uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Banner készítés (Saját banner létrehozása online, ingyenes oldalakon) |
Banner készítés |
Mindenkinek van saját bannere, de legalább is kellene hogy legyen.
A következőkben ajánlanék egy pár oldalt, ahol online lehet ingyenes bannereket létrehozni. bannerbreak.com bannersketch.com bannerfans.com rssbuttons.com flashvortex.com Persze ez csak pár ilyen oldal. Ha használod a guglit, tengernyi ilyen és hasonló oldalt fog megjeleníteni. |
Meg is van. Ugyanúgy betette a többi közé igaz hogy most vízszintes, de ez nem számít. Ha függőleges lenne akkor pedig letolná az öszes többi információt a lap aljára. Ott nem jó. Nem tudom kitenni tejesen balra.
Hozzáadva (16.06.2012, 20:30) Hozzáadva (16.06.2012, 20:38) |
Quote (KovJonas) tüsi, van rá lehetőség, hogy álló legyen: http://kovjonas.ucoz.hu/uforum/banner_keszitese_2.jpg Hát én nem találtam de most megnézem megint. Arra nem tudnánk valamit kitalálni hogy hogyan tudom kitenni az oldalsávba a bannert? Hozzáadva (18.06.2012, 11:50) |
Sajnos arra már nem tudom a megoldást, de majd próbálgatom a weboldalamon és, ha megvan a jó megoldás, akkor leírom!
Hozzáadva (18.06.2012, 12:11) Hozzáadva (18.06.2012, 12:12) |
Hogyan tudnék banner készíteni az upcoz.net weboldalamhoz úgy, hogyha rákattintanak oda vigyen a látogatót az oldalamra? A banner logót már elkészítettem. Sajnos a weblapom URL-ét nem tudom hozzárendelni a bannerhez.
|
A FlashVortex az kiválló azt szoktam én is használni, csak azok a kötelező reklámok....
|
| |||