A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 16 | 20:06
Szia 23AnnA1!
Nagyon kedves, hogy személy szerint engem kérsz. smile
Ha jól emlékszem, erről már volt szó az oldalon és sajnos azt kell mondjam, ilyenre nincs lehetőség. sad
De itt a zenés topik, ott vannak az erre vonatkozó témák kitárgyalva.
http://forum.ucoz.hu/forum/19-26-1
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 17 | 15:16
AndyBaron, Sajnos ez így van, de ha rákattintasz az Ignore this warning linkre, akkor továbbenged. Köszönjük, hogy szóltál!
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.

AndyBaron
Üzenetek: 22
Hírnév: 0

Üzenet # 18 | 01:28
Igen, tudom, csak reménykedek benne, hogy valahogyan lelevelezitek a fészbúkkal. Az én ottani posztolásaimnak több mint a fele a saját, uCoz-os weboldalaimra mutat. Esetleg írjátok meg, hogy mit kell nekünk, uCoz-katonáknak tömegesen írnunk a félszbúk felé, hogy abbahagyják ezt a hülyeséget... cool
DaveedBrown

Üzenet # 19 | 13:41
AndyBaron, az a helyzet, hogy utánanéztem a dolgoknak, és egy ucoz.ru-ra (tehát valószínűleg orosz) regisztrált honlap küldött SPAM-et, és ezt észlelte ez a drága oldal. És egy oldal miatt szív az összes nemzetiségű uCoz. Egyelőre gondolkozunk, hogy hogy oldjuk meg, de szerintem mi ehhez kevesek vagyunk

AndyBaron
Üzenetek: 22

Üzenet # 20 | 16:05
Kár, hogy egy ilyen f**ság miatt szívnak ily sokan. lehet, hogy levelezéssel megoldható, mindenesetre én köszönöm a gyors válaszokat, valószínűleg e-miatt a probléma miatt azért még fogok tudni esténként aludni :))
fdomi
Üzenetek: 5

Üzenet # 21 | 18:05
-18 éven aluliaknak az ucoz rendszerrel hogyan lehetne pénzt szerezni ha egyáltalán lehet?
18 éven aluliaknak?
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 22 | 09:49
fdomi, nemtudom miért 18-at írtál, 16-éves kortól már lehet munkaszerződést kötnöd, vagyis lehetőséged van legálisan pénzt keresned, viszont 16év alatt, szülői beleegyezéssel, és csak iskolai tanszünetben van lehetőséged erre.
panettone
Hírnév: 1

Üzenet # 23 | 15:17
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy lehet azt megoldani ha irok egy ujabb cikket,hireket blogot vagy a főoldalra bármit akkor ne
az kerüljön az elejére,hanem mindig következőnek. ..tehát sorban lefelé.
DaveedBrown

Üzenet # 24 | 11:34
panettone, Sajnos ez a Honlap hírei modulban nem lehetséges, de van rá megoldás. Ehhez létre kell hozni egy Informert. Erről bővebben itt olvashatsz.
A Cikkek és a Blog modulban önmagában is lehetséges. A modul beállításainál van egy "Bejegyzések rendezése a főoldalon az alapbeállítás szerint:" rész, itt azt kell beállítanod, hogy "Bejegyzés dátuma (D)" Ezt mind a négy résznél beállíthatod.

panettone
Hírnév: 1

Üzenet # 25 | 14:43
Köszönöm szépen:)
mogyeszka88
Üzenetek: 4

Üzenet # 26 | 17:52
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a blogomon a moderátoroknak minden rangon külön-külön színt szeretnék adni a nevükhöz.
Ez hogyan oldható itt meg?

Köszi a választ előre is
Pityu
DaveedBrown

Üzenet # 27 | 19:28
mogyeszka88, ranghoz nem lehet színt párosítani, ezt csak a csoportokkal lehet megcsinálni. Van rá alternatív megoldás: a rangoknál beállítasz egyéni képkészletet (elég pl. 15x15 px-es képecskék külön-külön színnel ), és úgy csinálod meg a sablont, hogy a neve mellé kerül a rangjelzés. Ezzel viszont minden felhasználónál így jelenik meg, hacsak nem teszted feltételes operátorba.

attid
Üzenetek: 6

Üzenet # 28 | 08:37
Sziasztok.
Valaki tudna abban nekem segíteni, hogy csináltam egy oldalt, és a fórum részét be lehet e úgy állítani, hogy a legfrissebb hozzászólás kerüljön mindig felülre?
Köszönöm.

attid
DaveedBrown

Üzenet # 29 | 09:49
attid, konkrétan két napja kérdezte meg más ugyanezt, légy szíves, keresd meg a fórummal kapcsolatos topikokban! Van szuper keresőnk is, ráadásul kettő is.

mogyeszka88
Üzenetek: 4

Üzenet # 30 | 13:41
Bocsi hogy sok a kérdésem de még egy utolsó lenne.

Tegnap megtaláltam hogy lehet IP-bant adni,
Nem figyeltem meg hogy lehet ezt a lehetőséget kihasználni a panelen.

Ezzel kapcsolatban kéne még egy kis segítség.

Köszönöm szépen a választ előre is! smile
Keresés: