uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Banner készítés (Saját banner létrehozása online, ingyenes oldalakon) |
Banner készítés |
Mindenkinek van saját bannere, de legalább is kellene hogy legyen.
A következőkben ajánlanék egy pár oldalt, ahol online lehet ingyenes bannereket létrehozni. bannerbreak.com bannersketch.com bannerfans.com rssbuttons.com flashvortex.com Persze ez csak pár ilyen oldal. Ha használod a guglit, tengernyi ilyen és hasonló oldalt fog megjeleníteni. |
szendrey, flash szerkesztővel!
Keress rá a guglival "free flash banner". Példa: http://www.flashbannernow.com/instant-flash-banner.php Üzenet áthelyezve - DaveedBrown 2011. 05. 10. 21:17 |
Valami programmal nem lehet?
Gimp megvan de azzal nem nagyon megy, a Aleo Flash Intro Banner Maker pedig lejárt. Üzenet áthelyezve - DaveedBrown 2011. 05. 10. 21:17 |
Aleo Flash Intro and Banner maker
Ez egy kicsit másabb...! Köszönd meg raziel70-nek! Üzenet áthelyezve - DaveedBrown 2011. 05. 10. 21:17 |
Énmost itt nagyon elakadtam
Nemtudom ti észrevettétek-e: Quote Dátum: Vasárnap, 23.01.2011, 12:37 | Üzenet # 5 Aleo Flash Intro and Banner maker Ez egy kicsit másabb...! biggrin tongue Köszönd meg raziel70-nek! biggrin Quote Dátum: Csütörtök, Ma, 14:03 | Üzenet # 6 köszönöm Raziel70 respect Nekem ez igy kicsit furán jön ki |
raziel70, Nekem ez ugy esett le...
Kért valamit, majd 5 hónap után visszanézett, esetleg ittvolt idöközben is, de nemvette észre ezt a témát. Egyébként én ezt nem rosszindulatból írom, csak meglepődtem rajta Amúgy igen vannak azok a ritka emberek akik megköszönik a segítséget... de ez tényleg ritka. |
drhflany, a statisztikában van olyan nézet is, ahol meg tudod nézni, hogy egy honlapról hányan jöttek. Vagy használhatod a bannerforgatót. (erről olvashatsz itt is és nálam is). Abban van beépített számláló. Viszont vagy egy olyan lehetőség is, hogy ha a vezérlőpultban a bannerforgatóknál ráklikkelsz az egyik "bejegyzés" nevére, akkor megjelenik egy kód, ami bármelyik, akár nem uCozos honlapra is elhelyezhető
|
Hello!
Olyat szeretnék, hogy menjenek a képek és ha rákattintok akkor valamilyen oldalra kivisz. Van ilyen oldal ami ilyen bannert tudok készíteni? Előre is köszönöm. Hozzáadva (04.01.2012, 14:56) |
| |||