei modulban nem lehetséges, de van rá megoldás. Ehhez létre kell hozni egy Informert. Erről bővebben itt olvashatsz.
A Cikkek és a Blog modulban önmagában is lehetséges. A modul beállításainál van egy "Bejegyzések rendezése a főoldalon az alapbeállítás szerint:" rész, itt azt kell beállítanod, hogy "Bejegyzés dátuma (D)" Ezt mind a négy résznél beállíthatod. |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a blogomon a moderátoroknak minden rangon külön-külön színt szeretnék adni a nevükhöz. Ez hogyan oldható itt meg? Köszi a választ előre is Pityu |
mogyeszka88, ranghoz nem lehet színt párosítani, ezt csak a csoportokkal lehet megcsinálni. Van rá alternatív megoldás: a rangoknál beállítasz egyéni képkészletet (elég pl. 15x15 px-es képecskék külön-külön színnel ), és úgy csinálod meg a sablont, hogy a neve mellé kerül a rangjelzés. Ezzel viszont minden felhasználónál így jelenik meg, hacsak nem teszted feltételes operátorba.
|
Bocsi hogy sok a kérdésem de még egy utolsó lenne.
Tegnap megtaláltam hogy lehet IP-bant adni, Nem figyeltem meg hogy lehet ezt a lehetőséget kihasználni a panelen. Ezzel kapcsolatban kéne még egy kis segítség. Köszönöm szépen a választ előre is!
|
| |||