UNET és Webtop Magyar nyelven!
|
|
raziel70
Üzenetek: 1083
Üzenet # 1 |
18:18
2010.10.12
Nem tudom ki milyen sűrűn jár a UNET-re és a Webtopba, de aki sűrűn teszi ezt, az észrevehette, hogy mindkettő Magyar nyelvű lett, illetve felkerült a Magyar a válaszható nyelvek listájára. Ugyan a fordítás még nem teljes, de a uCoz csapata a hibák és hiányosságok mielőbbi kijavításán dolgozik! Arra kérünk mindenkit, ha hibát talál, azt ebbe a topikba szíveskedjen leírni. Amit kérünk az csak annyi, hogy a hiba teljes helyét adjátok meg. Azzal nem megyünk semmire, ha csak körülírod a dolgot. Az, hogy a teljes felület magyar legyen, az mindannyiunk érdeke. Az meg főleg, hogy az a már magyar, az érthető magyar legyen. Egyes részek még angolul jelennek meg, ezek fordítása is folyamatban van. Viszont vannak olyan részek, amiknek a fordítása nem megoldható. Legalábbis egyenlőre nem. Ez a mennyiség viszont nagyon elenyésző. Reméljük a közreműködésetekkel mihamarabb kijavítunk minden hibát és a még nem lefordított részeket. Arra kérünk mindenkit, hogy csak a lényegesebb részeket jelentse. Jelenleg ez lenne a fontosabb, mivel még mindig nem teljes a fordítás. AMikor már minden magyar, akkor jöhetnek az apróbb részletek. Segítségeteket előre is köszönjük!
|
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Üzenet # 2 |
19:14
2010.10.12
|
raziel70
Üzenet # 3 |
19:18
2010.10.12
Ha jobban megnézed az említett részt, akkor csak annyi a hiba, hogy az első "Biztonsági kód" el van csúszva egy kicsit lefelé. Amúgy meg az első ahová a kódost kell írni, a második meg maga a kód. De azért köszi az észrevételt!
|
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Üzenet # 4 |
19:22
2010.10.12
Ennek én is örülök, ugyanis az eddigi beállításaim szerint az volt bejelölve hogy vonzanak a férfiak (hála az angoltudásomnak) Na de ennek vége Mellékesen nézem ott az adatokat és hát vagy én nemértem, vagy el lett irva Code Az egész testfelületen szőrös: Pirszing Tetoválás ??
|
DaveedBrown
Üzenet # 5 |
19:31
2010.10.12
Quote (Locky) Az egész testfelületen szőrös Hát ez nagyon jó
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.
|
DaveedBrown
Üzenet # 6 |
19:39
2010.10.12
|
Locky
A fórum moderátora
Üzenet # 7 |
20:04
2010.10.12
Találtam még hibát Kettő is van rajta+ az elöző szörös vagy nemszörös
|
raziel70
Üzenet # 8 |
20:10
2010.10.12
Köszi Locky, de mint írtam, még nem minden Magyar!
|
Amadakon
Üzenetek: 9
Üzenet # 9 |
21:43
2010.10.12
Hali! Én találtam! Amikor hozzáadunk egy címkét és le akarjuk cserélni az ikont a kis képeknek a nevei vagyis a címei nem magyarok. Hozzáadva (12.10.2010, 21:43) --------------------------------------------- Egyébként nagyon örülök a magyarosításnak, mert Én minden nap használom, sőt azon gondolkozom, hogy ez legyen-e a kezdőlapom... Már nem kéne ezen diskurálnom ha rögtön betöltene, mert 2 jelszót is be kell írni...
Üdv: Amadakon
|
raziel70
Üzenet # 10 |
21:47
2010.10.12
Na erről van szó a fenti leírásban. Ha csak sejtelmesen körülírod a dolgot, azzal Mi nem megyünk semmire. Akkor most visszakérdezek: hol adsz hozzá milyen címkét a milyen ikonhoz? Amúgy köszi az észrevételt. Látom bogarásztok a webtopon. Frissítettem, kiegészítettem a fenti leírást. érdemes elolvasni ismét.
|
DaveedBrown
Üzenet # 11 |
06:20
2010.10.13
ja, tudom miről beszél. Webtopon jobb klikk -> címke hozzáadása (a.k.a parancsikon)-> Csere. Ha rámégy a képekre kurzorral, angolul jelennek meg a képek címei. Ugyan ez a szitu a Honlaplistában is.
|
Locky
A fórum moderátora
Üzenet # 12 |
11:43
2010.10.13
Találtam még orosz részt. A profilnál ha alul rámész hogy "felhasználási Feltételek" az is még orosz. Tudom tudom hogy még nem minden magyar, de erröl szól a topic! Jah meg vannak azok a felugró ablakok a webtopba alul, azok között is volt orosz. Azt nemtudom melyik, mert nemértek oroszul És van még a Under construction... felirat, amikor a profilnál rákattintasz a keresésre felül.
|
DaveedBrown
Üzenet # 13 |
14:41
2010.10.13
Jajj azt én is láttam, valami ilyesmi volt: a(и) Gondolom a(z) akart lenni
|
Amadakon
Üzenetek: 9
Üzenet # 14 |
15:04
2010.10.13
Quote (DaveedBrown) ja, tudom miről beszél. Webtopon jobb klikk -> címke hozzáadása (a.k.a parancsikon)-> Csere. Ha rámégy a képekre kurzorral, angolul jelennek meg a képek címei. Ugyan ez a szitu a Honlaplistában is. Igen, erre gondoltam!
Üdv: Amadakon
|
DaveedBrown
Üzenet # 15 |
15:48
2010.10.13
Találtam még egyet, ami bizony nem csak a Webtopon probléma, hanem az oldalakon is, ez nem más, mint az "Ablak bezáráse" Ez a Webtopon is így van, meg azon az ablakon is, ami ajánlja a Prémium szolgáltatást
|