A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói WIDGETS ÉS GADGETS, DESIGN (Mi ez és hol találom?) |
WIDGETS ÉS GADGETS, DESIGN |
Hát akkor gondolom ilyen nincs. Azért köszönöm a segítséget.
Majd csak meg leszek nélküle. |
Sziasztok!
Lehet hogy a következő kérdés az én számból furán fog hangozni (vagy inkább klaviatúrámból? ), mert elég kezdő kérdés, de hát nekem sem kötelező mindent tudni na Szóval: egyre több oldalon látom, hogy a "mozgó szöveg" widgetet úgy csinálták meg, hogy az ablak legalján van, és görgetéskor ottmarad (példa itt). Megvan a kód, de eszem nincs hozzá, hogy hova kéne berakni Ugyebár ez a kód: Code <?$WIDGET$('1','Ez itt egy fissáv. és annak is a szövege|FFFFFF|0000FF|12|30|left')?> Na, ötletek? Régen még a DaveeDesign hajnalán még tudtam, de azóta sok mindent megtanultam, csak ezt nem u.i. azért is lenne jó, mert utána leírásba is tudnám adni |
Szia!
Nem hangzik furcsán tőled ez a kérdés. Jó pap holtig tanul! A rossz pap meg hülyén hal meg!? Pont ráakadtam egy ilyen oldalra, amit említesz. Mivel Én nem nagyon használom ezeket a dolgokat, így sokat sem tudok róluk... Code <div id="dhtmlgoodies_marquee" name="dhtmlgoodies_marquee" style="bottom: -1px; display: block; position: fixed;"> Itt ugye a fixed position a lényeg, meg a bottom érték. Ez itt ugye egy nyitott div konténer. Ha ez mögé beilleszted a kódot és lezárod a konténert, működnie kell. De a widgetek és gadgeteknél nincs olyan beállítási lehetőség, ahol ezt meg lehet adni? Jó, tudom minden ilyen más és más, de talán... Ötleteket vártál! Tessék... |
Igen, működik pl próbaoldal csak a csík nem ér végig, a lap oldalán végig
Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.11.30, 22:41
|
Igazából kérdésem nem ebbe a kategóriába illik, nem találtam jobbat
Az ITT található játékot szeretném a honlapomra tenni. (gadgets?) Lehetséges ez az online játékok modullal? Hozzáadva (16.11.2011, 14:38) |
Igazából az oldal forrásából kellene "kihalászni" a flash fájlt (swf) egy ilyet kell keresni: http:/ /www.oldalcime.hu/jatek.swf. (oldal forrása: CTRL+U). A honlapon az anyag hozzáadásánál a "A játék SWF fájljának a linkje:" mezőbe kell beilleszteni a fenti formájú linket.
|
Hali!
Hogyan lehetne megcsinálni azt, hogy angolul írja ki az országneveket? Jelenleg ez van de ez magyarul irja: Code <div id="google_translate_element"></div><script> function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({ pageLanguage: 'en', includedLanguages: 'en,cs,fr,el,nl,hr,pl,hu,de,it,pt,ro,es,sk,uk', multilanguagePage: true, layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE }, 'google_translate_element'); } </script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script> |
Sziasztok! Remélem jól kerestem:) Ilyen témát még nem találtam a fórumon...
A problémám a köv.: csatolt képen pirossal keretezett résznél nem vagyok észnél... Mit kellene oda írnom? Gondolom, ezért nem jelenik meg semmi, mikor bemásolom a kódot...:))) Ez a widget elosztja az oldalamat 3 külön oldalra? (ha 3-at állítok be az "alapban beállított oldal" mezőben??? ) thank you: |
| |||