uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák UNET és Webtop Magyar nyelven! |
UNET és Webtop Magyar nyelven! |
Nem tudom ki milyen sűrűn jár a UNET-re és a Webtopba, de aki sűrűn teszi ezt, az észrevehette, hogy mindkettő Magyar nyelvű lett, illetve felkerült a Magyar a válaszható nyelvek listájára.
Ugyan a fordítás még nem teljes, de a uCoz csapata a hibák és hiányosságok mielőbbi kijavításán dolgozik! Arra kérünk mindenkit, ha hibát talál, azt ebbe a topikba szíveskedjen leírni. Reméljük a közreműködésetekkel mihamarabb kijavítunk minden hibát és a még nem lefordított részeket. Segítségeteket előre is köszönjük! |
Köszönet a sok észrevételért! Jól dolgozik a csapat!
Sajnos mivel nem mindenhez van hozzáférés, ezért lesz ami angol marad. (egyenlőre) Mivel az egész webtop egy java alkalmazás, így az is jó, hogy ezt le lehet fordítani! A fordítás jelenleg kb 95%-os! Amadakon, köszönjük az észrevételt, de ha nincs Daveed, akkor (talán) sosem tudjuk meg honnan is ered amiről Te írtál! A lényege ennek, hogy ez pont olyan rész, ami nem lesz lefordítva, de itt nem is az ikonok nevének magyar megfelelője a fontos. De azért a lelkesedésed remélem nem szállt el! Mindenkinek! |
uNetben eddig két (vagy inkább másfél? ) problémát láttam, egy nagyon tükörfordítás a: "Hozzáadom a blokkot" Gondolom ez "Blokk hozzáadása" akart volna lenni. A másik ami lehet hogy nem is igazán probléma az "explore your creativity". de ez lehet hogy nem hiba. Még nézelődök az uNetben, ha bármi van írok...
|
Quote (raziel70) Amadakon, köszönjük az észrevételt, de ha nincs Daveed, akkor (talán) sosem tudjuk meg honnan is ered amiről Te írtál! A lényege ennek, hogy ez pont olyan rész, ami nem lesz lefordítva, de itt nem is az ikonok nevének magyar megfelelője a fontos. De azért a lelkesedésed remélem nem szállt el! Nem szállt el, és ezt be is bizonyítom, mivel ráleltem még egy hibára (Engem sajnos nehéz lekoptatni :p) Üdv: Amadakon
|
Sziasztok! Nos lenne egy kérdésem a webtoppal kapcsolatban nekem is...
Szóval hogyan lehet a webtopon teljes képernyős háttérképet beállítani, mert nekem a hátterem az nem teljes képernyős ha nem két oldalt üvers rész van... ??? Előre is köcc a segitséget! |
glassberyl, végigzongoráztam az összes képet, az összes beállítással, de nálam mind teljes képernyőn jelenik meg!
A beállításokat itt tudod megnyitni: A beállítás lapon pedig a jelölt helyen tudsz módosítani: Csatolmányok:
5575748.png
(7.8 Kb)
·
8625872.png
(23.7 Kb)
|
Hello Razier70! Nos elsőbb is köszi a választ és a segitséget!
Nah én is igy tettem ,de nem jártam tul sok sikerrel... mutatom az én webtopom... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157998714266775&set=a.150170675049579.37732.100001699424506&type=1&theater bocs hogy itt a face-n tom megmutatni, mert nem tom hogy ide hogyan kell feltölteni képet Nos nekem az a tippem maradt még hogy nekem mért nem az hogy én előtte néztem azt a szin beállitást és utánna lett olyan amilyen mutatom azt is... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157999347600045&set=a.150170675049579.37732.100001699424506&type=1&theater nos utánna a szint is vissza állitottam az eredeti kódjaira szoval vissza állítottam a szint ugyanugy ahogy eredetileg volt, de semmi akkor sem... A másik tippem az még az lehet hogy nekem a laptopom képernyője széles mivel HD monitor és arra tippelek hogy lehet hogy az a baj hogy annyira széles hogy a hátteret a webtop nem tudja ilyen szélességre beállítani... , de az ötletem meg meg tom cáfolni mert haver webtop-ja meg az én laptopomon is teljes képerős hátteret ad... Szóval 100 szónak is egy a vége nem tom... :$ |
glassberyl, nem tudjuk megnézni a képedet, mert nem elérhető. Kértünk mindenkit, hogy ha képet akar betenni, akkor a saját oldalára töltse fel, és illessze be ide! De ha mindenképpen facebook, akkor a facebok.com/ucoz.hu oldalra tedd ki! De még egyszer mondom, hogy saját oldalra fel, és onnan át ide!
|
glassberyl, képzeld, Én sem netbookot használok.
Teljesen mindegy a felbontás! Esetleg még annyit tudok javasolni, hogy ürítsd a böngésződ gyorsítótárát! (ctrl+shift+del) Bár ez nem hiszem, hogy befolyásolná. Ha viszont ennyire izgat ez a dolog, vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal! Admin felületen a felső menüsoron találod a linket... És legközelebb NE ilyen formában tedd be a képet! Még nem láttam ilyet esküszöm! Milliónyi képfeltöltő oldal létezik, hogy jutott épp a face az eszedbe??? Hihetetlen.... Mielőtt bármit is válaszolnál, olvasd el EZT, meg EZT és még EZT is!!! |
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat és bocs a maszek képfeltöltésért szóval ittt a két kép
1. maga a webtop-om... http://glassberyl.ucoz.hu/webtop.png és az álltalam mondott szin beállítás... http://glassberyl.ucoz.hu/webtop2.png |
okés azért köszi...
|
Hello Locky!
Nos a feltételezésed nagyon könnyen meglehet mert az egyik tippen az nekem is ez volt... Nekem viszonylag nagy és széles felbontású a monitorom (1366x768) ez ami kenem van egy HD monitor! |
| |||