A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat.
Nemtom,de idegesítő,mert nem lehet így szerkeszteni rendesen az oldalakat.A vezérlőpultban viszont rendesen műxik a html rendszer.Csak az oldalak szerkesztésénél és a fórumokban a topikok szerkesztésénél csinálja ezt.
tomi3821, nem tudom... De az biztos, hogy minden változtatás a sablonon el fog vesztődni ha visszaállítod az eredetit... Valószínűleg az oAuth belépési formában van egy hiba egyes szervereken... Nem biztos, de ez a véleményem. Ezt a hibát csak a uCoz fejlesztői javíthatják ki :/
Rendben, köszönöm, de most adódtak más gondok. A modulok nevét nem balra zárja, hanem sok modulnál középre van zárva. A sablon az oldalon elvan csúszva, az eredetit próbáltam vissza állítani hátha jobb lesz és újra csinálok mindent de semmi.
Nézd meg, ki tudsz-r most lépni... Volt egy kis bug Chrome-ban és Operában, de most már ki van javítva. Ha csak nem lép ki, add meg a weboldalad címét és a böngésződet verziójával együtt!
Hozzáadva (15.10.2013, 18:22) --------------------------------------------- Áááá... Most már értem... A blokkokról beszélsz!
Ahogy látom, a blokk címe és tartalma között van egy <br> tag... Ezt valahogy ki kéne törölni. A CSS-edet is átvizsgáltam és ez tűnt nagyon gyanúsnak nekem:
Kód
.boxTable1 .center { text-align: center; }
Helyettesítsd erre:
Kód
.boxTable1 .center { text-align: left; }
itt: Vezérlőpult >> Honlap-stílus menü >> Stílus megváltoztatása (CSS) Valami ilyesmi, ha jól tudom...
A HTML kódot is megvizsgáltam és nem találtam megoldást arra a helyközös problémára... Ha kapok valamit, szólok!
Most úgy nézem rendesen működik a kilépés az oldalon. ______ A vezérlőpultban nézem a CSS -t és nem találom sehol a .boxTable1 .center { text-align: center; } kódot.
Üdv: --- --------- (tomi3821)
Az üzenetet szerkesztette tomi3821 - Kedd, 2013.10.15, 19:46
Sajnos nem jön be ismét a weboldalam, egyre többször tapasztalom ezt: www.proanti.ucoz.hu S57 szerveren fut. Mi a hiba? Miért nem érhető el az oldal? Még a ucoz oldalra sem tudok bejelentkezni. Van arra lehetőség hogy ilyenkor amikor nem érhető el a weblap, akkor egy üzenet jelenjen meg azzal hogy az oldal jelenleg nem érhető el karbantartás miatt vagy valami hasonló. Ez így elég elég rosszhogy semmi nincs csak nem jön be a weblap. Várom mielőbbi válaszukat!