uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC (Ha nem találod a kérdésed témáját itt kérdezz! :)) |
KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC |
Köszönöm a választ!
Ha .tk-s domaint választok a későbbiekben vissza lehet állítani az eredeti - ucoz.hu - állapotot, ha mégsem stabil a .tk- domain? Olvastam valahol, hogy a .tk-s domain feltétele, hogy 90 nap alatt 25 felhasználó legyen az oldalon. A "felhasználó" ebben az esetben látogatót jelent, akik 90 nap alatt ráklikkelnek az oldalra? Ha lehetséges, gyors választ várnék. Előre is köszönöm! Hozzáadva (12.07.2013, 09:21) |
Traveller, úgy van ahogyKovJonas írja, de szerintem nem 25 hanem 30. Igen, bármikor5 vissza lehet állítani a.ucoz.hu-s címet.
HA nincs meg a 25/30 egyedi látogató, akkor vége, nincs .tk-s domain, vagy is van, csak fizetőssé válik... |
Sziasztok!
Megtudná nekem valaki írni, hogy hogyan kell kicserélni a rendszer saját ikonját? Az "IKO"kép már feltöltésre került a fájlkezelőbe, de onnan hogyan tovább? Erre valahogy még nem sikerült rájönnöm...Köszi előre is a segítséget! |
Sziasztok!
Hogyan lehet törölni honlapot? Sürgős:) Autósurf miatt blokkoltak, nem akarom, hogy a reklámügynökségem kizárjon a csaló vagyok felirat miatt, ami megjelenik az oldalam helyett. Már mentem az oldalak tartalmát más szolgáltatóhoz. Az ucoz toplistájába hiába tenném be őket, napi 2 látogató nekem kevés, más módja pedig reálisan nézve nincs a látogatószerzésnek. Köszönöm |
Hááát: SEO Optimizálás, 'robots.txt' fájl generálása...
Van egy csomó út a honlapod népszerűsítésére |
Sziasztok!
Ha belépek a honlapomra, nem találom a felső menüsorban a "szerkesztő" funkciót. Tegnap még volt ma már nincs. Tudtok valamit arról, hogy mi az oka? A választ előre is köszönöm. Hozzáadva (19.01.2014, 20:16) |
http://forum.ucoz.hu/forum/20-316-11029-16-1390159641
|
Sziasztok!
Az e-mail beállításoknál átállítottam, hogy a honlapomról küldött üzenetek más e-mail címre menjenek, de még mindíg a régi címre mennek pedig a rendszerben már látom az új címet és meg is lett erősítve. Mi lehet a baj? A választ előre is köszönöm. |
Lépj be a Kapcsolat oldal szerkesztőjébe, majd mentsd újra az oldalt... Állítólag így működnie kéne
|
elek1977, az oldaladon van egy veszélyes szkript... Kapcsold ki a vírusirtót és próbáld meg eltávolítani az újonnan beszerzett szkripteket
|
| |||