A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói WIDGETS ÉS GADGETS, DESIGN (Mi ez és hol találom?) |
WIDGETS ÉS GADGETS, DESIGN |
A skype widget nekem valamiért nem működik. Offline-t ír ki, amikor elérhető vagyok... Biztosan jól adtam meg az accountomat, mert ha rákattintok, akkor kiírja, hogy nem indíthatok beszélgetést saját magammal és nem vehetem fel magamat a partnerlistára.
http://usims.ucoz.hu/index/impresszum/0-43 |
Közben megtaláltam, a beállításoknál, az adatvédelmi beállításokon belül van a "Skype-állapotom megjelenítése a weben" opció |
Köszi
Hozzáadva (02.02.2012, 17:43) |
mnorby, először keresd meg a megfelelő topicot, olvasd el az ott található információkat, és ha még mindig nem érted, akkor tedd fel a kérdésed ott.
Hozzáadva (03.03.2012, 08:58) |
lennon,
Nem kell semmilyen bejelentkezési adatot megadnod.Egyedül a skype nevedet kéri a widget létrehozásakor.A problémád a skype beállításainál van. Menj az Ezközök--> Beállítások--> Adatvádelem részhez a skyped-ban, és ott látni fogsz egy olyat, hogy "Állapotom megjeleníthető a weben is." Ide beteszel egy pipát és már látható is leszel. De legközelebb használd a keresőt, mert ez a megoldás már fent van a fórumon ITT ! Az üzenetet szerkesztette suttyo - Péntek, 2012.06.29, 09:06
|
Kérdésem: Van egy olyan widget hogy képernyő billengyűzet (v. valami hasonló). Ezt én a kereső mező mellett akarom megjeleníteni, de annak nem tudom az ID-jét. Ha valaki tudja akkor leírná?
|
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Van a Vezérlőpult. Ott van az hogy Oldalszerkesztő--->A honlap oldalainak vezérlése És ott van az hogy Anyag hozzáadása-->Widgetek Találtam egy Feltöltési lehetőséget, de nem töltötte fel a Depositfiles oldalra ahova mutatta. Tessék a kód: $WIDGET$('48','1|1|pqCTDFggjsl4jcL5qqlgCnVJ2vCq%0A')?> Tudna nekem valaki segíteni hogy hogy lehet úgy megcsinálni hogy feltöltse a fájlokat abba a fiókba amit létrehoztam? Köszönöm előre is. : ) ====================== Üzenet áthelyezve: Locky Legközelebb olvassunk szabályzatot! |
faraokutya,
először is a téma címe az hogy kérdőívek, és ahogy te írtad a Widgetek-nél találtad a feltöltési lehetőséget. Tehát katt. a keresőre, írd be hogy Widget és láss csodát (vagy hogyha semmi csodát nem látsz akkor katt. az első találatra, és lásd a megfelelő topikot: http://forum.ucoz.hu/forum/20-46-3 ) Kérlek legközelebb mindent a helyére írj, könnyítsük meg a fórumon való aligazodást: vmarci21 a fórum felhasználói nevében is ====================== Üzenet áthelyezve: Locky Hozzáadva (29.06.2012, 19:30) Quote (faraokutya) Találtam egy Feltöltési lehetőséget, de nem töltötte fel a Depositfiles oldalra ahova mutatta. Tessék a kód: <?$WIDGET$('48','1|1|pqCTDFggjsl4jcL5qqlgCnVJ2vCq%0A')?> Tudna nekem valaki segíteni hogy hogy lehet úgy megcsinálni hogy feltöltse a fájlokat abba a fiókba amit létrehoztam? Válasz: a Depositfiles feltöltési WIDGETnél 2 helyre lehet feltölteni a fáljokat: 1.:nyilvános helyre (vendég-belépő) 2.:Depositfiles felhasználói fiókom-ba: ilyenkor a honlap létrehozásakor (v. unet regisztációkor) autómatikusan létrehozott fiókodba tölti a fáljokat, tehát NEM KELL külön regisztrálni a Depositfiles-n. |
Sube, mikor hozzá szeretnéd adni a lehátszót a honlaphoz, a "+" gombbal tudsz további zenéket hozzáadni!
Csatolmányok:
7073428.png
(20.5 Kb)
|
Köszi hogy írtál de azt már tudtam hogy hogyan lehet több zenét csatolni de nem csatolja vagyis azt tudtam eddig hogy hogyan lehetne bővíteni de már csatolni nem tudok jaj és véletlenül nem tudja valaki hogy hol van az adatvédelmi beállítások vagy hogy hol lehet beállítána a skypeot a weben.... http://myphotos.ucoz.hu/ ez a webem itt is írhattok !!
|
| |||